Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului

Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului.jpg

Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului
Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului: ieftine şi eficiente
Foto: blog.doctoroz.com

Dacă vreţi să faceţi tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului, trebuie să aveţi în vedere faptul că ele pot da sau nu rezultate, în funcţie de frecvenţa cu care sunt folosite.

Dacă vreţi să faceţi tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului, trebuie să aveţi în vedere faptul că ele pot da sau nu rezultate, în funcţie de frecvenţa cu care sunt folosite. Pentru un efect cât mai vizibil, trebuie să fiţi conştiincioase şi să le aplicaţi de două-trei ori pe săptămână.

Există tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului care, pe lângă costul mic, vă pot ajuta să aveţi o podoabă capilară de vis. Asta, deoarece ele fac părul nu doar mai lung, ci şi mai bogat.

Iată câteva tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului care constau în măşti, masaje ale scalpului şi spălări cu lichide care stimulează regenerarea foliculilor capilari.

Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului - măşti binefăcătoare pentru păr

În medie, podoaba capilară creşte cu aproximativ şase centimetri pe an. Cu ajutorul acestor tratamente naturiste pentru creşterea părului, puteţi să constataţi că lungimea este mai mare chiar şi cu trei-patru centimetri după doar două luni de utilizare. Pentru rezultate şi mai vizibile, încercaţi să aveţi şi o alimentaţie sănătoasă şi să beţi multă apă.

  • Mască cu ulei de ricin şi miere

Uleiul de ricin, cunoscut pentru proprietăţile sale de întărire a firului de păr şi de regenerare a foliculilor capilari, vă poate fi de un real ajutor. Amestecaţi ulei de ricin şi miere în proporţii egale, puneţi masca pe păr şi şamponaţi bine după 30 de minute.

  • Mască cu ulei de măsline şi gălbenuş de ou

Amestecă trei-patru gălbenuşuri de ou cu ulei de măsline şi lasă să acţioneze timp de 15-20 de minute. Dacă aveţi părul gras, folosiţi această mască o dată pe săptămână. Dintre toate aceste tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului, acesta este unul dintre cele mai ieftine şi eficiente.

  • Mască cu avocado şi ulei de cocos

Pisează bine un avocado şi amestecă apoi cu ulei de cocos. Aceste două ingrediente sunt excelente tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului şi, totodată, vă ajută să scăpaţi şi de mătreaţă.

Tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului - masaje

Masajele pot fi excelente tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului. Puteţi, de exemplu, să vă masaţi scalpul cu ardei iute (stimulează circulaţia şi accelerează creşterea), cu lămâie (pentru fortifiere şi curăţare) sau cu vitamine uleioase (cele mai eficiente sunt vitaminele A şi E). Puteţi chiar să vă masaţi rădăcinile fără nici o soluţie, timp de câteva minute pe zi.

Alte tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului

De real ajutor vă pot fi şi ceaiurile dacă sunteţi în căutare de tratamente naturiste pentru creşterea rapidă a părului. Spălaţi-vă părul cu ceai de urzică, de ceapă sau cu apă în care ai fiert cartofi. De folos vă pot fi şi clătirile cu oţet sau cu bere. Un avantaj al lor este faptul că pot fi utilizate de fiecare dată când vă spălaţi pe păr.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1