Desert cu spumă de cireşe - Roxi R.

Ultima actualizare:

    Desert cu spumă de cireșe
Desert cu spumă de cireșe

Ingrediente:

15 pişcoturi, 200 ml frişcă lichidă, 2 linguri mascarpone, 200 g cireşe, 1 lingură zahăr pudră, 1 linguriţă zahăr pudră cu păstăi de vanilie, 1 linguriţă esenţă vanilie, 1 ceaşcă cafea preparată.

Mod de preparare:

Spălăm cireşele şi le lăsăm să se scurgă de apă. Scoatem sâmburii cam la 120 de grame, le punem în bleder şi le facem piure.Frişca rece o mixăm până devine spumă. Adăugăm mascarponele, zahărul pudră şi mixăm la viteză mică.Aromatizăm cu esenţa de vanilie şi zahărul cu păstăi de vanilie. La final încorporăm piureul de cireşe cu ajutorul unei linguri.Pregătim 6 cupe şi începem montarea desertului: rupem 6 pişcoturi pe jumătate, le trecem prin cafea (care trebuie să fie rece) şi aşezăm câte două bucăţi în cupe.Dăm drumul şi la 2-3 cireşe întregi, apoi punem un strat de cremă. Aşezăm iar pişcoturi trecute prin cafea, de data aceasta 3 bucăţi şi iar cremă. Decorăm cu cireşe şi dăm cupele la frigider pentru circa 30 de minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net