Scapă de celulită! 5 remedii simple care chiar funcționează

Celulita este problemă cu care se confruntă numeroase femei. Ea este cauzată de inflamația țesutului subcutanat, care este provocată la rândul ei de circulația deficitară a sângelui. Iată câteva împachetări anticelulitice pe care le poți face și tu acasă și care promit efecte miraculoase.

Scapă de celulită cu 5 remedii

1. Împachetări cu lămâie și miere de albine

Ingrediente:

- 1 lămâie mare 

 -10 linguri miere

- 4 linguri sare de mare

Într-un castron se amestecă sucul de la o lămâie plus cojile de lămâie rase fin, sare de mare, mierea de albine. Odată ce amestecul devine omogen, se întinde pe toată suprafață afectată de celulita. 

Apoi, înfășoară-te în folie alimentare, acoperă-te cu un prosop și așteaptă timp de 15 – 20 de minute să-și facă efectul.

2. Împachetări anticelulitice cu uleiuri esențiale

Ingrediente:

- 10 picături de ulei esențial – lavandă 

- 2 linguri de Aloe vera

- 200 gr. de argilă verde

Puteți alege orice ulei esențial, însă pentru acest tip de tratament cele mai bune rezultate le poți obține dacă folosești ulei de lavandă. Amestecă cele 3 ingrediente și acoperă zonele afectate de celulita. 

Timp de acționare: 10-15 minute.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Durere de cap. Scapă de ea fără pastile, în câteva minute

Semințele despre care se spune că pot combate cancerul. Au beneficii miraculoase

loading...
Loading...

Citește și

  • Una din marile probleme (existenţiale) ale femeilor s-ar putea să aibă un remediu: oamenii de ştiinţă de la Biotherm au inventat o cremă anticelulitică ce modifică structura ADN-ului din piele, rezultatele fiind de-a dreptul impresionante.

  • Roxana Nemeş a tras lozul cel mare punând mâna pe unul dintrei cei mai importanţi impresari din România: Radu Groza. Însă dacă de «talentul» ei se ocupă iubitul, de tesuturile adipoase singura care trebuie «să se mişte cu talent» este ea.

  • Rihanna trebuia să aibă luni o noapte perfectă în Londra, unde a susţinut un concert de promovare a noului ei album, „Rated R". Şi a fost, cu o singură excepţie: le-a arătat paparazzilor celulita de pe fund.