Horoscop lunar – horoscop august 2021: Leii vor avea o primă jumătate a lunii agitată şi instabilă

horoscop_lunar_-_horoscop_august_2021.jpg

Horoscop lunar – horoscop august 2021: Leu vor avea o primă jumătate a lunii agitată şi instabilă
foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Horoscopul lunar - horoscop august 2021 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii august 2021 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii august spune că nativii din zodia Leu vor avea o primă jumătate a lunii agitată şi instabilă.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia Berbec

În primul decan de august, ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, căci alții s-ar putea să nu le aprobe și va trebui sa vă reorientați. În orice caz, perspectivele vor fi bune și, chiar dacă ideile vă sunt înaintea timpului, totuși ele pe viitor pot aduce faimă sau venituri bune. Așa că, țineți-le la naftalină!

Da, puteți avea venituri suplimentare, propuneri de afaceri neașteptate și care s-ar putea dovedi a fi promițătoare. Dar la fel de adevărat e că va trebui să munciți din greu pentru a le pune în aplicare. În același timp, ideile noi pot distrage atenția de la planuri vechi, de la promisiuni făcute altădată, astfel încât va trebui să alegeți să vă ocupați întâi de cazurile prioritare. Și ar trebui să fiți mai diplomați, mai ales cu persoanele de care depindeți. Veți fi predispuși la franchețe exagerată, la impulsivitate, fără să vă gândiți la consecințe. Trebuie să încercați să nu pierdeți din vedere subtilitățile legale, să consultați specialiști, mai ales atunci când redactați contracte, deoarece există riscul de a pierde detalii importante și de a vă confrunta cu probleme mari mai târziu.

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pentru al doilea decan vin cu vești bune, căci se schimbă dinamica acțiunilor. Atunci puteți realiza ceea ce doriți cu efect și beneficii maxime, puteți organiza întâlniri de afaceri utile și discuta cele mai importante planuri și proiecte. Va fi o perioadă bună pentru parteneriate stabile și pe termen lung, atât în ​​afaceri, cât și în dragoste. O să aveți tendința de a asumare a riscurilor, de acțiuni îndrăznețe și impulsive, veți fi deschiși la tot ceea ce este nou și progresist, veți face planuri  îndrăznețe, veți schimba și reface multe, iar asta nu va fi pe placul tuturor. Deci vântul schimbării poate aduce și neînțelegere cu alții. În plus, sunt posibile probleme cu partenerii, care pot duce chiar la proceduri judiciare. Vă sfătuiesc atunci să stingeți conflictele la timp, să negociați și să nu intrați în conflict. Există pericolul de a vă împiedica de fleacuri, de probleme neimportante, de a pierde ceva esențial și de a cheltui mult timp și efort pentru asta.

La sfârșitul lunii, nivelul energiei va scădea, ceea ce va afecta bunăstarea și activitatea în afaceri. Pot apărea greșeli vechi, consecințele acțiunilor incorecte, contracte rupte. Puteți cădea sub influența propriilor amăgiri, neînțelegeri a ceea ce se întâmplă și nu veți putea face evaluarea corectă a acțiunilor altor persoane. Toate acestea pot provoca stagnare în afaceri și multe idei interesante se pot pierde, necesitând ulterior calcule mai precise.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia Taur

Zona de sănătate e vulnerabilă, în special în primele 10 zile din lună. Așa că, vă recomand concediu, relaxare, odihnă. În plus, sunteți cam in flexibili în comunicare și în acțiuni, astfel încât dialogul poate fi destul de dificil și pentru cei dragi și pentru partenerii de afaceri. Mulți nativi pot fi mai pretențioși, pedanți nu numai în raport cu ceilalți, ci și cu ei înșiși. Da, acest lucru va permite să faceți față cu ușurință muncii minuțioase și complexe care necesită atenție, dar în același timp, căutarea perfecțiunii poate face viața dificilă pentru cei care lucrează sub conducerea voastră. Prin urmare, în prima jumătate a lunii august, nu va fi ușor să mențineți o relație uniformă.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă nepotrivită pentru începerea de noi proiecte, pentru semnarea unor contracte și tranzacții financiare importante, deoarece există pericolul superficialității, fără a lua în considerare nuanțele importante, inclusiv cele juridice. Dacă mai adaug și vulnerabilitatea la critici, chiar că vi se va submina încrederea de sine. Relațiile cu liderii și oamenii influenți pot deveni tensionate și va fi dificil să ajungeți la înțelegere și acord reciproc. Prin urmare, ar fi mai bine să contactați conducerea în a doua jumătate a lunii dacă vreți să fiți ascultați.

