Rugăciunea adresată Sfântei Ana, Mama Sfintei Fecioare Maria, împlinește dorințele credincioșilor care au nevoie de ajutorul Său

sfanta_ana_jpg.jpg

Rugăciunea adresată Sfintei Ana împlinește dorințele celor care au nevoie de ajutor
Sursa: Creștin ortodox.ro
Citeste tot despre: 

În această zi de sărbătoare, Rugăciunea adresată Sfintei Ana aduce bucurii și împlinește dorințele celor care o rostesc. În ortodoxie, de-a lungul timpului, Rugăciunea adresată Sfântei Ana, mama Fecioarei Maria, îi ocrotește pe credincioșii care se confruntă cu un mare necaz: un proces, o pierdere financiară, o boală gravă.

Rugăciunea trebuie rostită în ziua praznicului și în următoarele 9 zile. Cu siguranță, Sfânta  Ana îi va ocroti pe cei necăîjiți și-i va scăpa de necaz:       

Într-un moment de durere, Sfântă Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin acum la tine cu speranţa că mă vei ajuta şi cu inima plină de veneraţie. Tu eşti o făptură preiubită de credincioşi, şi mai ales de femei, pentru că, datorită sfinţeniei vieţii tale ai fost aleasă de Dumnezeu să fii vrednică, să fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvântată între toate femeile şi Născătoare de Dumnezeu.

Plini de încredere şi de veneraţie pentru minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostivă Sfântă Ana, să binevoieşti a mă primi în grupul celor pe care-i ocroteşti în mod deosebit.
Ia-mă sub puternica ta pază şi dobândeşte-mi de la Dumnezeu harul să pot avea o căsnicie fericită, până la adânci bătrâneţe, să am copii şi să mă aperi de necazul nerodirii. Ajută-mă să mă bucur de acele virtuţi cu care tu ai fost înzestrată din plin. Ajută-mă să-mi recunosc greşelile, să le plâng cu amar, să am o iubire înflăcărată  faţă de Iisus şi de Maria şi să pot fi de folos semenilor necăjiţi din prejma mea.

Vreau să pot dărui şi eu săracilor aşa cum ai făcut tu şi blândul Ioachim, soţul tău.
Fereşte-mă în viaţă Prea Sfântă Ana de orice primejdie trupească şi sufletească şi să fii  lângă mine în clipele de boală, de necaz şi de primejdie, până la sfârşitul vieţii mele. Cu ajutorul tău vreau să ajung la cer, unde s-o pot lăuda împreună cu tine, pe Fecioara Maria, fiica ta.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1