Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Capricornii încep detoxifierea fizică și emoțională

detox.jpg

sucuri naturale detox
Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Capricornii încep detoxifierea fizică și emoțională
Foto: pixabay.com

Citește horoscopul zilnic din 20 octombrie 2019, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 20 octombrie 2019!

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Sunteți comunicativ, faceți scurte deplasări alături de cei dragi doar pentru a vă reîncărca emoțional.

Bani - Dacă e posibil, luați-vă o zi de relaxare, analizați-vă bugetul și posibilitățile de a îmbunătăți domeniu financiar. Căutați idei și în articolele de specialitate.

Sănătate - Regândiți sau reorganizați unele idei sau proceduri mai vechi și faceți destule planuri de transformări ale rutinei zilnice. Însă deocamdată sunt doar planuri.

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Aveți momente de revelație, de eliberare de bagaj mental și emoțional dacă vă petreceți mai mult timp cu voi înșivă. Teoriile pe care perechea încearcă să vi le impună vă obosesc.

Bani - Sectorul financiar este pus sub lupă. Analizați matur, responsabil și pragmatic bugetul disponibil.

Sănătate - Sunt bune activitățile de echilibrare și armonizare pentru a afla exact visurile și speranțele personale. Despre starea voastră de azi, aș putea spune că vorbele critice ale unora vă strică tot cheful. Evitați mai bine pe toți aceia care vin spre voi cu o agresivitate deghizată ca fiind prietenoasă!

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire -  Vă va agita un interes deosebit stârnit de o persoană atractivă de sex opus. Veți dori această persoană foarte mult,dar nu îndrăzniți să recunoașteți această pasiune. Motivul pentru aceasta este probabil diferența mare de vârstă dintre voi și noul interes.

Bani - Vă faceți treaba cum știți mai bine nu vă aventurați prea tare în idei și planuri riscante. Alegeți calea cunoscută și sigură.

Sănătate - Dacă vă ascultați și conștientizați propriile nevoi, dispoziția și starea de sănătate vor fi la cote înalte, mai ales spre seară, dacă petreceți cu cine vă e drag.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - E necesar să fiți  atenți la gesturile și detaliile celor din jur, ba chiar poate să alegeți activități ceva mai puțin sociale. Discuții complexe pot apărea inclusiv în cuplu,iar o rezolvare a lor nu poate acum să împace toate părțile implicate. Să dați dovadă de răbdare atunci când vă explicați poziția. Că ați avut dreptate va fi recunoscut mai târziu.

Bani - E un moment bun pentru discuții. Sunteți elocvenți, conciși, vă comunicați deschis îngrijorările și pretențiile.

Sănătate - Faceți acele schimbări și transformări în planul de sănătate care să vă satisfacă nevoia de autoperfecționare.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Deși comunicarea este foarte bună, mai mult ar trebui să primiți ca informație. Nu vă sfătuiesc să spuneți un cuvânt despre noile voastre planuri, nici chiar pentru cea mai apropiata persoană, cum ar fi partenerul drag.

Bani - Acordați atenție proiectelor pe termen scurt,activităților pe care să le terminați repede și eficient.

Sănătate - Ziua de azi vă poate trezi amintiri și e bine să fiți atenți la bagajul emoțional și la cum vă controlați.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - E o zi de ieșiri în lume, nu uitați să vă ocupați și de voi și să vă acordați timpul și atenția de care aveți nevoie. Dați sfaturi bune rudelor tinere, dar să nu vi se urce asta la cap!

Bani - Apar cheltuieli neprevăzute și e utilă o reorganizare a portofelului.

Sănătate - Vă simțiți bine fizic, dar puteți fi confuzi mental. Faceți o listă de priorități.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Vă apropiați de persoane care gândesc la fel cu voi și abordați pe cei din jur mai mult de la nivel intelectual. Poate că în relație, mai mult veți primi decât veți fi dispuși să oferiți. Cei singuri pot întâlni pe internet o persoană interesantă.

Bani - vă propuneți ca obiectiv cheltuirea unei sume consistente pentru a vă schimba look-ul. Dacă o faceți, apelați la ultra-profesioniști dacă doriți rezultate frumoase. Dar,v ă sfătuiesc să gândiți bine la o potrivire a noii ținute cu jobul vostru.

Sănătate - E bine să vă păstrați rutina,să nu faceți multe modificări.Rămâneți practici și urmați-vă obiceiurile zilnice.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire -  E greu să vă concentrați la activitățile casnice în timp ce mintea voastră zboară către cele de relaxare și distracție în cuplu.

Bani - Vă puteți ocupa de aprofundare în domeniul profesional. Fiți pregătiți să faceți unele eforturi suplimentare. Cât despre surpriza despre care spuneam mai devreme, ea e costisitoare și veți remarca faptul că economiile partenerului s-au evaporat pe ea.

Sănătate - Sunteți optimiști, cu o atitudine pozitivă. Nu vă rămâne decât să profitați de ziua de azi.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire -  Partenerul vostru va face totul pentru a vă face să vă amintiți de această duminică. Veți aprecia surpriza pregătită de jumătatea voastră și nu veți fi zgârciți la cuvintele de laudă și recunoștință

Bani - Cei aflați în asociere de afaceri, ar trebui să vă cercetați partenerii sau colaboratorii întrucât azi orice vă trezește suspiciuni, vă pune în gardă. Individual, dacă aveți nevoie de bani, îi veți cere unei rude.

Sănătate - Azi vă ocupați  de niște probleme ceva mai vechi de sănătate, pe care le-ați cam neglijat în ultima vreme.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Oferiți o implicare mai profundă în relațiile din care faceți parte, dar cereți măcar la fel de mult. Vă puteți aștepta de la pereche la reacții mai tensionate.

Bani - Nu fiți falși cu șefii voștri și feriți-vă de lingușiri. E util să distingeți clar și exact ceea ce aveți nevoie și pe ce e cu adevărat folositor să cheltuiți banii.

Sănătate - Puteți începe procese de detoxifiere, de curățare, atât fizică, cât și emoțională. Contrar, riscați ca o problemă de sănătate să aibă repercursiuni. De asemenea, nu este recomandat să vă angajați la efort fizic greu.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - După muncă și răsplată. Cu siguranță nu veți putea scăpa de agitația asociată cu organizarea spațiului personal de viață.

Bani - Stabilitatea financiară este motto-ul dumneavoastră și sunteți dispuși să sacrificați pentru asta ceva mai mult timp ori să munciți suplimentar.

Sănătate - Moment favorabil să vă planificați un control de rutină la medicul de familie, să vedeți un tablou general al stării de sănătate.

 

Horoscop zilnic 20 octombrie 2019: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - O zi în care puteți trage concluzii asupra mariajului vostru care scârțâie în ultima vreme. Mai există o șansă de salvare printr-un dialog deschis cu partenerul.

Bani - Nu sunteți foarte concentrați pe rutina profesională. Folosiți-vă creativitatea costructiv și nu vă neglijați responsabilitățile.

Sănătate - Vă simțiți acceptabil fizic, aveți tonus și vitalitate, doar moralul e puțin afectat.

Loading...