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

A doua jumătate a lunii este un moment foarte favorabil pentru orice activitate, precum și pentru întărirea relațiilor de prietenie și iubire. Potențialul energetic va începe să crească, așa că veți deveni mai deschiși la cooperare și comunicare. Spiritul antreprenorial, capacitatea de a folosi rapid șansele bune oferite de soartă vor fi mai pronunțate și voi vă intrați în ritm. Intuiția și previziunea vor ajuta, așa că este puțin probabil ca norocul să vă ocolească. În același timp, veți fi foarte convingători, veți avea magnetism, prin urmare veți putea obține acțiunile și aprobările necesare de la alții.

Succesul va veni și prin sport, unde profesioniștii pot stabili noi recorduri, pot primi premii și pot deveni celebri. În acest moment, veți putea face multe, așa că trebuie să îndrăzniți să nu vă ratați oportunitatea.

Aveți cale liberă și la amenajarea și repararea unui apartament, la construirea unei case,la achiziționarea de bunuri imobile, precum și pentru stabilirea unor relații întrerupte cu rudele.

Întâlnirile neașteptate pot schimba și viața personală. Vă așteaptă noi hobby-uri, noi romane, noi întâlniri. Interesant este că la sfârșitul verii munca și viața personală vor fi strâns legate. Este posibil să începeți o aventură cu unul dintre colegi sau parteneri de afaceri. Nu vă fie frică să-i judecați pe alții!

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Gemeni

Veți avea ocazia să cunoașteți noi oameni interesanți, care vor putea să aprecieze profesionalismul, planurile voastre creative și vor fi gata să ia parte la proiectele pe care le propuneți. Aceasta este o perioadă de succes și fericită în care mulți dintre voi își pot asuma riscuri, pot comunica cu prietenii, pot câștiga popularitate, pot face achiziții mari, mai ales în al doilea decan, pot face oferte, pot obține impresii vii din noile întâlniri care vor fi foarte utile pentru carieră și creștere spirituală în viitor. Veți putea să creați o nouă echipă, un grup de oameni cu aceeași idee, capabili să-și susțină și să-și dezvolte ideile. Ar trebui să vă împiedicați ambițiile, egoismul și autoritarismul în perioada 7-13, să încercați să nu puneți presiune pe oameni, deoarece o poziție excesiv de activă și dură îi poate înstrăina pe toți. Și încă o circumstanță poate deveni piedică în afaceri - este vorba de dorința de a face totul rapid, fără să vă gândiți la rezultatul final. Adesea sunteți gata să vă aruncați cu capul în idei noi, fără să vă gândiți la cuceririle din trecut sau la relațiile de dragoste doar pentru că au încetat să mai fie interesante. Drept urmare, puteți distruge cu ușurință vechiul pe plan personal fără a crea în schimb alte relații stabile.

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Mai favorabilă în acest sens va fi perioada de după 27 august. Atunci puteți comunica mult, puteți face excursii interesante și obține o mulțime de impresii plăcute și informații importante. Atunci va fi  momentul pentru dobândirea de noi cunoștințe, senzații de neuitat, schimbări importante ale lumii interioare, astfel încât această perioadă va fi amintită ca una dintre cele mai strălucitoare și mai active pe tot parcursul anului. De asemenea, prietenii și cunoscuții pot oferi suport  în timp util. Afacerile profesionale vor urca și deși va trebui să lucrați mult și din greu, îmbunătățirea situației financiare și sociale va fi un bun stimulent. Vă veți simți mai fericiți și veți avea mai mult succes, va exista armonie în relațiile afective și mulți veți avea perspective pozitive în viața personală. Este posibil să cunoașteți pe cineva interesant în timpul călătoriei sau prin intermediul prietenilor. În general,veți avea o comunicare activă și fructuoasă, veți profita de apariția unor noi cunoscuți, de întâlniri interesante, evenimente frumoase. În același timp, veți fi activi intelectual, puteți oferi idei originale, puteți obține succes în activități științifice și didactice.

