Horoscop lunar – horoscop ianuarie 2021: Capricornii sunt grăbiţi şi imprudenţi

horoscop-lunar-ianuarie-2021.jpg

Horoscop lunar – horoscop ianuarie 2021: Capricornii sunt grăbiţi şi imprudenţi
foto: Pixabay

Horoscopul lunar - horoscop ianuarie 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii ianuarie 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii ianuarie spune că nativii din zodia Capricorn sunt grabiţi şi imprudenţi.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1_1_0_0_0.jpg

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Nici nu va începe noul an bine, că voi o să intrați deja în febra responsabilităților. Schimbările produse la locul de muncă vă încarcă probabil prin implicarea în noi proiecte de echipă, cu multe treburi de făcut. Pot apărea tensiuni cu colegii sau prietenii, din cauza eșecurilor în activități comune sau din cauza lipsei lor de obligație și lentoarei cu care își rezolvă sarcinile din proiectul comun. Chiar voi o să vă supraestimați cerințele și deveniți nerăbdători, iar eficacitatea activităților depinde de voi.

Păstrați răbdarea, nu pasați responsabilitatea voastră, organizați-vă mai bine procesul de lucru, căutați să fiți atenți pentru a nu face greșeli sau a nu avea o percepție iluzorie a realității.

Dacă o să vă implicați în proiecte sociale sau comunitare, ele vor contribui la creșterea popularității și veniturilor. Asta însă va stârni invidii, bârfe, interpretări greșite sau chiar sabotaj direct la locul de muncă.

După 20, fiți consecvenți în acțiuni, nu luați decizii sub influența emoțiilor de moment sau a altor persoane, nu investiți deoarece există pericol și risc de eșec. În plus, entuziasmul excesiv poate umbri adevărata stare a lucrurilor și intențiile altora. De asemenea, acțiunile grăbite la volan sau când se lucrează cu aparate pot provoca accidente și răniri.

Până pe 28, e o perioadă plină de conflicte în relații, care pot duce la întreruperea unora dintre ele. 

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_1_0_2.jpg

Taur 21 aprilie – 20 mai

Circumstanțele neașteptate vor contribui la dezvăluirea problemelor din trecut, a relațiilor nerezolvate, iar voi vă treziți implicați în dispute, intrigi, litigii, sortarea relațiilor cu colegii sau prietenii. Fără să vreți, chiar voi veți provoca tensiuni. Atenție, căci conflictele cu superiorii pot fi un punct de plecare pentru găsirea unui nou loc de muncă! Nu de alta dar, veți fi mai puțin reținuți, mai puțin răbdători, mai agresivi și mai predispuși la vociferare, la critici, astfel încât multe pot fierbe în jur. De aici și până la reale conflicte nu va fi decât un pas. Veți fi răzvrătiți, mulți veți fi dispuși cu hotărâre față de cei care vă încalcă interesele, vă suprimă creativitatea sau independența financiară.

Prima jumătate a lunii e periculoasă pentru accidente, răniri, acțiuni ilegale. Prin urmare, este recomandabil să vă abțineți, mai ales în cazul persoanelor aleatorii care se comportă sfidător. Reactivitatea voastră poate provoca un conflict deschis, în urma căruia riscați să vă treziți într-o situație periculoasă.

Cea mai favorabilă perioadă va fi perioada 19-26, când veți deveni mai reținuți și veți conștientiza pericolele. Va fi posibilă soluționarea de situații controversate, conflicte, schițarea unui plan de acțiune, discutarea de chestiuni și probleme importante, obținerea sprijinului șefilor și al persoanelor influente. Veți putea să depășiți orice obstacol din drum, să fiți curajoși, hotărâți și manifestând din plin calități de luptător.

Călătoriile,negocierile,discuțiile despre planuri și proiecte comune, încheierea de noi contracte pot avea succes în aceste zile.Parteneriatele pot aduce multe idei noi în planurile viitoare și pot să consolideze baza materială.

