O rețetă gustoasă pe zi: Pulpă rulată de miel cu rozmarin

pulpa_de_miel_cu_rozmarin.jpg

retete, miel, pulpa, preparare
Pulpă de miel cu rozmarin
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este: Pulpă rulată de miel cu rozmarin.

Ingrediente Pulpă rulată de miel cu rozmarin: 

1 pulpă de miel dezosată, 2 linguri zeamă de lămâie, 4 căței de usturoi, 1 lingură paprică dulce, 1 lingură muștar, 1-2 linguri ulei, 150 ml vin roșu, 200 ml apă călduță, rozmarin sau cimbru,sare, piper, după gust.

Preparare Pulpă rulată de miel cu rozmarin: 

Speli carnea și o ștergi cu prosoape de bucătărie. Faci o marinată din usturoiul pisat, paprică, muștar, zeamă de lămâie, ulei, sare și piper. Amesteci bine ingredientele, ungi pulpa, o rulezi strâns, o legi cu ață de bucătărie și o ungi din nou cu restul de marinată. Răstorni într-o tavă apa amestecată cu vinul, așezi carnea și adaugi crenguțe de cimbru sau de rozmarin. Acoperi tava cu folie și o dai la cuptorul încins 60 de minute, apoi o scoți, întorci carnea, o acoperi și o mai dai alte 60 de minute. Ții pulpa de miel la cuptor în funcție de cât este de mare! Îndepărtezi folia și o bagi din nou la cuptor alte 20 de minute. Din când în când, o stropești cu sosul din tavă. Servești friptura, decorată cu fire de rozmarin, însoțită de garnitura preferată.

Loading...

Citește și

  • friptura,miel,retete,preparare

    Ingrediente: 1 miel de 7 kg, 200 ml vin, 5 foi dafin, 1 plic condimente de miel, 1 plic usturoi granulat, două roşii, o legătură de ceapă verde, 2 lămâi, 200 ml ulei, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de găină, un morcov, o rădăcină de pătrunjel, 1 linguriţă de piper măcinat.

  • coaste miel carne reteta usturoi

    Aceste coaste suculente de miel sunt foarte aromate şi, deşi pare greu de crezut, sunt gata în puţin peste o oră. Reţeta este recomandată şi testată de Jamie Oliver, aşa că merită să o încerci şi tu.

  • friptura miel carne cimbru reteta

    Friptura de miel aromată nu trebuie să lipsească din meniul special de Paşte. Încearcă această reţetă şi vei vedea cât de suculentă poate fi friptura, făcută cu fel de fel de condimente.