Scapă de celulită! 5 remedii simple care chiar funcționează

Celulita este problemă cu care se confruntă numeroase femei. Ea este cauzată de inflamația țesutului subcutanat, care este provocată la rândul ei de circulația deficitară a sângelui. Iată câteva împachetări anticelulitice pe care le poți face și tu acasă și care promit efecte miraculoase.

Scapă de celulită cu 5 remedii

1. Împachetări cu lămâie și miere de albine

Ingrediente:

- 1 lămâie mare 

 -10 linguri miere

- 4 linguri sare de mare

Într-un castron se amestecă sucul de la o lămâie plus cojile de lămâie rase fin, sare de mare, mierea de albine. Odată ce amestecul devine omogen, se întinde pe toată suprafață afectată de celulita. 

Apoi, înfășoară-te în folie alimentare, acoperă-te cu un prosop și așteaptă timp de 15 – 20 de minute să-și facă efectul.

2. Împachetări anticelulitice cu uleiuri esențiale

Ingrediente:

- 10 picături de ulei esențial – lavandă 

- 2 linguri de Aloe vera

- 200 gr. de argilă verde

Puteți alege orice ulei esențial, însă pentru acest tip de tratament cele mai bune rezultate le poți obține dacă folosești ulei de lavandă. Amestecă cele 3 ingrediente și acoperă zonele afectate de celulita. 

Timp de acționare: 10-15 minute.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Durere de cap. Scapă de ea fără pastile, în câteva minute

Semințele despre care se spune că pot combate cancerul. Au beneficii miraculoase

Loading...

Citește și

  • Una din marile probleme (existenţiale) ale femeilor s-ar putea să aibă un remediu: oamenii de ştiinţă de la Biotherm au inventat o cremă anticelulitică ce modifică structura ADN-ului din piele, rezultatele fiind de-a dreptul impresionante.

  • Roxana Nemeş a tras lozul cel mare punând mâna pe unul dintrei cei mai importanţi impresari din România: Radu Groza. Însă dacă de «talentul» ei se ocupă iubitul, de tesuturile adipoase singura care trebuie «să se mişte cu talent» este ea.

  • Rihanna trebuia să aibă luni o noapte perfectă în Londra, unde a susţinut un concert de promovare a noului ei album, „Rated R". Şi a fost, cu o singură excepţie: le-a arătat paparazzilor celulita de pe fund.