După 27, vă mai scade susținerea astrală și va trebui să acordați mai multă atenție sănătății, carierei și păstrării poziției. Ca să gestionați zona carierei, trebuie să vă conectați la colectiv, să vă calmați ambițiile și individualismul. Altfel, riscați să întoarceți împotriva voastră echipa, prietenii și să rămâneți complet singuri.

În relațiile afective, se pot ivi dificultăți temporare din cauza exigențelor excesive și a intoleranței.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1_1_0_1_1.jpg

Gemeni 21 mai – 21 iunie

Până în ultima săptămână din lună, tensiunile, certurile și revendicările reciproce, precum și pretențiile voastre exagerate nu sunt excluse, în special cu persoanele în vârstă sau cu superiorii. Așa că, nu aș spune despre ianuarie că nu este o perioadă dificilă și stresantă pentru mulți. Unii vor simți o lipsă acută de energie, alții vor simți  iritare, vor atrage atenția asupra lor, implicându-i și pe alții în treburile și problemele lor. Din cauza stării vulnerabile, cele mai mici remarci făcute de interlocutori pot duce la izbucniri emoționale și reacții imprevizibile din partea voastră. Reacțiile vor fi impulsive și în momente nepotrivite, ceea ce poate complica dialogurile.

Interesant e că unii dintre voi se vor angaja în autocritică, vor medita profund la greșeli analizând ceea ce se întâmplă. Bineînțeles că se vor supăra pe ei înșiși, lucru care poate afecta starea de spirit dar și performanța. Vă sfătuiesc să amânați întâlnirile importante, să negociați și să fiți diplomați, să nu discutați subiecte incitante, să nu-i provocați pe alții, deoarece este puțin probabil că va fi posibil să ajungeți la un acord și la o decizie constructivă. Ba mai mult, o să vă treziți în situații neplăcute și uneori periculoase. De aceea este important  să rămâneți calmi și să dați dovadă de înțelepciune. Oricum sunteți confuzi din cauza schimbărilor în curs de desfășurare și care nu depind de voi.

În schimb, timpul e mai propice activităților individuale, odihnei, petrecerii vacanțelor de iarnă cu familia și prietenii.

După 21, deveniți mai activi și mai deschiși la noile propuneri și proiecte. Abia atunci primiți și banii restanță sau cuveniți din realizările anterioare.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0_1_0_2.jpg

Rac: 22 iunie - 22 iulie

Problemele care se pot ivi, nu vă fac deloc viața ușoară în aceste săptămâni, ci, din contră, veți deveni rigizi și chiar necomunicativi, încercând să găsiți soluții la ceea ce se va ivi. Situațiile apăsătoare pot veni din zona parteneriatelor sau a prietenilor și nu exclud emoții profunde și apăsătoare atunci când cineva pleacă.

Nici financiar nu sunteți scutiți de situații grele, deoarece pot veni costuri mari, pierderi, schimbări de planuri, adaptare în afaceri sau probleme cu autoritățile fiscale. Schimbările din viața publică și din sfera legislativă vă pot obliga să schimbați traseul afacerilor, să colectați informații noi, să renegociați contracte, să contribuiți cu fonduri suplimentare.

Ori se pot ivi probleme ale unor persoane apropiate, de care să fiți nevoiți să vă ocupați, lăsându-le în stand-by pe ale voastre.

Orice activitate colectivă se poate dovedi a fi imprevizibilă, starea de spirit din echipă se poate schimba, iar asta ar presupune ca voi să vă asumați responsabilități suplimentare, să vă ocupați de lucrări organizatorice, să pună lucruri în ordine și să vă arătați responsabilitate pentru a stabiliza situația.

O perioadă mai favorabilă va începe după 28 ianuarie, când veți putea găsi cu ușurință soluții simple la cele mai dificile probleme. În plus, vor apărea șanse pentru a începe un parteneriat romantic sau de afaceri pe termen lung, pentru a crea relații stabile, atât în ​​familie, cât și la locul de muncă. Dar chiar și așa, unele planuri tot ar putea eșua, astfel încât dezamăgirile și pierderile de bani sunt posibile.

Atenție, pe parcursul lunii, există pericolul de creștere a morbidității, a epidemiilor, iar corpul vostru va fi slăbit. Trebuie să aveți grijă de voi și de sănătatea celor dragi!