Atenție însă la sfârșitul lunii cînd, o comunicare prea activă , călătoriile sau întâlnirile pot deveni o piedică în afaceri, iar stagnarea poate fi conturată în activitățile profesionale.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Rac

Pentru voi sosește o lună în care nu veți fi chiar atât de motorizați pe cât v-ați dori și de aceea, nu veți putea reuși în toate sarcinile planificate. Ar trebui să fiți mai atenți și mai prudenți din punct de vedere financiar, să nu faceți achiziții mari și să nu investiți în proiecte dubioase, deoarece există pericolul de pierderi și eșecuri. Problemele legate de consolidarea poziției financiare vor fi relevante, căci alții vă pot împinge către anumite acțiuni și decizii. Cu toate acestea, orice tranzacție financiară poate fi ineficientă, cu precădere până pe 15. Deși veți avea un instinct bun financiar, este puțin probabil să  câștigați bani ușor și rapid. Vă puteți confrunta cu multe dificultăți, întârzieri în afaceri, stagnare care se poate datora unor motive obiective. Va trebui să vă protejați mai activ veniturile, poziția, deoarece factori negativi externi vor impune schimbări radicale. De asemenea, dezacordurile serioase cu șefii, cu oamenii influenți, cu partenerii, nu sunt excluse. Trebuie să fiți precauți la aranjamentele din culise, deoarece afacerile obscure ale altora pot submina și situația financiară a voastră.

Horoscop lunar Rac: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii puteți avea mai mult succes, căci vor exista șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară, să investiți în proiecte noi și să vă arătați perspicacitatea în afaceri. Veți putea rezolva lucruri din trecut, elimina problemele și puteți scăpa de ceea ce vă blochează de mult timp. Veți fi  convingători, fermecători, ceea ce va ajuta să atrageți oameni cu aceeași idee,suporterii de partea voastră, chiar dacă aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru crearea de relații pe termen lung. E suficient însă că acum, patroni și prieteni influenți vă vor ajuta să ieșiți din criză, să rămâneți pe linia de plutire. Puteți deci semna contracte, călători și accepta noi relații promițătoare. Potențialul de viață se va restabili, veți deveni mai optimiști cu privire la ceea ce se întâmplă și veți găsi momente pozitive chiar și în situații dificile.

Veți fi deschiși la comunicare, negocieri, intuiția vă ajută să percepeți și să alegeți corect partenerii. Așteptați-vă deci ca în ultimele 10 zile din august să compensați pierderile anterioare și stagnările și să vă implementați cu mai mult succes planurile. Oamenii și situațiile noi vor permite să vă transforme vechile convingeri.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia Leu

Notele dominante și uneori egoiste din caracterul vostru se vor manifesta mai clar, căci veți fi provocați de nemulțumiri venite dinspre prieteni, dinspre cei dragi sau colegi. Dar acest lucru poate fi cauzat și de manifestarea sarcasmului tipic zodiei voastre, din dorința de a domina, de a dicta, de a nu lăsa să vă scape slăbiciuni și vulnerabilități. Veți prefera să mergeți pe calea voastră individuală, fără să țineți cont de nimeni, să nu fiți de acord cu planurile ori stilul altora de lucru, ceea ce poate face activitatea colectivă foarte ineficientă, imprevizibilă și inconsistentă. Ca urmare, vă veți confrunta cu critici atât din partea colegilor, cât și din partea conducerii. Mulți dintre voi veți căuta noi forme de exprimare de sine, căci va fi dificil să vă angajați în munca de rutină. Dar și astfel de schimbări pot crea o mulțime de probleme.

Prin urmare, perioada până la 14 august poate fi agitată și instabilă, în special pentru relațiile de muncă și de echipă.

