Complicaţiile care apar când aspirina este luată în exces

aspirina_2.jpg

aspirina supradoza exces pastile medicamente
Amețelile și insomniile pot fi cauzate de excesul de aspirină
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Aspirina este medicamentul care combate durerea și care reduce riscul complicațiilor, precum accidentul vascular cerebral și atacul de cord. Aspirina poate fi administrată pentru a trata diferite probleme de sănătate, dar utilizarea trebuie să fie moderată, deoarece poate avea efecte adverse. Aşadar, doza este foarte importantă.

Medicamentele trebuie administrate întotdeauna conform recomandărilor medicului și supradozajul sau utilizarea continuă a oricărui medicament poate duce la apariția efectelor secundare severe, care pot provoca la rândul lor, diverse complicații. 

Aspirina poate fi utilizată pe termen lung în doze mici pentru a preveni închegarea vaselor de sânge și pentru diluarea sângelui după ce un pacient a suferit atac de cord sau accident vascular cerebral. Însă, iată care sunt efectele secundare ale aspirinei luată în exces.

Probleme gastrointestinale

Efectele secundare ale aspirinei asupra sistemului gastrointestinal includ durere abdominală sau disconfort, greață, vărsături și leziuni la nivelul mucoasei stomacului. 

 

Află ce alte complicații pot apărea în urma excesului de aspirină pe clickpentrufemei.ro.

 

Descoperă care sunt cele mai bune surse de probiotice

Aspirina ar putea încetini degradarea creierului

 

Loading...