Horoscop săptămânal 22-28 octombrie 2018. Berbecii trebuie să fie calmi

horoscop-saptamanal-horoscop-saptamana-viitoare-22-28-octombrie-2018-zodia-berbec.jpg

Horoscop săptămânal - horoscopul săptămânii viitoare 22 - 28 octombrie. Berbecii trebuie să fie calmi
Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 spune că nativii zodiei Berbec trebuie să fie calmi
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 22-28 octombrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15 - 21 octombrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Berbec trebuie să fie calmi, maleabili şi să nu îşi aprindă paie în cap.

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Trebuie să aveți răbdare, să fiți dispuși să faceți compromisuri și să fiți conciliatori. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut, dar este singurul mod cu care veți reuși să faceți pași înainte în această săptămână. Munca vă ocupă cea mai mare parte a timpului, iar perioada are energii accentuate pe sarcini și responsabilități sau ordine și supraveghere a salariaților, dacă sunteți șefi de departamente.

Poziția lui Uranus are efecte volatile, surprinzătoare, care pot crea haos în jur, care pot destabiliza și scoate la suprafață ieșiri temperamentale. Vă sfătuiesc să fiți maleabili, calmi pe cât se poate, și să nu vă aprindeți paie în cap.

În schimb, ideile voastre creative vor fi căutate, multe dintre ele chiar aprobate și finanțate. Sunteți pe cale să le vedeți puse în practică.

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Saturn și Pluto activează axa drumurilor sau a studiilor pentru voi încă niște ani, în așa fel încât vă sfătuiesc să vă luați măsuri de precauție dacă plecați, să fiți ordonați, să vă faceți temele și să munciți bine. Posibil ca performanțele din trecut să vă dea șansă acum să abordați proiecte importante care se vor baza pe abilitatea de a mânui cuvintele. Nu trebuie totuși să vă grăbiți noile dvs. proiecte, nu săriți etape, căci s-ar putea întinde pe mai mult timp.

Aspectul Soare-Uranus este un unghi foarte fierbinte, cunoscut pentru posibilele confruntări izvorâte din  accese de furie, dorințe de eliberare de ceva sau revoltă față de parteneri, în cazul vostru poate cu cineva cu care ați mai avut de-a face și altădată sau cu ceva care tărăgănează.

Vă sfătuiesc să fiți mai puțin nervos și agitat. Poate apărea o tendință de prea mare încredere în forțele voastre dar trebuie să știți că nici pozițiile oponenților dvs. nu sunt de neglijat. Numai gândind asta decizia dvs. poate fi ponderată și corectă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Bine ar fi să stați rezervați și să păstrați informațiile și intențiile sub cheie. Mulțumiti-vă doar dacă reușiți să aveți răbdare, mai ales dacă vă confruntați cu evenimente destabilizatoare.

Dacă intenționați să oferiți cadouri prietenilor, familiei și acelora cărora doriți să le mulțumiți pentru sprijinul lor pe tot parcursul anului, atunci nu trebuie să faceți cumpărături acum. Nu e momentul căci s-ar putea dovedi că nu-și merită respectivele lucruri banii.

Referitor la capitolul distracție și dragoste, nu le permiteți prietenilor să vă conducă drumul, și nici altcuiva din familie! Încercați să păstrați tot mai mult spațiu sau timp pentru voi, pentru a  gândi și a procesa informațiile pe care le dețineți. Îmbunătățirea sănătății emoționale este în centrul atenției și veți găsi mai plină de satisfacții viața dacă o să rămâneți în umbră.

Este posibil un conflict serios datorită faptului că utilizați informația neconfirmată care va fi furnizată la locul de muncă. Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care lucrează în sectorul bancar sau în contabilitate.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă confruntați cu o serie de provocări karmice și pentru a face față trebuie să încercați să aduceți mai multă ordine în afacerile sau finanțele dvs. Concentrați-vă mai mult asupra problemelor care vă împiedică să înaintați și să prosperați și bazați-vă mai mult pe banii câștigați din munca voastră. Încă nu e momentul să vă gândiți la împrumuturi, ci doar limitați-vă la ceea ce aveți acum.

