Horoscop săptămânal 1 - 7 octombrie 2018. Peștii trebuie să fie atenți la volan

horoscop-saptamanal-horoscop-saptamana-viitoare-1-7-octombrie-2018-zodia-pesti.jpg

Horoscop săptămânal - horoscopul săptămânii viitoare: 1-7 octombrie 2018. Peștii pot fi în pericol la volan
Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 octombrie 2018 spune că nativii zodiei Pești trebuie să fie atenți atunci când conduc
Foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 octombrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 1 – 7 octombrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Pești trec printr-o perioadă dificilă și trebuie să aibă atenție sporită mai ales la volan, acolo unde pot pândi pericole nebănuite sau situații critice.

Horoscop săptămânal Berbec: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Vine o săptămână în care veți traversa poate sarcini și teste dificile, a căror soluționare va necesita eforturi maxime. Fiți răbdători, abordați toate problemele fără emoții inutile și cu un cap limpede! Sfatul meu este valabil nu doar în această perioadă, ci pe parcursul întregii luni octombrie. Se anunță multe schimbări și incertitudini în viața voastră, iar cu multe lucruri chiar nu puteți fi de acord. Va trebui să luați decizii importante în circumstanțe dificile, să fiți flexibili și să vă schimbați rapid strategiile, căutând să găsiți soluții cu care nu prea sunteți obișnuiți, nespecifice vouă și felului vostru de a fi.

În schimb, cei care lucrează în domeniul literar, educațional, publicistic, de informare sau cei care au o activitate bazată pe deplasări scurte și dese, aceștia vor avea rezultate remarcabile.

Iar alții, va trebui să rezolve problemele legate de domiciliu sau de proprietate de familie, de moșteniri adică,s ă plătească impozite ori să reemită anumite documente legale.

Horoscop săptămânal Taur: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vine o perioadă minunată de reflectare, evaluare a acțiunilor voastre, precum și a acțiunilor mediului vostru compus din oamenii pe care i-ați acceptat în preajmă. Astrele vă ajută și chiar oferă sfaturi pentru a alege calea cea bună. Ia  încercați să vă imaginați unde pot conduce toate acestea, de exemplu, un an mai târziu! Cu toate astea, veți fi încărcați de lucruri și îngrijorări. Nu ezitați totuși să faceți afaceri, căci astfel veți face rapid față oricărei dificultăți prin adaptare. Posibil să vă confruntați cu autoritățile, iar asta nu trebuie să vă panicheze dacă ați știut cum să vă faceți datoria și cum să o faceți în continuare.

Mai e o categorie de nativi care va părea că se află aproape într-o situație disperată. De ce? Pentru că ei se vor confrunta cu o alegere a unei căi viitoare și se tem. Căutând independența, se pot simți constrânși dacă încep să aibă cerințe și pretenții ori așteptări prea înalte de la anumite demersuri , iar acestea nu se concretizează acum. Dificultățile pot provoca un sentiment de protest la vedere și este posibil să nu-i intereseze prea mult despre ce vor gândi ceilalți vizavi de comportamentul lor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nimic nu e simplu, ba chiar va fi dificil pentru voi să decideți ce cale să mergeți. Prea multe ambiguități, atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă, deoarece totul e în schimbare. În ciuda succesului care va continua să vă însoțească, va trebui să vă apărați periodic autoritatea și poziția. Ce este foarte important, oamenii care vă iubesc vor fi sprijin de nădejde. Creativitatea, iubirea și copiii vor compensa orice dificultăți care ar putea apărea în jurul vostru.

Oamenii de afaceri vor dori să facă investiții, însă dacă au nevoie de împrumut pentru aceasta, el va întârzia să apară, așa încât va trebui să mai aștepte. Sau dacă-l vor lua, să fie pregătiți de transformări de-a lungul timpului, încât nu o să fie ușor de returnat.

Probabil că veți depune energie în căutările voastre filozofice, căci se anunță o nouă concepție despre lume, un interes aparte despre ceea ce se întâmplă în lume, poate chiar de a face politică sau de a avea legătură cu străinătatea.

Horoscop săptămânal Rac: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Săptămâna, ba chiar luna octombrie, ar fi în general bune. Există însă două capcane, două pericole. Una ar fi să vă supraestimați puterea, a doua, să vă subestimați adversarii. Fiecare variantă este la fel de relevantă, și pentru muncă, și pentru zona de romantism, și pentru afaceri, și pentru căsnicie. Evenimentele care vor avea loc în viața socială vă pot schimba dramatic planurile și pot crea probleme care vor dezvolta un sentiment de instabilitate. Tensiunea emoțională va fi ridicată, deoarece  se va dezvolta situația de criză, de urgență. Poate că trebuie să vă schimbați ideologia, filozofiile și să regândiți perspectivele. Proiecte la care ați lucrat se vor prăbuși, dar multe vor trebui să înceapă.