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Dar în a doua jumătate a lunii august totul va deveni foarte interesant și armonios. Veți putea genera cele mai incredibile și îndrăznețe idei care se vor pune în aplicare în mod activ, iar norocul vă va însoți în acest sens. Trebuie ca atunci să vă discutați planurile, să vă prezentați propunerile la cele mai înalte niveluri, să comunicați cu reprezentanții diferitelor organizații pentru a vă atinge ținta.

Nu ar trebui totuși  uitată prudența, deoarece spiritul rebel, înclinația spre aventuri s-ar putea revărsa uneori și riscați să vă treziți în situații dificile, în special în relațiile cu partenerii (afaceri sau căsătorie). Există și o mare probabilitate de pierderi, mai ales dacă veți exagera cu dorința de a face impresie altora, adică de a vă da mare.

În ultimele 10 zile din august vă veți putea bucura de rezultatele eforturilor. Va fi o perioadă pozitivă și stabilă, în care veți canaliza forțele în direcția corectă, veți putea obține succes în afaceri pe care nici măcar nu v-ați bazat. Vă veți arăta cele mai bune calități, creativitatea, talentele, astfel încât veți putea să  gestionați ok situațiile și afacerile și să construiți eficient relațiile.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Fecioara

Nu vă așteaptă o lună prea ușoară, căci vă veți simți dezechilibrați, obosiți și iritați, așa încât, în sfera profesională se pot acumula probleme urgente care pot provoca  emoții și conflicte cu colegii sau șefii. Prima jumătate a lunii august va fi deosebit de lipsită de armonie, puteți reacționa negativ la orice cuvinte, critici, remarci accidentale. În plus, o evaluare greșită a ceea ce se poate întâmpla v-ar putea crea, de asemenea o mulțime de dificultăți și temeri îndelungate. Veți avea nevoie de înțelegere, schimb de energie și informații și reîncărcare pentru a nu rămâne agățați în stări negative.

În schimb, intuiția va fi ascuțită, iar informațiile necesare și indiciile despre soartă vor veni, doar voi va trebui să le percepeți. Bine ar fi să vă angajați în activități individuale, să nu vă implicați în noi planuri, să nu începeți noi proiecte, iar în afaceri și conexiuni să fiți bine informați. Altfel, multe proiecte se pot dovedi a fi false, cu probleme și păguboase.

Horoscop lunar Fecioară: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pericolul iluziilor și autoînșelării va fi în creștere, deci este mai bine să amânați toate deciziile și evenimentele importante până în a doua jumătate a lunii sau să le discutați cu persoane competente.

După 16 încolo, vă veți simți mult mai bine și mai încrezători. Această perioadă se poate dovedi a fi de succes pentru activitățile profesionale și sociale și norocul vă va susține. Veți avea atunci o perioadă favorabilă pentru creativitate, invenție, activitate științifică și dezvoltare de planuri și propuneri pe termen lung. Veți avea șanse mari să îmbunătățiți situația financiară, precum și posibilitatea de a arunca de pe umeri  povara grijilor, a proiectelor vechi neterminate, a datoriilor. Odată cu asta va veni și un sentiment de libertate. Determinarea și curajul vor crește, nu vă veți teme să încercați lucruri noi, să experimentați, să avansați în carieră și să vă dezvoltați afacerile. Aceasta va fi și o perioadă favorabilă pentru construirea unor parteneriate puternice, atât în ​​afaceri, cât și în căsătorie. Relațiile pot fi stabile și pe termen lung și pot contribui la prosperitatea materială.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Balanța

Pentru voi, augustul va fi favorabil pentru auto-perfecționare,pentru dobândirea de noi cunoștințe și abilități în profesie și, în acest sens veți avea acces la noi informații și la noi relații și conexiuni. Unii vor trebui să facă atât călătorii de afaceri, cât și personale,să participe la evenimente sociale și să stabilească noi contacte de afaceri.