Creativitatea este maximă, și la fel și zona de dezvoltare a talentelor sau de preocupare majora pentru un hobby. Aveți șansa de a impresiona cu ce știți, cu ce faceți și a obține popularitate maximă.

Sentimental, nu e cea mai bună perioadă, ba chiar vă puteți confrunta cu situații dincolo de puterea voastră de a le gestiona, unele chiar dușmănoase și ivite din senin. Vor fi trecătoare, căci reprezintă doar teste, așa că nu disperați și nu vă alarmați.

Legăturile cu colegii din alte orașe se dezvoltă în general bine, iar unele întârzieri, destul de probabile, pot fi asociate cu o discuție aprofundată a cooperării viitoare.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Căutați probabil să stabiliți o poziție de lider, atât în familie, cât și la locul de muncă. Vă e greu să acționați și să vă exprimați gândurile în mod direct, însă dacă veți reuși, veți fi printre prosperii săptămânii. Atenție, căci nu este de dorit să idealizați oamenii, să îi îmbrăcați cu calități pe care nu le au, mai ales pe aceia cu care vă legați soarta. Și încă ceva, generozitatea poate atrage spre voi indivizi necinstiți.

La locul de muncă se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca totul să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați  de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii. Vă sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția.

Antreprenorii trebuie să îndepărteze organele de control sau să înțeleagă vechile probleme de natură juridică. Dar, întăriți deja în bătăliile trecute, veți face față acestei sarcini cu onoare. Capacitatea de a menține echilibrul, de a vă adapta la alte persoane și de a schimba circumstanțele, va permite să mențineți relații bune cu colegii. Trebuie să dezvoltați o răbdare suficientă pentru a finaliza orice afacere.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018. Vărsătorii vor avea probleme în dragoste

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile vă ajută să ieșiți intuiția, căci pe baza ei o decizie înțeleaptă  va veni din senin. De asemenea, aveți întregul sprijin al partenerilor voștri.

Vă sfătuiesc să mergeți cu fluxul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea,s ă fiți rezervați și cu sânge rece. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul.

Încercați să reușiți să vă păstrați emoțiile și să nu vă manifestați temperamentul în societate. Doar așa veți deveni energici și rapizi , inclusiv în cuplu, astfel încât destule lucruri se vor îndrepta într-acolo unde vă doriți.

Pentru voi va deveni mai ușor de navigat în diversele probleme cu care o să vă confruntați și veți fi capabil a alege ce e mai important din masa informațiilor care vă parvin. Având succes în arta convingerii interlocutorului, veți putea negocia cu succes și veți putea încheia acorduri lucrative sau tranzacții bune.

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de dvs. și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare.

Se pare că norocul surâde acum și vă va însoți în multe din  eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea derulării evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci este binevenită intenția.

Nu vă recomand să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție. Bucurați-vă de toamna minunată, respirați adânc și mulțumiți-vă de ceea ce aveți deocamdata! Banii vor veni și ei, însă doar din surse proprii. Dacă vreți să câștigați mai mult, nu ezitați să vă luați de muncă și acasă.

Puteți avea o slujbă mai bună la locul de muncă, deși nu poate fi prea clară nici mărimea responsabilităților, nici perspectiva remunerațiilor. Este prea devreme pentru a construi planuri mari de viitor îndepărtat, în primul rând pentru că încă nu ați decis ce ați vrea să faceți.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În mâinile voastre stau deciziile, în mintea voastră stau planurile referitoare la ceea ce aveți de făcut în următoarele zile. Trei planete în semnul vostru aduc șansă, optimism, stare pozitivă izvorâtă din speranță. Un singur lucru aveți de făcut, și anume, ordine în idei.

Astrele vă recomandă să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult cu partenerii sau colaboratorii de afaceri. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu sufletul pereche.

Ascultați-vă intuiția,p entru că ea vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji în această săptămână.

