Alimente care te ajută să scapi mai repede de gripă sau răceală. Condimentele picante, pe listă

alimente-anti-gripa.jpg

Alimente care te ajută să scapi mai repede de gripă sau răceală. Condimentele picante, pe listă
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

În plin sezon al virozelor, medicii avertizează că există remedii naturiste atât pentru prevenţie, cât şi pentru tratare. Atenţie, însă, nu este indicat să urmaţi tratamente după ureche, ci să mergeţi la cabinetul doctorului de familie. Ce alimente te pot ajuta să ameliorezi simptomele de gripă sau răceală şi disconfortul dat de acestea?

Nutriţionistul Gianluca Mech recomandă să alegem alimente bogate în vitamina C, sulf, beta-caroten, vitamina D, zinc şi probiotice, notează unica.ro.

“Primul sfat este să adoptaţi o dietă variată şi echilibrată, îmbogăţită cu un aport mai mare de fructe şi legume de sezon. De asemenea, foarte indicate sunt cerealele integrale, leguminoasele, nucile, alunele, seminţele de dovleac, seminţele de in, seminţele de floarea soarelui, peştele gras, carnea gătită altfel decât prin prăjire, uleiul de măsline. În plus, nu uitaţi să consumaţi cât mai multe lichide!”, recomandă specialistul nutriţionist.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Top trei zodii care vor da lovitura în luna februarie. Ce zodie va primi o mărire de salariu
Cum prepari cel mai bun "Pollo alla parmigiana"

Loading...

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • Un aliment tradiţional în gastronomia românească, mămăliga, continuă să fie subiect de cercetare pentru specialişti. Deocamdată, niciun studiu nu a scos în evidenţă o contraindicaţie în folosirea ei.

  • În ultima perioadă a crescut frecvenţa parazitozelor. Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune ce plante ne vin în ajutor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1