5 greşeli pe care le faci când decorezi sufrageria

mobila_geometrica_fotolia_6076004_.jpg

mobila geometrica
O cameră încărcată cu prea multe obiecte de mobilier este mult mai mică şi foarte neprimitoare

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Sufrageria este locul de relaxare şi camera principală a locuinţei noastre unde ne primim musafirii. Este cartae de vizită a întregii tale case şi trebuie să fii foarte atentă atunci când o decorezi. Iată mai jos 5 greşeli pe care să le eviţi cu orice preţ!

Prea multă mobilă – Prea multe obiecte de mobilier vor transforma sufrageria ta într-o adevărată cămară. Spaţiul liber va fi inexistent, camera foarte încărcată. Vei simţi nevoia de aer, de lumină, iar încăperea va deveni foarte mică şi neprimitoare.

Draperii groase şi gele – Sunt potrivite într-o încăpere de mari dimensiuni însă sufrageria ta este mult prea mică pentru a fi încărcată inutil cu draperii grele şi groase din catifea, de exemplu. Micşorează spaţiul şi dausenzaţia de încăpere mică şi prăfuită.

Lipsa culorilor –  Dacă obiectele de mobilier sunt toate de aceeaşi culoare, trebuie să spargi cumva monotonia cu o nuanţă care să contrasteze. Este total inestetic şi greşit ca sufrageria să fie decorată în aceeaşi culoare.

Lipsa covorului – Covorul dă senzaţia de cămin, de căldură, te invită în cameră, îţi oferă confort, siguranţă, relaxare. Nu este recomandat să laşi podeaua neacoperită. Un covor pe mijloc, de dimensiuni reduce, care să nu fie băgat pe sub obiectele de mobilier este mai mult decât binevenit.

Mobilă desperecheată – Va trebui să faci rapid ceva în privinţa asta pentru obiectele de mobilier desperecheate sunt una dintre cele mai mari greşeli în decorarea unei încăperi.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Are 19 luni de viaţă şi se comportă ca un copil mic, în ciuda gabaritului de 150 de kilograme. Este Panjo, tigrul care trăieşte în apartamentul sud-africanului Goosey Fernandes.

  • Locul de primire al oaspeţilor, de luat masa, de servit cafeaua sau de vizionat filme cu toată familia, livingul trebuie să se potrivească tuturor acestor activităţi. Revista „Click! pentru femei" te învaţă cum să procedezi ca să ai un living perfect.

  • Din când în când,  schimbarea decorului apartamentului tău e binevenită. Ştim, te vei gândi că nu eşti genul care să-şi permită acest lux de a tot reamenaja. Însă se pot face modificări de maxim efect cu un cost relativ redus. Totul graţie decoraţiunilor.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul