Horoscop săptămânal 23-29 septembrie: Scorpionii trebuie să renunţe la iluzii

scorpio-1200-1140x863.jpg

horoscop saptamanal
Horoscop săptămânal 23-29 septembrie: Scorpionii trebuie să renunţe la iluzii
Foto:pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 23-29 septembrie îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 23-29 septembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Scorpion trebuie să renunţe la iluzii.

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Controlul emoțiilor și evitarea comportamentului nesăbuit vă  ajută foarte mult pentru a evita problemele dificile din luna de vară care-a mai rămas. Fiecare decizie pe care o luați nu trebuie să fie spontană,negândită, săvârșită din încăpățânare sau din dorința de a dovedi ceva cuiva. Altfel, se pare că norocul se îndepărtează de voi și veți înceta să simțiți armonie cu "eul vostru".

Puteți lua contact cu un lucru sau  întâlni o persoană care va veni din trecut, poate dintr-un loc foarte îndepărtat și nu este vorba nici de ultimii ani, nici din copilărie, ci dintr-un trecut pe care să nu-l mai amintiți. Se pare că voi cunoașteți această persoană din legături karmice. Cu această ocazie, veți începe să vă gândiți la destin. Poate părea că realizările de până acum sunt minore și veți dori să încercați ceva nou. Ascultați-vă flerul deoarece universul însuși vă oferă indicii și determină ceea ce este cel mai important. Deși nu tot ceea ce ați planificat până acum sau ce planificați zilele următoare nu se va dezvolta așa cum doriți, din orice situație dificilă puteți face o experiență pozitivă.

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

E o săptămână de comunicare cu prietenii, dar în același timp de pregătire pentru un nou flux de muncă și rezolvarea problemelor financiare. Important este că vă veți bucura de roadele energiei spirituale pure. Vă puteți confrunta cu o situație ambiguă, plină de dualitate, care necesitată a evalua circumstanțele prin care s-a ajuns aici. Acest lucru se poate referi, atât la viața personală, cât și la problemele cuplului, la relațiile cu copiii, la muncă, la planurile pentru viitor. În urma dorințelor, nu luați decizii rapide.

Ambiția crescută, jocurile de noroc sau o tendință spre riscuri excesive vă pot atrage într-o situație de criză. Dacă veți cădea într-o astfel de capcană, probleme care vor crește, îndepărtându-vă de obiectivele principale. Aspectele astrale vor face ajustări la modul obișnuit de viață. Grijă la starea materială și emoțională! Faceți fapte bune, acceptați să socializați cu oamenii pentru că or să vă ajute așa cum nu vă așteptați.

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Încercați să nu vă supraestimați puterea, pentru ca unele din lucrurile de rezolvat vor fi foarte dificile. Verificați cu atenție informațiile primite, aveți grijă și la ce transmiteți. Proverbul "măsoară de șapte ori și abia apoi taie" este acum valabil pentru voi.

Dacă săptămânile trecute au fost bune pentru manifestarea creativă și ați dorit să faceți ceea ce v-ați propus de mult timp, se pare că, dintr-un motiv sau altul, nu ați îndrăznit să acționați. Nici acum lucrurile nu stau mai bine și de aceea  vă recomand  relaxare, iubire de frumos, să vizitați mai des expoziții și muzee, teatre și concerte, dar și să dezvoltați gustul copiilor voștri. Fiți pregătiți și luați în calcul faptul că vor exista mai multe chestiuni restante decât vă așteptați. Un spirit de luptă poate fi util pentru a rezolva problemele complexe ale vieții. Asta este și nu așteptați ca ele să devină inevitabile, presante, ci căutați să vă ocupați de ele în mod voluntar. Dacă vă duceți în vacanță, nu riscați aventuri extreme.

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

E recomandat de a utiliza tactici de genul - un pas înainte, doi pași înapoi. De asemenea, în această perioadă să fiți pregătiți pentru o confruntare și evitarea micilor răutăți din partea celor care sunt cu ochii pe voi. Vor fi zile cu energii amestecate, cu tristeți, cu popularitate personală, cu teste, creștere în afaceri ori cu seducție. Aspirația de a crește statutul va fi însoțită de ajutorul ascuns al superiorilor, iar iubirea plăcută și rezolvarea problemelor prelungite se vor altera cu durerea, dezamăgirea, sentimentul că nimic nu merge așa cum ați dori. O contribuție importantă la astfel de circumstanțe,va fi sprijinul prietenilor. Evenimentele se vor concentra asupra problemelor interne, ascunse de ochii curioși și care afectează zonele financiare sau de proprietate. Fiți atenți dacă lucrați cu documente, dacă mergeți  in excursii și la condus. Dar poate că, din eșecurile personale, veți învăța ceva bun și se va trezi în voi dorința de dezvoltare personală și auto-îmbunătățire.