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1_2_0_1.jpg

Leu 23 iulie – 22 august

Relațiile cu partenerii pot deveni tensionate și imprevizibile, deoarece aceștia nu-și vor respecta promisiunile, își pot abandona deciziile anterioare, se pot retrage din afaceri, se pot lansa în noi proiecte cu alții, astfel încât veți anula contracte și vă veți simți înșelați.

De asemenea, este posibil ca situații dificile, eventuale accidente, acutizare de boli, circumstanțe neprevăzute, să vă facă vulnerabili, să vă scadă energia vitală, inclusiv încrederea. Luați măsuri de precauție la drumuri, monitorizați starea tehnică a mașinii, precum și echipamentele de uz casnic și electronic!

Fiți mai atenți la chestiunile financiare, căci există pericol de pierderi sau veți fi nevoiți de a achita urgent datorii.

Cu câte probleme ați putea avea, va fi greu să vă încadrați în structura rigidă a muncii, să vă organizați timpul, să vă țineți de program. Puteți încălca reguli, acorduri și contracte de muncă, reguli de conduită, ceea ce poate duce la relații tensionate cu șefii.

Până pe 20 cel puțin ,rezultate bune nu ar fi susținute astral decât dacă veți acționa într-un mod creativ voluntar, implicându-vă mai curând în activități individuale. Iar dacă se ivește ocazia să primiți propuneri de la oameni cu gândire originală, cu viziune nestandardizată, vă sfătuiesc să nu îi evitați. Apropierea de ei vă permite să vă dezvăluiți ulterior pe deplin talentele și să vă demonstrați liber talentul creativ.

Afectiv, se poate ivi o poveste de iubire la orizont, ce se poate dezvolta chiar în miezul zonei de lucru. Dacă nu, vor fi unii dintre voi atrași de jocurile de noroc sau de sporturile extreme. Pentru asta însă, vă sugerez prudență.

A treia săptămână a perioadei, se îmbunează mai mult energiile pentru voi, iar norocul poate veni din mai multe direcții, așa încât vă mai puneți pe picioare cu datoriile.

Nu același lucru pot spune de ultimele 4 zile când există riscul ca din neatenție sau grabă să complicați niște situații.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_1_0_2.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie

Abilitățile organizatorice se vor manifesta în mod clar, iar cu ele, veți putea influența mediul, distribui corect responsabilitățile, deschide frontul de lucru. Dar, în același timp, se va manifesta nerăbdarea și iritabilitatea, ceea ce poate complica relațiile cu partenerii. Într-un anumit sens, ianuarie se poate dovedi a fi semnificativ în ceea ce privește schimbările în relațiile cu asociații, cu partenera de suflet. Benefică e autoafirmarea și manifestarea independenței.

Perioada cuprinsă între 4 și 20 poate fi dificilă, aducând confruntare cu dificultăți în sfera profesională sau publică. Sunt posibile schimbări structurale serioase la locul de muncă, multe se vor transforma, se vor descompune, vor fi reconstruite. Pentru asta nu prea o să vă simțiți pregătiți moral. Vi se pot oferi noi responsabilități, o nouă poziție în care trebuie să stăpâniți noi metode de lucru, să dobândiți cunoștințe suplimentare. Deci se cam duce zona voastră de confort.

Tot această perioadă poate fi vulnerabilă la accidente, răniri, scandaluri, astfel încât noul an poate începe cu mari transformări. Nu este de dorit să călătoriți, mai ales în străinătate, nici să vă mutați la un nou loc de muncă, ori să începeți noi relații.

O perioadă mai stabile va veni în perioada 18-20, așa că amânați lucruri până atunci. Dacă veți reuși să treceți prin spinii din perioada anterioară, atunci după 20 sosește succesul în carieră și vin schimbările pozitive care să vă poată satisface ambițiile profesionale.

Nu ar trebui să uitați de viața personală, căci acolo e nevoie de atenție. Relațiile cu cei dragi nu vor fi netede, iar influența astrală va afecta și sfera psiho-emoțională. Va trebui înțelepciune și răbdare pentru a păstra pacea în familie. De altfel, relațiile personale pe tot parcursul lunii pot fi supuse la diferite teste, așa că, nu vă direcționați doar spre serviciu și muncă!

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3_1_0_0.jpg

balanta
Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Nu pot afirma ca voi o să fiți într-o formă maximă în această perioadă, căci stresul sau vulnerabilitatea corpului fizic vor împiedica să desfășurați așa cum doriți activitățile. În primul rând, veți fi obligați să acordați multă atenție mediului înconjurător și consolidării legăturilor de familie, dar asta după 6 încolo. Până atunci însă, aveți câteva zile bunicele la dispoziție, zile în care vă sugerez întâlniri cu prietenii și rudele, căci ele pot fi momente vesele și fericite, dar în aceeași măsură vă pot alimenta și cu energia de care aveți nevoie pentru a contracara orice influență negativă. Prietenii îi puteți primi și la voi, căci puteți fi gazde ospitaliere și interlocutori interesanți. Grijă însă la schimbările de dispoziție!

După 6 ianuarie până la începutul decanului 3 de ianuarie, impactul cu influențele astrale negative va afecta instabilitatea despre care spuneam, iar voi o să deveniți mai impulsivi, inflexibili, intoleranți și uneori agresivi. Va fi dificil să vă concentrați, să terminați treburi și ele se vor tot strange ca probleme în curs de rezolvare pe mai târziu. Se pot ivi însă altele, iar dacă lăsați baltă totul și vă direcționați spre altceva, veți nemulțumi șefii sau persoanele influente, poate chiar și colegii. În plus ,lipsa obiectivității nu va permite formarea unei opinii corecte, vă veți supraestima importanța, subestimându-i pe ceilalți. Nu fiți egoiști și părtinitori nici măcar cu copiii voștri!

În ultima săptămână din lună veți recupera ceva din calm și bună-dispoziție, veți lua decizii, unele chiar radicale, dar nu vă sugerez să vă bazați pe noroc, mai ales dacă sunt bani în joc. Grijă de asemenea și la excesul de zel căci poate provoca tensiuni în relații!

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2_2_0_0.jpg

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Dacă în multe din domeniile de viață, astrele vă favorizează și vă ajută să aveți un ritm rapid și să fiți activi, nu pot afirma același lucru în ceea ce privește relațiile. Acolo vin schimbări pe fondul unor agitații, iar ele vă modifică planuri.

Până pe 5 vă puteți face planuri doar pe termen scurt, căci vă puteți alege astfel de obiective. De asemenea, vă puteți continua socializarea, relaxarea și odihna începute cu ocazia sărbătorilor, puteți demonstra realizările, vă puteți lăuda cu succesele voastre dar și ale altora, asta așa, de dragul autoafirmării.

Apoi, situația se va schimba, iar energiile vor afecta starea și comportamentul. Nemulțumirea de sine, de cei din jur, poate provoca certuri, pretenții reciproce și nemulțumiri, în special cu cei dragi. Cuvinte dure, acțiuni neprevăzute amenință să distrugă relațiile cu unul dintre ei și să taie planuri commune ori să creeze o atmosferă de intoleranță și înstrăinare. Reacțiile sub presiunea emoțională nu vor întârzia să apară, așa încât puteți ajunge cu ușurință în situații dificile, puteți reacționa violent la observațiile cuiva. Toate astea duc ori la pierderea reputației, ori la erupții cutanate căci vă ies nervii prin piele cum s-ar spune.

Poate că cele mai mari probleme vor fi legate de părinți sau rude în vârstă, bunici eventual. În urma unor tensiuni, ceea ce vi se părea cândva bătut în cuie se poate prăbuși imediat și veți simți cum pământul alunecă de sub picioare. Dar, mai e o variantă și anume aceea că, într-un mod neașteptat, până pe 19 veți căuta să vă eliberați de o obligație, de ceva care vă împovărează.

Dacă sunteți implicate în proiecte de casă, n-ar fi exclus să le abandonați deocamdată, căci cheltuielile vă depășesc așteptările.

După 21 se mai calmează climatul astral și voi de asemenea, reușind să încălziți inclusiv climatul din familie, distrus anterior, sau puteți relua lucrul pentru casă.

Nu respirați ușurați decât până pe 29, căci vin atunci riscuri de a comite greșeli grave care să necesite sfaturi de specialiști.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2_0_0_3.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

Mulți dintre voi se vor simți inconfortabili emoțional și psihologic în ciuda sărbătorilor care ar trebui să continue și în ianuarie. Comunicarea, călătoriile, întâlnirile, pot să nu îndeplinească așteptările pe care le aveți și în aceeași măsură, ă obligă să oferiți tot ce este mai bun, atât din punct de vedere moral, cât și financiar. După sărbătorile de decembrie, probabil că o mulțime de responsabilități zilnice la locul de muncă se pot acumula, din care s-ar părea la prima vedere că nu există nicio ieșire. Problemele vor deveni presante, așa că nu veți avea timp de stat, ci va trebui să luați măsuri urgente. Constrângerile și controlul extern pot afecta nu numai starea de spirit, ci și relațiile cu ceilalți. Reacția voastră va fi una de a da replica, veți răspunde oricăror comentarii cu ostilitate, agravând tensiunile cu colegii și superiorii. Pentru a traversa cu succes astfel de provocări, depinde în mare măsură de starea psiho-emoțională. Dacă o să vă canalizați energiile spre zona creativității în fiecare dintre acțiunile voastre, o să reușiți să faceți față unor sarcini mari cu un preț mic și veți primi în același timp și mulțumire de sine și satisfacție morală. Uneori, încurajarea și lauda vor fi mai importante decât stimulentele materiale.

În același timp, în paralel cu afacerile profesionale, problemele prietenilor sau rudelor vin și ele spre voi, lucru care vă distrage de la sarcini mai urgente, dar va și atrage chiar cheltuieli neplanificate și stres.

Nici medical nu veți fi scutiți de vulnerabilități, așa că trebuie să aveți grijă mai mare de voi, să fiți mai atenți la drum și să evitați posibilele răniri.

Abia în ultimul decan din lună se mai liniștesc spiritele și se mai calmează tensiunile, voi beneficiind atunci de abilitatea de a percepe și prelucra informații, de a face față procesului de învățare, căci activitățile științifice și didactice pot avea succes. Mai mare atenție se cere poate în ultimele 3 zile ale lunii, când crește potențialul conflictual!

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_1_1_1.jpg

Capricorn: 22 decembrie-20 ianuare

Pentru voi, zona de relații va fi pusă la încercare, dându-vă emoții și schimbări ale stării psihice. Vin dificultăți în dialoguri, iar ele nu pot fi trecute fără urmări decât dacă respectați niște reguli, cum ar fi libertățile celuilalt, ascultarea opiniilor altora, moralitatea în acțiuni, ameliorarea ambițiilor excesive în detrimentul celorlalți, nepermiterea însă a altora să vă manipuleze. Dar, în ciuda dificultăților în comunicare, în general, aceasta este o lună bună pentru a vă demonstra calitățile de afacerist, de a descoperi noi perspective de creștere spirituală și creativă.

Veți ținti mai sus, veți căuta funcție și poziție socială mai înaltă sau metode pentru a vă stabiliza baza materială. Luați în calcul ideea că e nevoie de reformă în stilul vostru de acțiune, de schimbare a stilului de lucru, iar atunci,rezultatele pot depăși chiar așteptările. Vă sugerez asta pentru că există tendința ca mulți dintre voi să luați decizii nesăbuite și radicale ce pot afecta negativ viața lor personală și stabilitatea financiară.

Recomand prudență în investiții mari la care sperați să vă susțină norocul, să fiți mai reținuți de la petreceri, să nu luați această perioadă în joacă!

În a doua jumătate a lunii lucrurile vor reveni la normalitate, cu condiția să nu vă doriți să săriți etape ca să obțineți rezultate immediate, căci ele nu vor veni așa.

