Horoscop săptămânal 12-18 aprilie 2021: Taurii sunt pregătiți pentru schimbări

horoscop-saptamanal-12-18-aprilie.jpg

Horoscop săptămânal 12-18 aprilie 2021: Taurii sunt pregătiți pentru schimbări
foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 aprilie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 12-18 aprilie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Taur sunt pregătiți pentru schimbări.

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

După 12, va exista o tendință de informații, judecăți și concepții greșite, o abatere de la obiectivele stabilite, precum și o revenire la obligații neîndeplinite anterior. Ar trebui să vă feriți de dezinformare și înșelăciune, precum și de pierderi de bunuri și eșecuri financiare.

Din 13 aprilie încolo, veți putea acționa mai eficient, veți avea farmec și atracție, precum și nevoia de experiențe și senzații noi. Pasiunea, dorința de schimbare crește, iar unii vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simțind că norocul va fi de partea lor. Ei vor reuși foarte mult, nu doar în carieră și afaceri, ci chiar în jocurile de noroc ori în speculații.

Cu aglomerația planetară pe semnul vostru, e vremea să întăriți relațiile existente ori să căutați o oportunitate de a construi altele noi. Acesta este un moment minunat pentru a vă reîmprospăta imaginea. Cheltuiți bani pentru schimbare de look, pentru lucruri elegante, pentru produse necesare unei diete care vă permite să vă îmbunătățiți rapid corpul și silueta.

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aceia care decid să dedice acest timp familiei sau odihnei, vor putea obține o mulțime de impresii și emoții pozitive, se vor recupera, astfel încât să poată începe un nou ciclu anual luna viitoare cu energie proaspătă.

În a doua săptămână de aprilie, ar fi mai bine să vă abțineți de la achiziții mari, investiții, nu este de dorit să împrumutați de la alții sau să împrumutați pe alții cu bani. Există riscul să vă confruntați cu înșelăciuni, promisiuni false ori  să cumpărați lucruri cu defecte ascunse.

Finalul perioadei vine cu creștere de susținere astrală și totul va începe să se miște. Astfel, veți avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activități de grup. Creativitatea va crește și veți putea face față cu ușurință diverselor sarcini intelectuale. O înțelegere mai profundă a situațiilor pe care le traversați, împreună cu bune abilități analitice, vă vor permite să adoptați corect o linie de comportament și de activitate planificată pentru luna viitoare.

Mulți nativi vor fi gata pentru schimbare și, în primul rând vor fi gata să-și schimbe imaginea, stilul, să cumpere lucruri noi, să se preocupe de siluetă și să schimbe mediul.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Puteți vorbi în public pentru că veți fi ascultați, puteți negocia cu posibili sponsori sau patroni, precum și cu persoane în funcții de autoritate care pot ajuta la realizarea de planuri.

Atenție însă, deoarece există pericolul de a fi înșelați, de a avea încredere în persoane greșite, de a fi neglijenți în vorbe și a arunca o perlă care vă poate aduce necazuri! Situațiile se vor dezvolta amețitor, planurile se pot schimba, astfel încât va trebui să răspundeți rapid la ceea ce se întâmplă și să faceți ajustări. Este posibil să fiți nevoiți chiar să riscați ceva pentru a obține o poziție superioară, un statut social. Sunt posibile unele dificultăți financiare, astfel încât vă sfătuiesc să manageriați bine conturile.

La sfârșitul perioadei potențialul energetic va slăbi, așa că ar trebui să aveți mai multă grijă de sănătate și să vă odihniți mai mult. 

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Pot apărea complicații în relațiile cu partenerii (de afaceri sau căsătorie) din cauza finanțelor comune. Schimbări neașteptate, noi propuneri pot face ravagii și distruge în relațiile și acordurile existente. De asemenea, posibil ca cineva invidios să desfășoare „activități subversive” care  să interfereze cu afacerile voastre în derulare. Prin urmare, trebuie să fiți mai atenți la ceilalți, fără a-i lăsa să cunoască detaliile planurilor la care lucrați.