Puteți fi stăpâniți de un puternic spirit de contradicție și spiritul de conflictualitate va duce la certuri cu foști asociați, cu oameni care sunt implicați în acțiuni umanitare sau care aparțin unui grup.

Horoscop lunar - horoscop octombrie 2018. Vărsătorii vor avea probleme în dragoste

Horoscop săptămânal Leu: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Modul de comunicare va fi ceva diferit, uneori plăcut, alteori nu. Dar, dacă există dorința de a vă întoarce în trecut și a rezolva sau a relua ceva de acolo, atunci nu veți găsi un moment mai bun. Puteți să faceți progrese la drumurile în apropiere, puteți avea noroc la examene și studii, vă puteți accesa creativitatea, atât în activități literare, cât și de informare sau în negocieri. Veți avea întâlniri importante, la care primiți sugestii și idei ori puteți planifica excursii în care să cunoașteți oameni interesanți și importanți.

În general însă, situația vieții voastre rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luați măsuri, să creșteți și să progresați și să schimbați multe. În primul rând e nevoie să dezvoltați încrederea în voi, să întăriți conștiința de sine. Va trebui să arătați că sunteți pregătiți să vă reconsiderați punctul de vedere și să încercați să înțelegeți ce responsabilități aveți. Vă sfătuiesc să încercați să comunicați, deoarece, schimbând informații cu alții, se va evidenția ceva important pentru voi. Dacă nevoia de a vă face cunoștințe noi sau de a împărtăși experiențe se trezește, gândiți-vă cum se poate realiza mai repede asta!

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Lupta pentru a vă câștiga locul sub un soare strălucitor continuă, dar acest lucru nu trebuie să fie un motiv de descurajare. Dacă lucrați din greu, veți reuși.

Cred că a venit la momentul întrupării concrete a ideilor comune. Acest lucru contribuie la creșterea bunăstării materiale și a achizițiilor. Problema ar fi bunurile din trecut. Ele coexistă cu cheltuieli în van, neprevăzute, cu pierderi. Uneori trebuie să oferiți mai mult decât să cumpărați și e nevoie să acceptați acum ideea. Proprietatea acumulată altădată va deveni baza pentru investiții, cheltuieli și, de asemenea, creșterea ulterioară a veniturilor.

Dacă apar situații noi, cu care nu sunteți familiarizați, vă veți comporta cu prudență, dar se pare că vă veți adapta treptat și veți putea lua decizii rapide. Menținerea legăturilor potrivite sau stabilirea de contacte nu va fi atât de ușoară, pentru că mulți pur și simplu nu vor dori să comunice cu voi. Datorită gândirii analitice, puteți să controlați toate lucrurile importante.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Ca un cal de muncă bun, veți lucra zi și noapte pentru a vă îmbunătăți statutul profesional și situația financiară. Dar veți culege și roadele muncii întregului an: vor veni profituri bune, acorduri comerciale și succese financiare, inclusiv veți face achiziții bune. Sunteți în centrul atenției, iar lucrurile merg bine. Nu ezitați să vă implicați în proiecte mari, să profitați de ajutorul prietenilor și patronilor.

În paralel, vor exista dificultăți la domiciliu, cu probleme legate de locuință. Aveți grijă și la părinți, căci nu e exclus ca ei să aibă probleme în ceea ce privește munca și sănătatea.

Problemele neașteptate vor fi asociate cu sectorul copiilor. Fiți deosebit de atenți la problemele acestora, deoarece în viața lor pot exista schimbări ce vor deveni o surpriză totală pentru voi. În mare măsură, acest lucru poate fi exprimat prin dorința de independență, prin entuziasmul pentru jocurile de noroc sau sporturile neobișnuite.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Cuvintele și acțiunile voastre acum ar putea avea efecte de amploare, astfel încât, înainte de a spune ceva sau de a face, gândiți-vă cum v-ar putea afecta pe viitor îndelungat. Prietenii buni vor deveni un sprijin, relațiile cu vecinii se vor îmbunătăți, dar, probabil, vor apărea vecini noi. Veți reuși să călătoriți, să dobândiți cunoștințe noi și să transferați această lumină altor persoane. Cercul de comunicare va deveni mai interesant, iar aceasta va include atât vechile cunoștințe, cât și oameni noi. Interesant și benefic este că, în jurul vostru vor fi concentrați oameni buni, oameni de succes, puternici, inteligenți, un fel de "crema societății". Puteți forma grupul vostru, vă puteți alipi unuia deja format sau puteți intra într-o asociație creativă, cu indivizi talentați.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Poate că ar trebui să fiți gata pregătiți pentru o confruntare, pentru niște trucuri murdare de la cei care nu vă au la inimă, dar este indicat să le răspundeți cu calm și blândețe. Apărați-vă eventual folosind tactica "un pas înainte, doi  înapoi", și foarte curând veți putea remarca ce simplu veți traversa aceste provocări.

