Vinul roșu îmbunătățește viața sexuală

vin_rosu.jpg

vin rosu viata sexuala alcool disfunctii sexuale libidou
Vinul roșu are un impact pozitiv asupra sănătății, reușind să îmbunătățească în același timp și viața sexuală, prin creșterea libidoului.
www.clickpentrufemei.ro

Beneficiile consumului moderat de vin sunt un subiect controversat. Grămezile de studii pe tema beneficiilor vinului asupra sănătății umane nu pot să infirme, totuși, contraefectele pe care le are consumul de alcool și pe care le știe toată lumea. În privința consumului de alcool, se știe. Cel mai bine e să te abții. dar situațiile sociale imoun uneori consumul de alcool. Ca să nu mai spunem că vinul e o normă socialmente acceptată.

Beneficiile consumului de vin

Vinul roșu are un impact bun asupra sănătății bărbaților, dar puține sunt studiile care pot să bage mâna în foc atunci când e să comunice despre impactul vinului roșu asupra sănătății femeilor. Bineînțeles, că asupra inimii, vinul roșu are aceași efect și la femei, și la bărbați. Un studiu publicat în The Journal of Sexual Medicine din 2009 explorează relația dintre ingestia de vin roșu și funcția sexuală la femeile sănătoase, care nu suferă de disfuncții sexuale.

Lubrifierea e mai bună

Studiul a inclus 798 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, împărțite în trei grupe. Prima grupă a inclus femei care au băut unul sau două pahare de vin roșu în fiecare zi. Al doilea grup a inclus femei care nu au băut nici o băutură alcoolică. Al treile agrup a inclus femei care au depășit cele două pahare de vin admise zilnic, din punct de vedere medical. Apoi, participantele au fost rugate să completeze chestionarul privitor la Indexul Funcției Sexuale Feminine și să spună, în același timp, cât alcool au consumat. 

Descoperă cum îmbunătățește vinul roșu viața sexuală pe clickpentrufemei.ro

 

Cum să-ţi reiei viaţa sexuală după naştere

250 de calorii arse în jumătate de oră de sex

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1