Aşa scapi rapid de celulită şi vergeturi

tipa_celulita_600x400.jpg

celulita vergeturi imperfectiuni piele cum scapi
Fă masaje care îmbunătățesc circulația.
www.clickpentrufemei.ro

Inamicii siluetei sunt, fără doar și poate, celulita și vergeturile. Acestea apar la femei indiferent de greutatea corporală și de vârstă. Din fericire, există remedii care le pot ține sub control și chiar estompa.

Principalele cauze care se fac vinovate de apariția celulitei, dar și a vergeturilor sunt legate de dietă și de sedentarism, dar și de predispoziția genetică. Sunt multe metode renumite că îndepărtează chiar și vergeturile mai vechi, printre acestea numărându-se tratamentele corporale cum sunt abraziunea dermică, peelingul chimic sau intervenţiile cu laser.

Poți încerca și remediile mai puțin dureroase, de exemplu, masajele anticelulitice și antivergeturi, dar și alte măsuri și trucuri menite să rezolve aceste probleme spinoase cu care se confruntă femeile.

1. Stabileşte-ţi o dietă bogată în alimente care conţin zinc (peşte), vitaminele A şi C (se găsesc în morcovi, citrice şi lapte), şi proteine, cum sunt ouăle. Nu uita şi de consumul a cel puţin doi litri de apă! Hidratarea intensă ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi la prevenirea apariţiei altor vergeturi.

2. Încearcă să ai un stil de viaţă activ. Mergi mult pe jos sau fă mişcare cel puţin 15 minute pe zi.

3. Ajută-te şi de loţiuni sau creme speciale concepute pentru a „şterge“ vergeturile de pe piele. Indiferent de marcă, ele au substanţe asemănătoare care acţionează direct asupra liniilor albe apărute în urma întinderii forţate a pielii.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro cum să elimini rapid celulita şi vergeturile. 

Loading...

Citește și

  • Una din marile probleme (existenţiale) ale femeilor s-ar putea să aibă un remediu: oamenii de ştiinţă de la Biotherm au inventat o cremă anticelulitică ce modifică structura ADN-ului din piele, rezultatele fiind de-a dreptul impresionante.

  • Pielea copiilor este mult mai sensibilă, prin urmare trebuie ferită de razele soarelui. Specialistul Click!, dr. Mircea Tampa, ne spune ce să facem în cazul în care soarele prea puternic a provocat arsuri micuţilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1