O reţetă gustoasă pe zi: Budincă de dovlecei

Ultima actualizare:

    Budincă de dovlecei
Budincă de dovlecei

Avem pentru voi o reţetă gustoasă de budincă de dovlecei.

Ingrediente Budincă de dovlecei

300 g brânză de oaie, 200 g caşcaval, 5 dovlecei, 3 cartofi fierţi, 100 g şuncă, 5 ouă, 1 legătură mărar, 2-3 căţei usturoi, piper măcinat.

Preparare Budincă de dovlecei

Razi brânza şi caşcavalul. Speli dovleceii, îi cureţi de coajă şi-i razi. Îi scurgi de zeamă şi îi amesteci cu caşcavalul, brânza şi cartofii fierţi şi zdrobiţi. Adaugi şunca tăiată cubuleţe, gălbenuşurile, mărarul tocat şi usturoiul pisat. Piperezi şi omogenizezi compoziţia. Baţi albuşurile spumă şi le încorporezi cu grijă. Răstorni amestecul într-o tavă termorezistentă, tapetată. Dai budinca la cuptor, la foc mic, până se rumeneşte.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net