Cum îți vopsești părul cu legume, fără să folosești chimicale

Citeste tot despre: 

Dacă vrei să ai o culoare diferită sau pur și simplu să o menții vie pe cea pe care o ai, dar fără să folosești chimicale, plantele te ajută. Culorile unor legume te ajută să îți menții părul intens și lucios. Azi vorbim despre cum îți vopsești părul cu legume, fără să folosești chimicale!

Multe femei nu vor să folosească produse cu chimicale. Unele nu au voie, cum sunt femeile gravide, mămicile care alăptează sau persoanele cu alergii. Aici îți vin în ajutor plantele și legumele de mai jos!

Cum îți vopsești părul cu legume:

Sfecla vopsește părul roșcat

Curăță o sfeclă, tai-o în bucățele și fierbe-o în apă, într-o oala închisă la culoare. Lasă apa la răcit. Fiertura va conține pigmenți din sfeclă. Clătește părul cu aceasă apă și las-o să acționeze 20 de minute. Clătește iar părul cu oțet și usucă-l. Dacă ești roșcată natural, părul va avea o culoare mai intensă de la prima spălare. Dacă e mai inchis, va trebui să repeți procedeul. O poți face saptămânal sau de 2 ori pe săptămână.

Morcovul vopsește părul roșcat

Fă suc de morcov și aplică-l pe părul proaspăt spălat, urmând pasii de sus, de la vopsirea cu sfeclă roșie. Lasă-l să acționeze 20 de minute și apoi clătește cu apă cu oțet.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ce formă de sprâncene ți se potrivește?

Tu știi ce înseamnă acest semn de pe produsele cosmetice? Te poate feri de multe probleme!

 

Loading...

Citește și

  • Părul vopsit poate avea un aspect sănătos şi o culoare vibrantă care să reziste timp îndelungat. Pentru asta, are nevoie de îngrijiri speciale şi de şampoane adecvate fiecărui tip de păr.

  • Este şcoală de elită şi vrea ca toată lumea să ştie că acolo se învaţă carte, nu se face parada modei. Elevii au fost înştiinţaţi că nu sunt obligaţi să poarte uniformă, dar nici nu au voie cu pantaloni mulaţi.

  • vopsea, amoniac, cancer, alergie, clicksanatate.ro

    Dacă ai ales să te vopseşti, trebuie să ai grijă când îţi alegi un şampon: menţinerea culorii este foarte importantă, iar cele mai indicate sunt produsele care o protejează. Dar cum alegi cel mai bun şampon pentru păr vopsit? Iată la ce trebuie să fii atentă.