E o săptămână care vă aduce noroc în treburile publice, în munca de grup. Veți întâlni mulți oameni interesanți, poate unii dintre ei chiar foarte celebri, în timp ce alții vor deveni prietenii voștri în viitor. Cercul de cunoștințe va fi completat cu originalități, cu oameni creativi și personalități de succes. Veți învăța de la acești oameni, veți obține o experiență utilă, veți vedea perspectiva pe care o pot oferi. Acestea sunt personalități și talente luminoase, care nu acționează din motive de interes personal, ci de dragul viitorului.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Voi veți încerca să vă adunați energiile și forțele și să vă impuneți regulile jocului în viață. Sigur va fi dificil, dar destul de posibil să reușiți. Se pare că schimbările din ultimele luni vor da roade, compensarea pierderilor se poate face, puteți chiar primi despăgubiri în justiție sau aveți succes, recunoaștere, profit. Nu înseamnă că unele situații nu se vor înrăutăți. Spre exemplu, vă pot  îngrijora problemele vieții și ale morții, adevărurile veșnice. Sau va veni o perioadă de reevaluare a valorilor. Oricum, dificultăți vor fi mai strânse acum, în prima săptămână a lunii octombrie. Alte importante probleme pot fi legate de chestiuni materiale și de incapacitatea de a implementa unele planuri. Totodată, vă puteți răsfăța în multe feluri, astfel încât nu va fi dificil de a reduce cheltuielile de personal. Este mai bine să renunțați la afacerile în comun cu prietenii dacă aveți de gând, mai ales cu cei care fac parte din zodia Scorpion și Vărsător. Inclusiv să nu dați împrumuturi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Săptămâna nu este rea pentru atingerea scopurilor voastre, pentru consolidarea pozițiilor sau rezolvarea pozitivă a problemelor profesionale complicate. V-a venit timpul, cum s-ar spune, căci vor veni schimbări cardinale. Puteți porni într-o călătorie, căci acum, drumurile, apropiate și îndepărtate, relațiile cu rudele, cu prietenii și cunoștințele din țări, regiuni îndepărtate, vor juca un rol major. Departe de casă veți primi respect și recunoaștere, ajutor și implementare a planurilor. Drumurile cu familia și călătoriile în zonele necunoscute vor determina schimbările viitorului. La început vi se va părea dificil dar, prin manifestarea perseverenței și  inițiativei, este posibil să deveniți încrezători în abilitățile voastre. Atenție că obstacolele pot provoca iritarea și tendința de a intra în conflict. Cu prea mare ușurință refuzați să acceptați norme și reguli general acceptate. Încercând să vă impuneți punctul de vedere, nu iscați decât evenimente care vă vor afecta cariera.

Horoscop săptămânal Pești: 1 - 7 octombrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Se pare că este necesar ca, pentru a atinge pacea sufletească, să reușiți a vă construi o situație care în viitor să fie stabilă și de încredere. Deocamdată, ghidați-vă reacțiile după astre, căci numai ele vor spune direcția corectă și tot ce ar mai fi deja în spatele vostru de rezolvat. Acum ar putea să existe ecouri ale dificultăților din ultimele luni, la locul de muncă și în viață schimbările vor continua, iar greutățile financiare nu sunt excluse. Toate astea, destul de multe, nu vă dau răgazul să reacționați rapid la ceea ce se întâmplă, și veți deveni nemulțumiți, afectați, până la iritații interne sau boli neurologice.

Unele planuri și proiecte se pot prăbuși, lucruri se pot bloca, eșecuri în călătorie se pot ivi, afacerile pot avea probleme, casa poate necesita reparație, iar circumstanțele pot deveni critice. Atenție la drumuri, căci a fi la volan va necesita o atenție sporită. Pe măsură ce învățați o autodisciplină rezonabilă și o percepție mai realistă a vieții, starea de lucruri se va îmbunătăți.

Citește și:

Zodiile care vor duce o viață lipsită de griji! Scot bani și din piatră seacă

Cel mai bun soț din zodiac. Ce nativ nu va înșela niciodată!

Calendar ortodox 2018, 28 septembrie. Sfinții zilei: Sfântul Hariton Mărturisitorul

Loading...
 
 

Citește și

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

  • Este un fapt dovedit ştiinţific: culorile au o acţiune directă asupra stării generale de sănătate. Ele îţi pot ridica starea de spirit, te pot relaxa, antrena sau, din contră, afecta. În funcţie de perioada în care te-ai născut, îţi este hărăzit să incluzi o anumită culoare în viaţa ta de zi cu zi. Află care este cea potrivită pentru tine!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1