După 15, veți deveni mai energici și totul va începe să se miște. Veți comunica activ cu prietenii, cu diferite organizații publice, veți participa la evenimente și discuții colective. Unii chiar pot ajunge lideri, formatori de opinii, vizionari, vor intra in partide, vor susține o ideologie. Una peste alta, aceasta este o perioadă favorabilă pentru cooperare diversificată. Deschiderea către idei noi, perspectivele comune, interesul pentru progresul comun pot face echipa mai unită. Va deveni important să nu ratați vreo oportunitate în acest răstimp, ca să puteți fi pe valul energiilor.

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Puteți întâmpina ceva dificultăți în chestiuni bazate pe o investiție comună sau pe banii unui partener.

Va trebui să vă informați, să învățați, să explicați și să vă bazați mai mult pe voi și pe propriile capacități pentru a menține stabilitatea în afaceri. Nu ar trebui să vă riscați capitalul, nici să participați la tranzacții dubioase ori să vă bazați pe informații neconfirmate, deoarece puteți deveni o pradă ușoară pentru escroci.

După 15 aprilie multe situații se vor dezvolta favorabil. Mulți dintre voi își pot realiza visele, pot rezolva probleme materiale datorită ajutorului partenerilor.

Perioada va fi bună pentru călătorii romantice, divertisment, căsătorie, relații de afaceri, eforturi creative sau căutare de loc de muncă.

Veți avea oportunitatea să demonstrați părțile bune, să aplicați practic talentele și ideile, astfel încât să creșteți veniturile.

Perioada este ideală pentru prietenii. Atitudinea generală este pozitivă, se va reflecta în comunicarea atât cu prietenii vechi, cât și cu noile cunoștințe. Legătura cu rudele va fi consolidată în mod vizibil, iar șefii vor admira deseori activitatea de lucru, dar numai pentru nativii care domiciliază în țară.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

În relațiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie este posibilă neînțelegerea și agravarea dezacordurilor. În același timp, dorința partenerilor de a-și impune viziunea și înțelegerea subiectivă asupra ideilor pe care le expuneți poate aduce haos nu numai în relații, ci și în afaceri. Prin urmare, este posibil să vă asumați responsabilitatea doar pentru voi înșivă și să vă dovediți dreptatea doar prin fapte.

Perioada cuprinsă de după 12 încolo va fi mai armonioasă , iar rezolvarea problemelor vă face să vă simțiți mai încrezători. Problemele din trecut, reevaluarea lor va ajuta să vă înțelegeți pe voi, pe parteneri, să scăpați de iluzii, de vechi conexiuni, de  falși prieteni, să nu reacționați la manifestarea invidiei și rivalității. Veți fi convingători, prin urmare nu va fi dificil să faceți propuneri la orice nivel de putere ori să fiți nemiloși față de dușmani.

Viața vă va obliga să părăsiți zona de confort. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, pentru că în cele din urmă veți deveni mai puțin timizi, mai deschiși la tot ce este nou. Intuiția este acum mai puternică ca niciodată și vă recomand utilizarea acestui lucru pentru a stabili cu ce parteneri merită să colaborați în continuare și de care este mai bine să vă feriți.

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Trebuie să fiți mai atenți deoarece pot exista amăgiri, auto-iluzionări .Este atunci important  să nu vă abateți de la principiile și îndrumările spirituale. Până și treburile casnice și problemele cu generația mai mare vă pot distrage de la planuri.

Veți percepe mai profund eșecurile pe planul afectiv și chiar și mici nemulțumiri pot fi amplificate. Nu ar trebui să începeți o confruntare, nici să-i încărcați pe cei dragi cu experiențele voastre, deoarece aceștia pot percepe totul într-un mod complet diferit și nu vor vedea unde-i problema.

Încrederea în sine este încurajată dar, în situații extreme, asigurați-vă că solicitați sfaturi și sprijin de la cei dragi. Prioritatea este o persoană dragă care nu va refuza niciodată ajutorul. Starea emoțională este extrem de tensionată, urmăriți-vă comportamentul și cuvintele. Există riscul acțiunilor neprevăzute și a deciziilor greșite în cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vin probleme urgente, va trebui să faceți deplasări, vă veți obosi mult, vă veți simți agasați, ba chiar veți pierde interesul pentru muncă. Această perioadă va fi mai propice creativității individuale decât interacțiunii colective active, iar vanitatea și confuzia vor fi factori enervanți. Va crește probabilitatea conflictelor la locul de muncă sau în relațiile cu partenerii, se schimbă condițiile și stilul de lucru sau vine o schimbare a conducerii la job. Va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă pentru că fiecare își va urmări propriile obiective și ambiții. Ar fi mai bine să vă concentrați mai mult pe planurile și acțiunile voastre, să nu semnați contracte și obligații pe termen lung și să nu fiți de acord cu condițiile pe care insistă alții să vi le bage sub nas. Amânați chestiunile importante pentru a treia jumătate a lunii!

