Genţi la modă în 2019. Cinci modele cu care nu vei da greş în acest an

genti_la_moda_in_2019._cinci_modele_cu_care_nu_vei_da_gres_in_acest_an.jpg

Genţi la modă în 2019. Cinci modele cu care nu vei da greş în acest an
Genţi la modă în 2019. Cinci modele cu care nu vei da greş în acest an

Genţile la modă în 2019 sunt un amestec de tendinţe din sezoanele trecute, care primesc noi caracteristici, alături de produse noi. Din sezonul trecut se păstrează borsetele şi genţile din paie. În lumina reflectoarelor reapar genţile clasice, de culoare neagră, dar şi genţile bucket. Iată care sunt cele 5 tipuri de genţi care se poartă în 2019:

Genţi la modă în 2019

1. Borseta

Genţile tip borsetă au revenit în tendinţe încă de anul trecut. Le-am văzut peste tot, în diverse combinaţii, purtate atât la brâu, cât şi pe o parte. Aşadar, dacă ai şi tu una, păstreaz-o. Acest trend este aici să rămână pentru încă un an.

În 2019, borsetele primesc însă un update şi devin mai rafinate ca niciodată. Aşadar, acestea pot fi purtate chiar şi la ţinute ultra feminine. Curelele sunt înlocuite cu lanţuri, iar stilul sporty se transformă în elegant. Rămân în tendinţe cele negre, însă albul ia avânt. Aşa că nu te sfii să porţi o geantă tip borsetă albă.

2. Geanta midi clasică

Geanta midi de culoare neagră nu se demodează niciodată. Este o piesă clasică pe care orice femeie cu stil ar trebui să o deţină. Deşi o asociezi cu stilul office, aceasta va deveni piesa de rezistenţa a oricărei ţinute în acest sezon.

Citeşte şi: Cum să ai grijă de o geantă din piele naturală

Chic şi elegantă, se potriveşte cu ţinutele rafinate şi classy. Investiţia într-o geantă de acest tip înseamnă o investiţie în stilul tău personal pentru mulţi ani înainte, deoarece negrul se potriveşte pentru orice vârstă. 

Află mai multe modele aici!

Cum alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului

Rochii de primăvară 2019. Se poartă volanele, umerii bufanţi şi tricotul

 

 

Loading...

Citește și

  • În vara asta se poartă rochiţele! Nu doar pentru că e cald, iar ele sunt practice, dar şi pentru că te fac să arăţi bine, indiferent de conformaţie. Scurte sau lungi până în pământ, lejere, largi sau strâmte, cu siguranţă există ceva pentru toate gusturile. Cele cu imprimeuri florale sunt "vedetele" acestui sezon.

  • După ce a încins imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial incendiar în ziarul Click!, Priscilla Gutiţă (24 de ani) s-a făcut designer vestimentar. Dacă în urmă cu doi ani muncea de zor la maşina de cusut din sufragerie, acum bruneta are propriul atelier de creaţie şi rochiţele ei sexy se vând ca pâinea caldă.

  • Multe dintre starurile care arată impecabil pe micile şi marile ecrane au fost surprinse de fotografi fără niciun pic de machiaj şi cu cearcănele „la vedere”.