FOTO Manichiura perfectă de Crăciun. Iată ce modele se poartă pe unghii de Sărbători

manichiura-craciun.jpg

manichiura de craciun
Un exemplu perfect pentru o manichiură de Crăciun

Manichiura este cartea de vizită a unei persoane. Pentru bărbați e mai simplu: unghiile curățate și tăiate îngrijit sunt un succes, dar femeile acordă o atenție sporită acestui pas de îngrijire personală. Sărbătorile de iarnă nu înseamnă numai împodobirea caselor și a meselor, ci și o creativitate exprimată și în înfrumusețarea personală. Iată, de exemplu, câteva modele de manichiură cu care nu veți da greș în această perioadă!

manichiura-fulg_de_nea.jpg

manichiura de craciun
Un fulg de nea pe o unghie și gata, manichiura s-a transformat imediat în una de sărbătoare

Pentru Crăciun au apărut decorațiuni speciale pentru unghii, care fac apel la simbolurile sărbătorii sau la alte imagini ce sugerează farmecul iernii. Doamnele şi domnişoarele preferă în această perioadă culoarea roşie.

 

 O nuanță frumoasă de roșu pe toate unghiile și un fulg de nea pictat doar pe una dintre ele e tot ce trebuie pentru a obține un efect deosebit. Și unghiile albe, argintii, sau albastre pot fi desenate frumos cu motive de iarnă şi de Crăciun.

unghii-albastre.jpg

manichiura de craciun
Inspirație în albastru

Radu Ștefania Claudia, nail expert, ne-a mărturisit că nu se mai poartă unghiile lungi şi ascuţite, ci cele cu lungime care să depășească doar puțin vârful degetului, iar forma ideală este cea pătrat-rotunjită.

claudia.jpg

claudia radu nail expert
Claudia Radu realizează manichiuri dintre cele mai diverse
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1