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 aprilie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

A doua decadă a lunii va fi mai productivă, deci este mai bine să amânați deciziile importante și întâlnirile decisive până după 13. Abia după această dată veți putea câștiga bani buni, vă veți consolida starea materială, veți avea mai multe oportunități pentru succes profesional și veți putea chiar atinge popularitate și faimă. Tot atunci, comunicarea, atât de afaceri, cât și informală, va avea succes, iar noile cunoștințe pot ajuta la consolidarea statutului social, a carierei și a zonei financiare. La locul de muncă se vor îmbunătăți semnificativ relațiile cu colegii, veți lucra la proiecte creative, vă vor bucura îndatoririle obișnuite și orice sarcină poate deveni un proces distractiv.

Grijă să aveți doar la cheltuirea banului, la investițiile financiare sau achizițiile mari! Ele se pot dovedi a fi intempestive și, în ciuda succesului aparent real, veți risca să pierdeți sume

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Crește forța și odată cu ea și disponibilitatea  pentru a intra într-o nouă fază a vieții. Prin urmare, ar fi mai bine să rezolvați afacerile și întâlnirile importante pentru acest al doilea decan, inclusiv dacă ele se referă la colaborări, la proiecte creative, la activități legate de construcții sau imobile.

Vor fi și unii care își pot pierde capul din dragoste, își pot urmări ca un detectiv obiectul pasiunii și pot încerca să-i controleze fiecare pas. Nu vă face cinste asta, iar  o asemenea exagerare în comportament vă poate amenința reputația. Dragostea și pofta de divertisment nu vă vor împiedica însă de la activitățile sociale, planificarea pe termen lung și stabilirea de noi contacte de afaceri. Trebuie să fiți mai atenți atunci când faceți promisiuni, în special dacă ele-s spuse sub influența emoțiilor și stării de spirit momentane sau din dorința de a vă impresiona partenerii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

În multe privințe, starea de spirit va depinde de stabilitatea financiară și de calitatea vieții, dar nevoile crescute, pretențiile ridicate, precum și frivolitatea, neglijența în materie financiară, pot deveni motivul eșecurilor. Riscați să cheltuiți și să distribuiți fără griji și neglijent fonduri, fără să vă gândiți la consecințe. Vă sfătuiesc la prudență, inclusiv la riscul de înșelăciuni dinspre parteneri! Sugerez  să vă îngrijiți și de securitatea casei și a finanțelor.

O perioadă mai reușită va începe din a doua jumătate a perioadei, când veți fi mai energizați, mai dinamici, mai optimiști și mai originali în gândire. Perioada va deveni potrivită pentru întâlniri, negocieri, stabilirea unor relații de afaceri sau romantice, pentru noi cunoștințe, precum și pentru călătorii la care să rezolvați o parte din probleme.

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 aprilie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Gândiți-vă atunci la reformă în munca voastră, dar și la o variantă de parteneriat strategic. Ce e interesant, veți avea atunci o asemenea deschidere încât până și cei care vă dușmăneau sau vă invidiau vor deveni amici sau măcar vor lua o pauză de la răutățile lor. Astfel, lăsându-vă puțin în pace, o să aveți moment de respiro ca să mai puneți din lucruri la punct.

Veți fi versatili și magnetizanți, veți da sfaturile potrivite, veți avea vorbele la voi, încât popularitatea va crește. Dacă tot veți fi așa, poate nu ar strica să vă schimbați puțin optica și atitudinea vizavi de partea sentimentală a vieții, față de relația de cuplu.

Tendințele de suflu nou în viața voastră continuă să lucreze. Acceptați noi conexiuni, noi idei, să faceți drumuri, să rămâneți deschiși informațiilor, educației, căci toate vor contribui la pași semnificativi pentru viitor.

Loading...