O rețetă gustoasă pe zi: Dulceață de caise cu migdale

dulceata_de_caise_cu_migdale.jpg

reteta, dulceata, caise, preparare
Dulceață de caise cu migdale
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Dulceață de caise cu migdale.

Ingrediente Dulceață de caise cu migdale: 

800 g zahăr, 500 ml apă, 50 caise mai mici, 200 g migdale crude.

Preparare Dulceață de caise cu migdale: 

Faci un sirop din apă cu zahăr și îl fierbi până scade la jumătate. Între timp, speli caisele, le tai jumătăți și le scoți sâmburii. Alegi fructe coapte, dar ferme la atingere. Când siropul a scăzut, răstorni caisele și fierbi la foc mic încă 30 de minute, amestecând ocazional pentru a nu se lipi. În ultimele 10 minute, pui în dulceață sâmburii de migdale. Stingi focul, lași să se răcorească și transferi dulceața în borcane

Loading...

Citește și