Lămâia te ajută să scapi de mirosul neplăcut din casă

tipa_lamaie_shutterstock_2626826.jpg

lamaie
Citricele sunt printre cele mai eficiente produse naturale care te ajută la curăţenie

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Eşti fumător şi, orice ai face, locuinţa ta miroase urât şi-ţi alungă toţi musafirii? Sau poate mirosul neplăcut din locuinţa ta este cauzat de un animal de companie needucat, de fumul şi mâncarea gătită la aragaz sau de canalizarea deficitară. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să elimini mirosul neplăcut din casă fără a depune mari eforturi.

Spală materialele textile - Mirosul se impregnează în perdele, draperii, covoare, în lenjeria de pat sau feţele de masă. Pentru că textilele păstrează cel mai bine mirosurile, trebuie să le speli cu detergent şi să foloseşti un balsam de rufe.

Aspiră şi aeriseşte - Aspiră foarte bine locuinţa! Foloseşte perii speciale pentru pereţi, spaţii înguste şi colţurile camerei. Pentru ca praful să nu se depună din nou, foloseşte un aspirator care funcţionează cu apă. Apoi, lasă geamurile deschise şi aeriseşte bine camera.

Foloseşte oţet - Oţetul este vestit pentru proprietăţile sale de îndepărtare a mirosurilor. Prepară o soluţie din oţet şi apă şi perie bine covoarele. Pe lângă faptul că elimină mirosul neplăcut de ţigară, oţetul împrospătează culorile.

Cumpără citrice - Lămâi, portocale, mandarine chiar şi gref. Păstrează coaja citricelor într-un bol din sticlă, decorativ. Si sucul de lămâie te poate ajuta. Prepară o soluţie din apă şi suc stors de la o lămâie şi pulverizează prin cameră.

Foloseşte bicarbonat de sodiu - Împrăştie praf de bicarbonat de sodiu pe covoare, iar apoi, după câteva ore, aspiră-l. Vei observa că mirosul va dispărea ca prin farmec.

Cafea, frunze de busuioc, mentă sau leuştean - Umple un bol din sticlă cu cafea boabe şi lasă-l în cameră pentru mai multe zile. Mirosul de cafea va absorbi mirosurile neplăcute. Cumpără busuioc, mentă sau leuştean verde, spală legăturile sub jetul de apă rece şi toacă-le apoi mărunt. Pune frunzele mărunţite în pliculeţe de hărtie sau boluri din sticlă în cameră.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5