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Deciziile perioadei necesită o analiză atentă, cu atât mai mult cu cât gândiți pentru toamnă mari rezolvări de probleme personale legate de casă și copii. În relație, cu cât sunteți mai călduroși, cu atât mai bine va fi viața comună în anii următori. Deocamdată, nu doar această săptămână, ci chiar și următoarea lună, vor exista dificultăți pentru că, de multe ori,unii nativi trebuie să-și părăsească copiii și pe cei dragi din cauza locului de muncă.

Puteți întâlni pe cineva mai în vârstă decât voi sau o experiență de viață mai bogată, o persoană matură sau cu autoritate, de la care aveți multe de învățat. Această întâlnire poate fi un adevărat reper pentru voi.

Evenimentele care apar în viața socială vă vor afecta starea de spirit, căci se pare că de ceva vreme vi s-a schimbat norocul. Pe drumul spre atingerea obiectivelor stabilite vă așteaptă în continuare teste surprinzătoare. Este posibil să nu aveți entuziasmul că o să reușiți în afacerea pe care o plănuiți și sub presiunea circumstanțelor o să  încercați ceva nou sau căutați să vă apărați interesele decisiv în fața altora.

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Să nu vi se pară surprinzător că banii se duc constant din buzunarele voastre. Aceia care lucrează în domenii creative și artistice, cu părere de rău le spun că o să le lipsescă inspirația și proiectele vor stagna. În căutarea unor experiențe noi, ar trebui să mergeți la expoziții și săli de demonstrații, să vă faceți noi cunoștințe, cu oamenii care vă pot înțelege.

Cei care au copii vor avea cheltuieli mari cu ei și urmăriți-i, ca nu cumva acestea să fie în legătură cu starea de sănătate a acestora.

Ar fi bine să plecați în vacanță, pentru a evita riscul de a face afaceri. Dacă totuși trebuie să lucrați, verificați documentele pregătite pentru voi și fiți mai atenți cu informațiile primite.

Cât despre prieteni, nu vă sfătuiesc să porniți acum afaceri cu ei și nici să dați bani împrumut. Riscați să stricați relațiile.

Horoscop săptămânal Balanţă: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Energiile vă pot conduce de la o extremă la alta și trebuie să călăuziți cu fermitate evenimentele în direcția corectă. Dacă intențiile voastre sunt corecte, atunci veți reuși!În ciuda faptului că multe vor fi traversate cu dificultate, starea de spirit se va îmbunătăți. Veți simți un val de putere și veți deveni persoana care, grație capacității diplomatice și a calmului exterior, va putea găsi cuvintele potrivite pentru a-i inspira pe alții. E nevoie să comunicați cu cei care vă împărtășesc interesele sau să participați la proiecte comune. Prin opiniile altor persoane vă va fi mai ușor să vă stabiliți propria poziție și să dezvoltați un punct de vedere asupra schimbărilor care au loc, deoarece va dura destul timp pentru adaptare.

Pluto obligă la reconsiderarea multor lucruri din viață. Încredeți-vă în Îngerul Păzitor, pentru că, în momente dificile, îi veți simți sprijinul. Multe lucruri din viață se vor schimba,inclusiv, cele pe care nu le-ați planificat și nu le-ați putea anticipa. Ca rezultat, e clar că în anumite sectoare trebuie să vă adaptați, căci nu veți putea trăi ca înainte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Este timpul să vă luați la revedere de la iluzii dacă vreți ca multe dintre planurile voastre să fie realizate. Favorabile vor fi circumstanțele externe, când se pare că totul merge bine. Merită să folosiți aceste oportunități pentru a rezolva cele mai grandioase sarcini ale acestei perioade din viața voastră. Poate fi o schimbare de loc de muncă, o nouă etapă de studii, de avansare socială sau o altă decizie intenționată. Sub presiunea împrejurărilor, la început vă veți îndoi poate de corectitudinea direcției alese, dar, după un timp, veți aprecia partea pozitivă a tot ceea ce se întâmplă. Grijă însă că, pe măsură ce urcați muntele mai spre vârf și aerul e mai greu de respirat datorită presiunii atmosferice!