Ultimele 4 zile moderați-vă tendința de iritare, grabă, imprudență, căci erorile vor costa. Poate ar trebui acordată o mai mare atenție intuiției, căci ea v-ar putea scoate din multe belele.

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_1_1_0.jpg

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie

Suportul astral e slăbit și pentru voi, iar acest lucru poate afecta bunăstarea, poate provoca o exacerbare a bolilor cronice ori schimbări bruște de dispoziției. Chiar și așa, poate fi foarte interesantă pentru creativitate, căci veți experimenta stări emoționale, noi perspective, veți simți subtil starea de spirit a oamenilor și motivele acțiunilor lor. Grijă că, o credulitate excesivă se poate întoarce împotrivă, iar alții vor profita de voi în prima jumătate a lunii! Vor fi persoane care, din scopuri egoiste, vă pot ademeni în planurile și afacerile lor, iar acolo, vă vor încărca pe voi cu problemele și responsabilitățile lor. Normal că totul poate duce la crize de nemulțumire și  izbucniri agresive cu certuri. Vă veți manifesta emoțiile și stările când blând și cu ușurelul, când cu tonuri ridicate. Principalul lucru ar fi să nu luați decizii pripite sub influența impulsului, să amânați discuțiile și negocierile importante.

În ultimul decan din lună, sistemul nervos și emoțional se stabilizează și sporește creativitatea. Vă puteți gândi atunci la extinderea perspectivelor, atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală. Veți avea ocazia să arătați ce știți, să demonstrați abilități organizaționale, să lucrați cu inspirație și să obțineți rezultate semnificative. Proiectele profitabile vor contribui la întărirea bazei materiale și, într-o oarecare măsură, acesta poate fi începutul unei noi perioade din viață. Veți porni pe un nou drum atât pe cont propriu, cât și cu sprijinul altora. Veți putea rezolva cu succes probleme grele din trecut, veți pune capăt litigiilor și, în general, veți avea destule schimbări pozitive care vor deschide oportunități.

Atenție între 29-31, când există risc de tensiuni în relații, amânări de dumuri, dar și riscuri medicale!

Horoscop lunar – horoscop luna ianuarie 2021, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4_0_2.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie

Nu vă așteptați la relații netede și armonioase, unele fiind provocate chiar de voi! Veți fi exagerat de  spontani și imprevizibili, veți reacționa la orice comentariu și limitări pe care alții vor încerca să le impună. Devin vulnerabile relațiile cu persoanele în vârstă sau cu șefii, în special în perioada 4-18 ale lunii. Intrigile din partea celor care doresc rău nu vor lipsi, iar bârfele pe la spate pot provoca energii distructive într-o muncă de echipă și pot crea o stare de spirit neproductivă. Vor fi legături care se vor rupe, iar profesional, există riscul demisiei din funcție.

Deoarece unii dintre voi vor reacționa prea emoțional și impulsiv, șocându-i pe ceilalți cu declarații categorice, e posibil să-și îndepărteze persoane din jur și să se trezească singuri.

Ultimul decan de ianuarie vine cu dorința de a vă diversifica viața, de a obține noi impresii, de a vă crea amintiri. Stilul de viață va deveni destul de activ, veți comunica mult, veți participa la reuniuni și evenimente de divertisment.

În același timp, potențialul intelectual activ va contribui la succes în procesul de învățare, în activitatea științifică, în descoperirea de  informații noi. Felul vostru de a le pune cap la cap și a le gândi va fi deosebit, original,și vă va aduce multă publicitate și popularitate.

Profesional, poate vă merge mai bine să lucrați singuri, să acordați atenție mai mult activităților individuale.

Dacă aveți de negociat cu autorități, faceți-o după 20 încolo, când veți face o și mai bună impresie! Pot exista persoane cărora le deveniți simpatici, iar acest lucru vă poate stimula ambițiile, dorința de a fi plăcut, de a face impresie.

Tot ultimele 10 zile veți fi mai altruisti, mai dispuși să-i ajutați pe ceilalți, să participați la evenimente de caritate. Cu toate acestea, între 29-31 starea emoțională va deveni instabilă din cauza responsabilităților și treburilor care vor veni tăvălug peste voi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1