Horoscop săptămânal 16-22 septembrie: Peştii îşi descoperă noi resurse interioare

horoscop-saptamanal

horoscop saptamanal
Horoscop săptămânal 16-22 iulie: Peştii descoperă noi resurse interioare
Foto:pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 16-22 septembrie îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 16-22 septembrie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Vărsător trebuie să lase mândria deoparte.

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Perioada aduce provocări prin faptul că aveţi impresia că nu mai aveţi control asurpa relaţiilor cu ceilalţi şi asupra manifestărilor de răbufnire emoţională. Rămâneţi cu sentimentul că exprimările voastre sunt nerafinate, prea brute ca mod de interacţiune şi cuvintele vă ies fără să le raţionalizaţi prea mult. Simultan însă, tot datorită unor posibile replici la tensiunile apărute, vi se dezvăluie lucruri pe care interlocutorii le-au ţinut ascunse sau pe care chiar voi nu aţi vrut să le scoateţi la suprafaţă. Acum e momentul să gestionaţi anumite frustrări, să apelaţi la terapii holistice care să vă sporească autocontrolul şi să eliberaţi tipare care v-au limitat anterior. Pot reveni persoane din trecut, frici cu care v-aţi mai confruntat sau chiar simptome fizice pe care cei din jur vă vor obliga să le verificaţi sau să se le acordaţi atenţia cuvenită, asta dacă nu cumva o veţi face din proprie iniţiativă. E nevoie să acceptaţi că un proiect profesional a ajuns la final, că o anumită etapă s-a încheiat şi acum trebuie să vă ocupaţi de voi.

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

V-aţi implicat activ în viaţa celor din anturaj. Aţi jucat cu drag rolul de părinte,prieten, suporter sau chiar sponsor, v-aţi concentrat atenţia pe planuri şi pe hobbyuri atât personale, cât şi ale familiei, iar acum realizaţi că acest rol devine sursa de motivaţie esenţială pentru starea de bine interior. Aveţi nevoie de validare de la prieteni, le cereţi părerea celor din jur, căutaţi să fiţi parte din activităţile de grup şi e posibil ca după o perioadă de relativă stagnare a vieţii sociale, acum să fie necesar să ajutaţi pe un amic care trece prin momente mai delicate şi să vă treziţi înconjurat de grupuri mai numeroase de persoane cu care să dezbateţi soluţiile optime. Socializarea vă aduce oportunităţi, vă provoacă în primul rând să ieşiţi la rampă, să fiţi activ rapid şi să oferiţi punctul de vedere pe loc, fără să aveţi acele clipe de răgaz obligatorii pentru structura voastră. Dacă ceva vi se va părea prea mult sau având în vedere adevărurile care ies la iveală în acest timp de criză, e bine să ştiţi că puteţi pune punct unor relaţii şi să părăsiţi un grup de amici cu care aţi fost asociat.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Observaţi că lumea vrea să petreacă din ce în ce mai mult timp cu voi, să se inspire şi să vă urmeze modelul de acţiune. Popularitatea iniţial vă flatează, dar în plan profesional începeţi să vă epuizaţi datorită presiunii de a şti că sunteţi sub lupă şi că vi se urmăresc mişcările. Treptat vă mai relaxaţi şi e indicat să o faceţi conştient pentru că,dacă vă abţineţi constant, la un moment dat e posibil ca deodată  să scoateţi la suprafaţă tot ce aţi vrut să ascundeţi, să vă exprimaţi sentimentele reale, planurile intime de viitor legate de drumul în carieră, asta incluzând şi nemulţumirile personale, criticile pe care e mai bine să le exprimaţi pe rând şi mai diplomat. Purtaţi-vă cu graţie, arătaţi respect tututor celor cu care interacţionaţi acum şi deveniţi din vânat vânător. Interesaţi-vă de istoricul celor care vă au sub ochi,adunaţi câteva date despre persoanele care acum îşi arată interesul şi poate ulterior puteţi lua în calcul o colaborare profesională bazată pe observaţiile care se fac acum şi de ceilalţi şi de voi. E important să scoateţi în evidenţă latura responsabilă, să arătaţi că faceţi faţă cu brio stressului şi că sunteţi un adevărat profesionist. Nu uitaţi să vă programaţi la un masaj sau să puneţi pe agendă timpul petrecut cu copiii, făcând ceva creativ care să spargă rutina.

