Ce nu trebuie să arunci în chiuvetă, niciodată! Așa eviți să dai bani la instalatori

Citeste tot despre: 

Te întrebi de ce ți se înfundă chiuveta des? Probabil faci fix ce nu trebuie. Un instalator cu zeci de ani de experiență susține că trebuie să prelungim viața instalației sanitare. Mai ales când e vorba de cea din bucătărie. Acesta a făcut o listă cu lucrurile pe care NU trebuie să le arunci în chiuvetă, niciodată!

Ce nu trebuie să arunci în chiuvetă, niciodată:
1. Făină

Unde aruncați resturile de făină strânse de pe masă? Probabil în chiuvetă, nu-i așa? Intrând în contact cu apa, făina se umflă și devine lipicioasă, înfundând tot mai mult țevile.

2. Coajă de ou

Dacă aveți obiceiul de a curăța ouăle deasupra chiuvetei, probabil știți cât e de greu să strângi toate bucățelele mici pentru a le arunca la coșul de gunoi. De regulă aceste bucățele ajung în țeava de canalizare și contribuie la înfundarea acesteia.

3. Zaț de cafea

Toată redacția noastră a intrat în panică atunci când a aflat că zațul de cafea aruncat în chiuvetă se depune pe pereții țevilor și le înfundă. Dar asta e realitatea: aruncați zațul la coșul de gunoi, nu în chiuvetă.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro! 

Soluţii pentru căminul tău: Fluturii îţi înveselesc casa

Genial. Transformă pereții casei în opere de artă! E mai simplu decât crezi

Loading...

Citește și

  • Te-ai plictisit de aceeaşi simplă cuvertură de pat, husă de canapea sau noptieră? Nu trebuie neapărat să le schimbi, ci doar să le dai puţină „viaţă”.

  • Deşi RADET a început, de câteva zile, alimentarea cu agent termic, nu toate locuinţele au primit căldură în calorifere. Astfel, mulţi dintre noi încă tremurăm de frig în case. Fiecare încearcă să se încălzească cum poate, însă este recomandat să urmezi câteva reguli  care nu vor da niciodată greş.

  • Curăţenia, mai ales în pragul Sărbătorilor, e o încercare dificilă. Iată câteva soluţii, trucuri şi secrete care te ajută să menţii curăţenia pentru mai mult timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1