Elena Băsescu, rețetă de socată cu patru ingrediente: "Are gustul copilăriei mele"

elena-basescu-socata.png

Elena Băsescu a făcut socată alături de cei trei copii
foto: Instagram

E vremea socului, floarea parfumată care aduce un plus de încântare momentelor noastre de relaxare. Fie că ne bucurăm de miros, de gustul unui ceai sau de acidulata socată, acestă plantă poate face minuni dacă profităm de scurta ei prezență, în lunile mai și iunie. Cu toții știm zeci de rețete de socată, dar azi v-o prezentăm pe cea a Elenei Băsescu, mezina fostului președinte Traian Băsescu și mamă a trei copilași .

Elena Băsescu petrece mult timp în bucătărie, căci n-are încotro cu trei copii pofticioși. Cel puțin asta reiese din postările ei de pe rețelele sociale. Recent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată. "Gustul copilăriei mele", a scris EBa pe Instagram și a împărtășit rețeta cu prietenii ei virtuali.

Cea mai simplă rețetă de socată

Ingrediente: 4 litri de apă plată, 20 inflorescențe flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămăi, 500 gr miere.

Mod de preparare: Acoperim recipientul și lăsăm la fermentat 3-4 zile

Observăm în imagini că Elena Băsescu și copiii eu sunt echipați cu șorțuri la fel, iar asta pentru că EBa experimentează tot felul de colecții noi pentru magazinul ei online de haine. După ce a lansat șorțurile de bucătărie Heidi, bruneta a pus la punct și colecția de măști de protecție pentru copii. Un șorț pentru mame costă 245 de lei, unul pentru copii, 175 de lei. Prețul măștilor din bumbac pornește de la 32 de lei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

 

Loading...

Citește și

  • ioana basescu si elena basescu

    Tatăl lor nu mai e preşedintele României din 2014, însă surorile Băsescu sunt, în continuare, în centrul atenţiei. Vieţile lor de familie, stilul vetsimentar, afacerile şi pasiunile sunt ca un magnet pentru public şi pe bună dreptate. Să nu uităm că şifonierul mezinei Elena arată ca o adevărată casă de modă, iar Ioana duce o viaţă de prinţesă într-un palat de 1,4 milioane de euro. Când nu sunt la evenimente cu ştaif, surorile Băsescu nu ies însă foarte mult în evidenţă, iar fotoreporterii Click! le-au surprins prin oraş, în zile diferite, cu treburi diferite.

  • Elena Basescu Bogdan Ionescu

    Imagini senzaționale surprinse de fotoreporterii Click! cu foștii soți Elena Băsescu și Bogdan Ionescu. Pe cei doi îi mai leagă doi copii superbi, așa că interacționează aproape zilnic. Și se pare că mezina președintelui se simte încă bine în compania lui Syda, căci e toată numai un zâmbet când se văd.