Manichiura, «cartea de vizită» a femeii. Iată ce culori de ojă se poartă primăvara aceasta

unghii_bleu.jpg

unghii bleu
Toate nuanțele de albastru sunt foarte apreciate în această primăvară
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

O manichiură îngrijită reprezintă un "accesoriu" de care orice persoană ar trebui să țină cont. Femeile sunt mai atente la acest aspect, mai ales pentru că au și mult mai multe opțiuni în acest sens. Dacă bărbații își păstrează unghiile scurte, curate și, poate date cu lac, reprezentantele sexului frumos sunt preocupate de lungimea și forma unghiilor, de culoarea și calitatea ojei, dar și de tratamentele care să le mențină sănătoase mâinile și unghiile.

Dacă iarna se poartă nuanțele mai închise, odată cu venirea primăverii, femeile tind să aleagă culori pastelate, chiar și semitransparente, iar curajoasele pot opta și pentru culori tari sau modele dintre cele mai diverse.

unghii_turcoaz.jpg

unghii turcoaz
Albastrul este culoarea vedetă a acestui sezon, cu toate nuanțele lui
Foto: arhivă personală

 

Albastrul este culoarea vedetă a acestui sezon, cu toate nuanțele lui, dar nu trebuie neglijate nici tonurile de roz, nude sau cele din spectrul solar.

unghii_roz_nude.jpg

unghii roz nude
Oja simplă, pastelată și unghiile nu prea lungi sunt cele mai apreciate trenduri ale sezonului
Foto: arhivă personală

 

Radu Ștefania Claudia, nail expert, ne-a mărturisit că nu se mai poartă unghiile lungi şi ascuţite, ci cele cu lungime care să depășească doar puțin vârful degetului, iar forma ideală este cea pătrat-rotunjită. Dacă unghiile ţi se rup uşor şi trebuie să le ţii tăiate de la bază, foloseşte o ojă bej, rose, alb-lăptos sau chiar un lac incolor vitaminizant.

claudia.jpg

claudia radu nail expert
Claudia Radu realizează manichiuri dintre cele mai diverse
Foto: arhivă personală

unghii_lila.jpg

unghii lila
Unghiile scurte și o culoare puternică, o combinație de succes
Foto: arhivă personală

 

Loading...