Coafuri de mireasă la modă în 2019. Nu se mai poartă voalul prins în coc

mireasa.jpg

mireasa
În 2019 se poartă coafurile lejere şi machiajul natural

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, vine cu recomandările pentru miresele anului 2019 în materie de coafuri pentru ziua cea mare: “Naturalețe, feminitate, romantism, simplitate, dar în același timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019.”

Miresele trebuie să își aleagă coafura în funcție de rochia pe care o vor purta, dar și de tipul locației unde va avea loc evenimentul: „Dacă nunta se va desfășura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves (valuri), cu părul ușor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locație mai elegantă și dacă rochia este în stilul Meghan Markle, atunci coafura trebuie să fie cât mai finuță, iar părul prins completat cu un mic accesoriu sau o tiară”, adaugă Adrian Perjovschi.

În ceea ce privește greșelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenția: „Nu trebuie să se vadă agrafele. Și nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare și tunsoare la mai puțin de două luni de nuntă, pentru că trebuie să te familiarizezi cu ele sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi dacă ceva nu te face să te simți confortabil”, spune specialistul.

1/8

Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari: „Putem accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puțin în trend, însă dacă mireasa totuși își dorește mult voal, acestea sunt mult mai simple și mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie, de asemenea, foarte discret și să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura.

 

Machiajul ales de mirese în 2019 va fi de asemenea unul cât mai natural: “Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează fața atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu și pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roșu sau vișiniu și, de ce nu, și smokey eyes”, explică make-up artistul Madda Petcu.

Loading...

Citește și

  • Dacă ai spus cel mai important „da” din viaţa ta şi ţi-ai programat nunta pentru anul acesta, e cazul să începi de pe acum pregătirile. În afară de restaurant, muzică, verighete şi invitaţii, cel mai important element pentru tine, ca mireasă, e rochia. Trebuie să fie perfectă. Experţii ne spun care sunt tendinţele.

  • Buchetul pentru mireasa 2019 trebuie să conțină neapărat flori în nuanțe de living coral

    Miresici de pretutindeni, avem vești bune pentru voi! Culoarea anului 2019 pentru aranjamente florale și buchete strălucitoare este living coral, un portocaliu cu nuanțe aurii, cald și optimist. Se regăsește în zeci de soiuri de flori.