Fructele de toamnă care ard grăsimile! Slăbești 10 kilograme cu această dietă

Citeste tot despre: 

Fructele și legumele de toamnă sunt fantastice pentru curele de detoxifiere, deoarece sunt pline de fibre care îți aduc energie pentru întreaga zi, dar au puține calorii. Gutuile sunt un astfel de exemplu. Iată cum se ține dieta cu gutui.

Gutuile, aceste senzationale fructe ale toamnei, îți furnizează doar 63 de calorii la 100 de grame, conțin fibre care detoxifică organismul și împiedică asimilarea grăsimilor, de aceea sunt aliat puternic în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Gutuile sunt o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, vitamina B3, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, fier si calciu. 100 de grame de gutuie iti furnizeaza aproximativ 15 grame de glucide, 12 grame de zaharuri, 2 grame de fibre dietetice, 0,10 grame grasimi, 4 miligrame de sodiu si 84 grame de apă.

Atenție, însă! Acestă dietă trebuie evitată de persoanele care au colonul iritat, probleme cu stomacul sau gastrită. Gutuile se pot consuma și de cătrece aste persoane doar că este necesară prepararea termică. 

Află pe Clickpentrufemei.ro cum se ține dieta!

Alimentul banal care te "costă" silueta. Renunțați o lună la el și rezultatele se vor vedea! Mihaela Bilic: "Veți slăbi, vă promit"

Ceaiul cu care a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme: "Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol"

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele mai multe dintre starurile feminine sunt foarte stricte când vine vorba de dietă și nu își permit să o încalce, de teama unei serii de abateri, pe care nu vor mai putea să le țină, apoi, în frâu.

  • Extrovertit, şocant şi original, stilul cântăreţei nu pare să ascundă defel frustrări şi complexe majore. Şi totuşi, sub aparenţa unei siguranţe de sine debordante, Lady Gaga (24) încearcă să camufleze nişte temeri care o urmăresc încă din copilărie.

  • Ştim că fructele sunt sănătoase. Însă dacă urmezi o dietă şi vrei să alegi fructe pentru gustare dintre mese, iată care sunt cele mai indicate variante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1