În weekend veți avea multe de făcut, treburi cotidiene de altfel, dar cu care ați rămas în urmă. Grijă doar că graba strică treaba, sau chiar din neatenție vă puteți răni!

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Vă veți retrage adesea, veți reflecta asupra vieții și vă veți face planuri pentru viitor. Însă înainte de a face ceva, de a acționa, gândiți-vă de o sută de ori. Impulsul de moment și riscul excesiv ar putea conduce la consecințe ireparabile. Calm și putere de a fi ponderați vă sugerez să aveți inclusiv la volan zilele astea, și poate că ar fi mai indicat să amânași plecările pe cât se poate. Astrele sugerează că echilibrul vostru este acum acasă, în familie, alături de cei dragi, în special lângă mama.

Situația financiară pare a fi neuniformă, iar punctul principal nu este că nu vor exista bani, ci e vorba că a cheltui mult e necesar, se impune. Cineva totuși va trebui să-și ajute prietenii,nu-i așa? Și tot cineva va cheltui bani pentru copii sau pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Atrageți grupuri de oameni și ar putea fi un moment excelent  de a găzdui o petrecere  sau de a vorbi la un eveniment public. Dacă doriți să faceți o schimbare de carieră, puteți lua în considerare posibilitatea unei profesii în domeniul artelor.Profesional, săptămâna nu e rea. Veți avea mult de muncă, iar asta va aduce un venit măcar decent. Trebuie să recunoașteți că nu e totul ușor, ca și cum ați fi în centrul unei mari arene și încă se mai dă o luptă pentru premiul cel mare. Dar fiecare pas înainte vă aduce mai aproape de victorie, iar adversarii se retrag cu reticență. Cel puțin la mijlocul perioadei vă sfătuiesc să fiți mai delicat cu superiorii, deoarece rigiditatea și încăpățânarea inerente pot fi inadecvate în acest moment. Învățați să ascultați și să înțelegeți și, în cele din urmă va fi mai bine.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Activitatea profesională este la nivel înalt sau așa ar trebui să fie. Veți avea  o mulțime de cazuri de rezolvat și va trebui să alegeți în ordinea prioritățilorcu ce porniți mai întâi. Cu multă ordine și organizare, vine oportunitatea de a separa grâul de neghină. Trebuie mult calm, drept pentru care vă sfătuiesc ca, indiferent ce veți traversa, să tratați lucrurile cu ironie și autoironie. Va ajuta la menținerea optimismului și la obținerea celui mai bun rezultat. Evitați aventurile, tentația de a rezolva rapid și ușor ceva, pentru că v-ați expune la riscuri. Cu Marte în semnul vostru uneori vei fi încăpățânat și agresiv. Țineți cont de acest lucru, de câte ori va exista o dorință de a insista pe cont propriu. Atunci nu ați fi ferit de un conflict cu cineva din partea autorităților.

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

În ciuda diferențelor și a anumitor restricții care apar la locul de muncă, veți putea beneficia oarecum de situație. Aveți încă susținerea șefilor și, chiar dacă unii colegi continuă să fie nemulțumiți, ei vor fi opriți din cauza glumelor ascuțite care se pot face pe seama lor.

Dacă planificați o relocare, o deschidere a unei afaceri într-un alt oraș sau într-o altă țară, încă veți mai întâmpina probleme, iar șansele ca ele să se rezolve or să vină abia în noiembrie și decembrie.

Relațiile cu vechii prieteni sau cu persoanele aflate în poziții înalte în societate se pot deteriora considerabil, probabil legat de datorii vechi sau alte circumstanțe, ambele părți având idei diferite despre acest lucru.

Este posibil să mergeți într-o călătorie de afaceri, de serviciu, pentru a finaliza lucrările unui mai amplu proiect, iar angajatorii vor începe să aștepte cu interes informațiile și opiniile voastre de specialiști. Grijă la relațiile stabilite cu colegii din alte orașe sau țări, deoarece vor deveni oarecum mai complicate. Vor exista obstacole neașteptate care împiedică progresul afacerilor și nu va fi posibil să le depășiți peste noapte.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1