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Este un moment bun să vă redirecţionaţi obiectivele, să vă reaşezaţi principiile şi chiar ambiţiile pentru viitor. Vă răsar în minte întrebări legate de validitatea planurilor pe care le-aţi iniţiat, aveţi dubii dacă drumul pe care îl urmaţi e cel corect sau cel care o să vă aducă rezultatele sperate financiar şi mulţumirea sufletească. La începutul perioadei începeţi să întrezăriţi lumina de la capătul tunelului, primiţi mici semne că în fapt gândurilevoastre au fost puţin prea negativiste şi înţelegeţi cam ce aveţi de făcut în viitorul imediat. Visele capătă acum formă, următorul pas se clarifică iar perspectiva devine brusc mai largă şi mai optimistă. E important să realizaţi că nu atât logica evenimentelor sau statistica dau măsura succesului, ci în primul rând impulsul, intuiţia şi încrederea în propriile forţe,idei şi planuri. Lăsaţi latura mai aventuroasă să iasă la suprafaţă, visaţi la scară mai mare şi cereţi sprijinul familiei.

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ce oferiţi aia primiţi. Concluzia aceasta poate părea banală dar acum are semnificaţii mai profunde întrucât ce vă oferă confort şi securitate trebuie acum contrabalansat de atenţia acordată la ce oferă confort şi sprijin altor persoane din anturaj. E un moment bun să plătiţi ce datoraţi altora, financiar sau sub altă formă. Similar, puteţi fi implicat în aranjamente de natură financiară sau să aflaţi că cineva se bazează pe un sprijin bănesc promis ipotetic de voi, iar asta nu vă pică tocmai bine şi să vă simţiţi forţat să faceţi eforturi suplimentare de a acoperi din buget aceste situaţii. Partea bună e că realizaţi pe fundal că vă faceţi obligaţii, că acumulaţi tensiune datorită unor restanţe de care aţi uitat şi în principiu vedeţi mult mai clar ce primiţi pentru ce oferiţi. Aveţi parte de profit prin ceilalţi, parteneriatele sunt pe plus la balanţă dar în acelaşi timp constataţi că trebuie să faceţi unele schimbări în modul cum vă negociaţi interesele.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În cazul vostru cuvintele cheie se învârtesc în jurul unui echilibru în relaţia cu celălalt. Dacă aţi găsit o modalitate acceptabilă de a lucra cu voi, de a accepta şi plusurile şi minusurile personale, acum e momentul să transferaţi procesul de căutare în plan relaţional, indiferent de natura relaţiei-soţ, de afaceri sau competiţie. Nevoile e bine să fie ajustate, să ajungeţi la un compromis în care să fie îndeplinite atât necesităţile personale, cât şi ale partenerului. Asta înseamnă negocieri, chiar teste de la interlocutori, o aplecare asupra relaţiilor din viaţa voastră şi a clauzelor contractuale în care sunteţi parte. Dacă sunt înţelegeri scrise conştientizaţi cifre, obligaţii şi drepturi pe care nu le-aţi băgat în seamă sau nu le-aţi sesizat potenţialul. Vă puteţi asuma un nivel nou legat de oficializarea unei relaţii, vă puteţi muta cu cineva sau puneți bazele unor noi contracte financiare.

Horoscop săptămânal Balanţă: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Aţi ajuns la puncte limită în mai multe sectoare. Unul dintre cele critice e al stării de sănătate şi sunteţi setaţi pe modulul de a face schimbări. Vă spuneţi dimineaţa în oglindă că de azi începeţi programul de exerciţii la care aţi văzut reclama, că nu mai fumaţi, iar trăirile interioare asociate au la bază o motivaţie reală. Un alt plan poate fi cel al locului de muncă unde deodată nu mai suportaţi atmosfera, nu vă mai regăsiţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii sau şefii. Reacţiile emoţionale sunt mai dramatice decât cere realitatea obiectivă şi e bine să vă faceţi un plan, să începeţi cu paşi mici şi cu câteva modificări în rutină sau cu tentative discrete de a spori armonia la locul de muncă-puneţi o poză amuzantă ca screen saver sau chiar aduceţi cafeaua la birou într-una din zile. E posibil să vă confruntaţi cu stări mai puţin plăcute sau cu atitudini nepotrivite, unul din colegi să plece din echipă de exemplu, dar în toate e mai util să vedeţi ocazia de a face ceva diferit.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 septembrie 2019

