De ce nu reușești să slăbești. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus

Citeste tot despre: 

Ai o dietă echilibrată, faci și mișcare.. şi totuşi, rezultatele întârzie să apară, cântarul indicând aproape aceeaşi greutate, cu mici variaţii pe parcursul zilei. Care ar putea fi problema?

Poftele

Poftele sunt un alt dușman al hotărârii tale curajoase. Parcă ai avea chef de o ciocolată sau de cartofi prăjiți. Responsabil cu poftele este hipotalamusul. Așa că nu e de vină cine a pus gogoșeria în drum, ci faptul că organismul tău e obișnuit cu o cantitate mai mare de hrană pentru a transmite semnalele de sațietate. Cum eviți? Aici doar voința este aliatul tău. Trebuie să reziști până când obișnuință se schimbă. Un mic truc este că frigul accentuează senzația de foame, iar căldură o inhiba.  

Micile scăpări  

Micile scăpări îți sabotează mereu voința. O bombonică e interpretată ca un eșec, îți faci procese de conștiință, te culpabilizezi și, drept pedeapsă, dai gata toată cutia. Cum eviți? Relax, take it easy, vorba cântecului. Evaluează obiectiv situația: ce e o bombonica pe lângă toate cele de la care te-ai abținut până acum? Nu e cazul să dramatizezi.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Dieta de "48 de ore". Slăbești 4 kilograme în doar două zile

13 moduri simple de a pierde câteva kg în 2 săptămâni

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele mai multe dintre starurile feminine sunt foarte stricte când vine vorba de dietă și nu își permit să o încalce, de teama unei serii de abateri, pe care nu vor mai putea să le țină, apoi, în frâu.

  • S-a dat startul vacanţei de vară şi abia aştepţi să ajungi la plajă. Până atunci însă, trebuie să scapi de celulită. Ai încercat toate cremele, dar nimic nu a dat rezultate. Ce-ai zice de o dietă care te ajută să arăţi aşa cum îţi doreşti?

  • Ştim că fructele sunt sănătoase. Însă dacă urmezi o dietă şi vrei să alegi fructe pentru gustare dintre mese, iată care sunt cele mai indicate variante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1