Așadar, porniți de pe acum să faceți curățenie în voi și în jurul vostru, să scăpați de tot ce v-ar putea opri din drumul bun, să vă schimbați și să păstrați lângă voi doar prietenii adevărați. Evitați scandalurile și procesele, clarificarea publică a relațiilor! Chiar și cu experiențe interioare adânci, încercați să rămâneți în continuare calmi și reținuți.

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Voi vă puteți trezi în mijlocul unei mari intrigi și va trebui să vă confruntați cu mulți oameni din mediul vostru. În urma confruntării, puteți decide cine vă este prieten, cine este inamic și cine nu este nici prieten, nici dușman.

Tot acum aveți întâlniri și călătorii importante care pot schimba viața. Este necesar să se stabilească obiective și să vă implicați în afaceri, în cercetare, în activitatea curentă și în planuri noi.

Vin în viață evenimente care pot influența formarea viziunii și credințelor voastre asupra lumii. Vă vor forța să treceți printr-o perioadă de muncă spirituală și intelectuală. Unii dintre voi chiar vor încerca să găsească răspunsul la întrebare, care este sensul vieții? În aceste zile se va forma viitorul vostru. Pe termen scurt și mediu, care va depinde în mare măsură de aspirațiile personale și de dorința de a vă extinde orizonturile interioare. Pregătiți-vă, în plus, să vă alipiți grupurilor de interese comune sau să vă implicați în acțiuni umanitare!

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Probleme vor apărea în mod neașteptat și vor necesita atenția și controlul vigilent. Țineți în frâu pulsul evenimentelor! Se poate vorbi despre dificultăți în chestiuni personale. Fiți atenți la drumuri, în mulțime și faceți ordine în familie,eventual curățenie în casă!

Dacă plecați în călătorie, pentru a nu intra într-o situație dificilă, fiți mai atenți, mai ales cu noile cunoștințe. Este posibil să existe confuzie cu documente, bilete, transfer de zboruri sau rezervare de camere de hotel. Baza succesului  în aceste zile este arta de a alege întotdeauna tonul potrivit și de a crea o atmosferă plăcută în echipă.

Oricâte momente de criză sau lovituri de soartă vin, le purtați mult mai ușor decât altădată, deoarece acum sunteți capabili să renunțați  la multe. Pentru tot ce este nou și neobișnuit veți începe să reacționați cu reținere, luând o atitudine de așteptare și analizare. În momente dificile, puteți radia forță care va atrage atenția nu numai fanilor voștri, ci și celor care vă pot ajuta.

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Sunteți ocupat de probleme importante din punct de vedere social, de carieră și de bani. În paralel cu aceste probleme, anumiți prieteni vor veni ca salvatori, iar sprijinul lor va fi de neprețuit.

Activitatea însă va scădea puțin față de săptămânile precedente, iar senzația de anxietate rămâne. Nu aveți nevoie să vă grăbiți oriunde și nici să exercitați eforturi excesive pentru a vă atinge dorințele. Veți traversa o serie de  schimbări care vor afecta în primul rând relațiile cu alte persoane, atât cu cineva în mod individual, cât și cu societatea în ansamblu.

Vi se vor arăta cele mai slabe puncte și momente acute în parteneriatele de orice fel. În loc de rivalitate, încercați să vă reorientați spre cooperare. Simțiți-vă liberi să planificați viitorul. Însă deocamdată, trebuie puse în aplicare doar proiectele pe termen scurt.

Horoscop săptămânal Peşti: 23-29 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Veți întâlni obstacole în calea soluționării problemelor presante, fie că este vorba despre recalcularea utilităților, de obținerea unei vize sau de o călătorie simplă. Curajoși voit sau nu, veți fi în opoziție cu opinia multora. Cine dintre voi are dreptate, va judeca timpul,dar deocamdată vă recomandă să fiți politicoși dar perseverenți în respectarea interesele voastre.

Cedați ușor de influențelor externe și se modifică starea de spirit. Încercați  să vă găsiți calea intuitivă. Dacă nu, vă puteți continua educația sau ceva neașteptat va schimba circumstanțele din viața voastră. Neptun de atâția ani în semnul vostru solicită să apelați la darurile voastre de aintra în legătură cu eterul. În același timp vă face indeciși îndeosebi în zona carierei și a locului vostru în societate.

 

 

 

Loading...