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vă doriţi distracţie, să trataţi lucrurile cu lejeritate, fără să vă agitaţi iar responsabilităţile curente umbresc dorinţa interioară. Vă este greu să vă manageriaţi timpul, pare că nu e suficient pentru câte aveţi notate pe agendă, dar tot nu vă lăsaţi până nu adăugaţi o notă creativă şi personală în toate. Simţiţi nevoia de a copleşi pe celălalt cu efuziuni de pasiune spontană, se creează din senin parcă oportunităţi de a petrece timp mai mult cu copiii sau cu persoanele mai tinere din anturajul personal. Atenţie la informaţiile mai subtile, puteţi afla de unele activităţi ale copiilor despre care nu prea aţi avut date până acum. Intensitatea emoţiilor e la ea acasă şi, dacă aţi ţinut ceva sub lacăt, acum e posibil să fie nevoie să faceţi dezvăluiri.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Aţi avut o perioadă aglomerată referitor la sectorul profesional. Aţi muncit pentru a vă atinge obiectivele şi a vă păstra sau crea o imagine de profesionist şi expert în domeniul ales. Acum nota de plată vine dinspre sectorul domestic iar echilibrarea timpului petrecut la locul de muncă cu cel de acasă trebuie făcută proporţional. Riscul este de a vă lăsa acaparat complet de unul din cele două talere, fie petreceţi prea puţin timp cu familia şi preponderent la birou, fie familia vă domină gândurile şi imaginea voastră publică începe să îşi piardă din strălucire prin absenţa de pe scena muncii. Este posibil să fiţi proaspăt mutat în casă nouă şi abia acum să reuşiţi să vă obişnuiţi cu zona, cu detalii devin vizibile.Ideea este pur şi simplu să observaţi cu alţi ochi nevoile celor din casă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Nu prea aţi mai pus accent pe aspectele practice, v-aţi preocupat mai curând de a descoperi noi localuri, noi gusturi, noi oameni şi culturi. Acum viaţa de zi cu zi vă prinde din urmă, aveţi de făcut comisioane, drumuri de colo colo, comunicare cu apelanţii restanţi. Devine important managementul timpului pentru a fi eficient şi a vă lăsa timp să visaţi cât de puţin la orizonturi mai largi. E posibil să deveniţi un punct central pentru vecini, fraţi, fiecare să vrea ceva de la voi, să vi se supună atenţiei necesitatea de a face reamenajări în spaţiul comun unde locuiţi, să vi se ceară părerea cu privire la orice legat de comunitatea ambientală. E bine să fiţi prudent la împărtăşirea de informaţii, să nu dezvăluiţi toată istoria familiei unui străin sau să nu vă treziţi că sunteţi prinşi cu orele în discuţii cu persoane care vor să vă împărtăşească prea mult din viaţa lor. Echilibrul trebuie căutat şi în planul casnic,în conversaţii şi în cheltuielile trecute pe listă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Dacă v-aţi confruntat cu dileme legate de nivelul de intimitate în relaţii, cu lupte de putere, tendinţa de a controla lucrurile sau gestiunea banilor puşi la comun, acum luaţi lucrurile ca atare, vi se cere să înţelegeţi limitele personale, să spuneţi răspicat care e nivelul de confort, ce vă face plăcere, ce consideraţi că e intim şi ce poate fi expus public. Devine important să vă ocupaţi de nevoi fără a interfera cu starea de confort a celuilalt. Vă reevaluaţi situaţia contului bancar, a bunurilor şi posesiunilor deţinute, calculaţi intrările şi ieşirile bugetare. E posibil să fie un moment în care să scoateţi la lumină economiile şi să mergeţi să achiziţionaţi în final obiectul sau serviciul pentru care aţi făcut eforturile financiare. Cheltuieli vor fi, fie mai mici şi mai numeroase, fie mai puţine dar valoroase. Nu lăsaţi să treacă perioadă fără a achita şi facturile scadente, sau măcar pe cele care sunt restante şi nu mai suportă amânare. Spre final, dacă rămâneți descoperit, familia vă sare în ajutor.

Horoscop săptămânal Peşti: 9-15 septembrie 2019 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Este o perioadă în care deveniţi focusat pe propria persoană, vă priviţi într-o altă lumină şi descoperiţi resurse interioare noi,î ncepeţi să credeţi mai mult în voi şi în calea aleasă de viitor. Acum se văd rezultate la munca depusă anterior, primiţi feedback-pozitiv sau negativ-la strădaniile făcute. Dacă aveţi deja stabilite obiective, acum vedeţi efectele de la primii paşi, iar dacă nu aţi avut un plan, acum vi se conturează în minte direcţia spre care vă îndreptaţi dar nu aveaţi curajul să recunoaşteţi sau să oficializaţi intenţiile. Vedeţi oamenii, resursele necesare dar şi oamenii şi resursele care au devenit inutile pentru drumul ales şi astfel apar discuţii, drumuri, comunicare şi negociere a aspectelor care nu mai sunt funcţionale. Ieşiţi în evidenţă prin atitudinea de leader abordată, determinarea şi hotărârea sunt motivaţionale pentru mulţi din jur şi e bine să găsiţi calea de mijloc între dependenţa de ceilalţi, nevoia de atenţie de la ceilalţi şi autonomia personală, detaşarea constructivă care să vă dea ocazia să vă preocupaţi de evoluţia voastră.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1