Dieta cu pătrunjel, cel mai eficient regim! Iată cum slăbeşti trei kilograme, în doar şapte zile

dieta-cu-patrunjeljpg.jpg

Dieta cu pătrunjel, cel mai eficient regim! Iată cum slăbeşti trei kilograme, în doar şapte zile
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Dacă vrei să slăbeşti rapid urmează dieta cu pătrunjel, ce te va ajuta să dai jos trei kilograme, în şapte zile.


Pentru ca efectele să fie maxime şi să reuşeşti să dai jos kilogramele dorite trebuie să fooseşti pătrunjel românesc, cumpărat de la ţărani, deoarece este mai bogat în substanţe nutritive. 
Aşadar, ca să slăbeşti trei kilograme, în doar şapte zile urmează dieta cu pătrunjel, în timpul căreia trebuie să mănânci o salată de pătrunjel verde, pe care o poţi prepara din şase legături de pătrunjel verde tocat mărunt şi aceeaşi cantitate de mentă proaspătă. Adaugă şi o lingură de grâu zdrobit ţinut la înmuiat 30 de minute, precum şi o roşie mare tăiată sub formă de cuburi şi zeama obţinută dintr-o jumătate de lămâie.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Dieta daneză: slăbeşti până în 20 kg în 13 zile

Ţi-o mai aminteşti pe Thalia? Arată incredibil la 48 de ani, iar copiii îi seamănă perfect

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Legume, fructe şi carne de pui, acestea ar fi singurele ingredinete pe care Betty Stroe le poate mânca fără să i se facă rău. Mâncarea chinezească şi sendvişurile cu măr ras sunt preferatele cântăreţei, aceasta gătind de multe ori după propriile reţete.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1