Patru ingrediente minune pentru o baie relaxantă

Citeste tot despre: 

Ingredientele naturale, adăugate în cada plină, fac dintr-o baie obişnuită un adevărat răsfăţ. Renunţă la produsele cosmetice pe care le găseşti în magazine şi optează pentru cele pe care le ai prin...cămară! Folosite frecvent, acestea vor avea asupra pielii tale un efect uimitor. Uite ce trebuie să ai la îndemână pentru o baie relaxantă şi înviorătoare.

Sare de mare: adăugaţi 250-300 grame sare de mare  în apa caldă şi nu staţi în cadă mai mult de 20-25 de minute.

Oţet de mere: 250 ml oţet de mere se adaugă în apa caldă. Pe lângă efectul de înviorare, combinaţia este excelentă dacă aveţi pielea grasă.

Tărâţe şi lapte: fierbeţi doi pumni cu tărâţe, aproximativ 15 minute în doi litri de lapte, iar lichidul rezultat adăugaţi-l în apa de baie. Clătiţi-vă pe corp foarte bine cu apă caldă.

Miere şi lapte: aveţi nevoie de un litru de lapte şi o cană de miere. Cel mai simplu este să le puneţi în cadă înainte de a da drumul la apă, le amestecaţi uşor cu jetul de la duş, după care lăsaţi apa să curgă. La sfârşitul băii, clătiţi-vă pe corp foarte bine cu apă din abundenţă, pentru a îndepărta şi ultimele urme de lapte. Pielea va rămâne moale şi hidratată.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1