Știți ce semnificație au cadourile pe care le oferiți celor dragi?

2_cadourile_au_o_semnificatie.jpg

Cadourile cu o semnificație pozitivă trebuie prețuite
Sursa foto: Adevărul.ro

Totdeauna alegerea unui cadou este o sarcină dificilă pentru că trebuie să cunoști bine preferințele destinatarului, să intuiești ce cadou i-ar face plăcere acestuia. De fapt, în relațiile interumane, un cadou oferit unei persoane, rudă sau prieten, este un gest delicat. Cel care dăruiește vrea să știe că darul pe care l-a oferit unei persoane dragi i-a făcut acesteia o surpriză plăcută.

Deseori, când primești un cadou te bucuri pentru că persoana care ți l-a oferit s-a gândit la tine.  Gusturile sunt diferite și, de aceea, și cadourile vor fi alese în funcție de evenimentul respectiv.  Cel care primește un cadou se poate gândi și la faptul că un cadou poate să exprime un anumit mesaj, fie că este dăruit la un eveniment anume, o aniversare sau o împrejurare spontană. Un cadou poate fi oferit și pentru menținerea unei relații amicale și alegerea cadoului  se raportează la această situație.  De fapt, în orice împrejurare, trebuie să ținem seama de semnificația unui cadou, pentru că psihologii precizează că sunt  lucruri care au semnificații de bun augur și putem să le oferim fără teama că greșim , dar sunt obiecte pe care nu trebuie să le oferim niciodată.

Oferi o bijuterie prietenei tale ? Iată un mesaj pozitiv. Bărbatul care oferă un cadou de acest fel are intenții serioase, vrea să se căsătorească cu persoana căreia i l-a oferit. Când un cadou  de acest fel este oferit unei prietene  este vorba de o relație de prietenie sinceră. Cadoul respectiv este oferit din dorința de a face o bucurie unei persoane pe care o prețuiești.

Parfumul este un cadou special.  Este simbolul prosperității; acesta anticipează  o prietenie solidă cu persoana  care-l primește.  Cine primește cadou un flacon de parfum se poate bucura de  încrederea și  de bunele intenții dăruite de persoana care-l oferă.    

Oferi o geantă sau un portofel ? În acest caz trebuie să pui în obiectul respectiv o sumă de bani.Un astfel de cadou prevestește  un trai cumpătat și lipsit de grija zilei de mâine.

 La o aniversare oferi unei prietene o pereche de mănuși? Iată un cadou   pentru o relație de amiciție  stabilă în care predomină diplomația. Îți prețuiești prietena și, de aceea, eviți orice controversă . Armonia păstrează relațiile de prietenie  și de bună înțelegere.   

Oferi o cravată unei persoane pe care o prețuiești? Un astfel de cadou păstrează  o relație specială  de loialitate între persoana care o dăruiește și cea care  o primește.  

O cruciuliță se oferă la un eveniment de familie. La un botez, o logodnă sau o aniversare  să oferim unei persoane dragi o cruciuliță.  Aceasta se păstrează cu mare grijă la gât sau în poșetă ca un talisman.  De multe ori, puterea acestui talisman apare când nu ne așteptăm.  

Față de masă. Un astfel de cadou prevestește o prietenie de durată, de încredere  între dumneavoastră și cel care vă face această surpriză plăcută.

 Un pix este un cadou pozitiv pentru un șef.  Oferi un pix unui șef cu care lucrezi?  Un astfel de cadou menține relații bune de colaborare între acesta și subalternul care i l-a oferit.  

Ai primit cadou un covor?  Totdeauna un astfel de cadou îi poartă noroc  persoanei care l-a primit. Între persoana care l-a oferit și cea care l-a primit va fi o relație amicală  deosebită , lipsită de controverse și neîncredere.

Să dăruiți bani prietenilor în prima parte a zilei. Dacă vreți să faceți o surpriză plăcută, financiară unei prietene sau rude,  dăruiți bani  dimineața sau la prânz. Dacă vreți să aveți spor în proiectele voastre, niciodată să nu dăruiți bani după apusul soarelui.

. Totdeauna florile se oferă în număr impar.  În orice împrejurare, dacă vreți să oferiți flori, buchetul trebuie să aibă un număr impar de flori.  De asemenea ,evitați să oferiți flori de culoare galbenă, pentru că acestea nu prevestesc relații de prietenie durabile cu persoana  care le primește.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1