4 remedii naturale pentru părul subțire

4_remedii_naturale_pentru_parul_subtire.jpg

4 remedii naturale pentru părul subțire
4 remedii naturale pentru părul subțire

Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care nu se confruntă doar femeile, ci și bărbații. Din fericire pentru doamne, există numeroase remedii împotriva căderii părului pe care le poți face și tu acasă.

4 remedii naturale pentru părul subțire

Părul subțire este cel care se rupe cel mai ușor și este, adesea, condamnat la lipsă de formă si volum. Vestea bună este că există câteva remedii naturale pentru părul subțire care te vor ajuta. 

1. Ouă

Părul fragil are nevoie de proteine, iar oul conține din plin. De fapt, un ou conține 6 grame de proteine, alături de omega 3, acizi grași, zinc, vitamina A, E și C. 

Mască de păr cu ou. Bate două ouă și pune-le pe părul ud. Lasă oul să acționeze timp de 30 de minute, apoi spală-te. Pentru îngroșarea firelor de păr, folosește o mască cu ou o dată sau de două ori pe săptămână.

2. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline a fost folosit dintotdeauna la îngrijirea tenului și părului.

Mască de păr cu ulei de măsline. Masează scalpul cu ulei de măsline călduț, apoi adaugă pe toată lungimea părului și stai așa timp de 30-40 de minute.  De asemenea, îl poți lăsa să acționeze și pe timpul nopții.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Zece reguli de frumusețe care le ajută pe femeile din China să arate la 40 de ani ca la 20

Acestea sunt fructele care te ajută să slăbești

 

Loading...

Citește și