Poate că în prima jumătate a lunii, va fi mai dificil să mențineți bune legături cu ceilalți, căci sunt posibile conflicte de interese, certuri și revendicări. Stimulentele financiare pot deveni un obstacol în relațiile de la locul de muncă, pot genera certuri care vor necesita mult timp și efort. În plus, va fi greu să traversați aceste neînțelegeri cu indiferență și e mai probabil că vă vor afecta. Chiar și așa, vă veți putea concentra, veți fi  inspirați să găsiți o modalitate de auto-exprimare, să vă dezvăluiți talentele într-o altă zonă. Veți genera idei originale și progresive, veți găsi variante alternative de a câștiga bani, astfel încât veți putea folosi oportunitățile emergente foarte eficient.

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

A doua jumătate a lunii va fi mai bună  pentru armonizarea relațiilor de familie, pentru dragoste,pentru realizarea interviurilor, pentru rezolvarea problemelor controversate. Veți avea perspective tentante, puteți deschide noi zone pentru autorealizare datorită conexiunilor, inclusiv celor de dragoste. Vă așteaptă o creștere a veniturilor materiale, investiții de succes, vânzări datorită utilizării cu succes a experienței. Unii ar putea primi dividende pentru proiecte vechi, alții vor face  investiții. Succesul va contribui la consolidarea încrederii, la corectitudinea acțiunilor și deciziilor.

Se va activa dorința de frumusețe și armonie, veți deveni mai pretențioși în ceea ce privește aspectul vostru, veți începe diete și activități sportive.

Veți fi mai dependenți de opiniile altora, va exista dorința de a mulțumi pe toată lumea, de a interacționa în condiții egale și de a căuta dreptate.

Cu toate acestea, la sfârșitul lunii  unele dintre activitățile din culise , precum și secretele voastre pot fi dezvăluite. Credulitatea excesivă vă poate împinge în mâinile escrocilor, așa că trebuie să fiți atenți atunci când pregătiți documente, ca să nu vă dezvăluiți cui nu trebuie planurile.

Poate ar fi mai bine să plecați în vacanță, să îmbunătățiți starea de sănătate. Nivelul energiei vitale se va slăbi, deci cheltuirea ei pe intrigi și conflicte poate provoca adevărate crize nervoase.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Scorpion

În august voi trebuie să depășiți obstacolele din cale pentru că o să întâmpinați rezistență din partea conducerii sau a reprezentanților generației mai în vârstă. Va fi nevoie  să vă croiți drum printre spini până la înălțimea lor, așa că trebuie să fiți atenți la cuvinte, la declarații, astfel încât să nu provocați conflicte și să nu adunați tensiuni în mediul apropiat. Va fi greu să vă îndepliniți obiectivele, puteți întâmpina multe obstacole, restricții, parțial datorită faptului că va trebui să vă angajați în activități complet noi și necunoscute.

În ciuda slăbirii vitalității, va fi necesar să dați dovadă de acțiune și perseverență pentru a vă atinge scopul, indiferent de zidurile ce se ivesc. Ca urmare, este posibil să existe multe discuții, conflicte nemulțumire.

Unii ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri și să comunice mult. Veți fi obligați să vă supuneți circumstanțelor și să vă amânați planurile. Sentimentul datoriei și respectul de sine nu trebuie să fie cuvinte goale pentru voi.

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii, tendințele devin favorabile și vă vor ajuta să reacționați mai calm la ceea ce se întâmplă, astfel încât să obțineți rezultate bune. Vă veți putea consolida autoritatea, statutul, o să crească veniturile, o să faceți achiziții bune.

Partenerii vor dori o cooperare pe termen lung cu voi și veți porni poate proiecte importante. Mulți veți  prefera să lucrați de la distanță, astfel încât să vă puteți concentra, studia situația, colecta informații importante. De asemenea veți fi capabili să vă calmați emoțiile în tăcere și la modul confortabil pentru cei din jur. Va fi o perioadă creativă interesantă. Veți merge la întâlniri cu prieteni vechi, vechi îndrăgostiți, o să aveți stări nostalgice de deja vu. Calmul emoțional și stabilitatea vor contribui la consolidarea relațiilor cu cei dragi, creând condiții de viață confortabile.

În plus, în domeniul profesional sunt posibile schimbări importante care vor fi percepute pozitiv de voi, încât să luați parte de bună voie la orice inovații.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia Săgetător

Luna august va depinde mult de cum v-o aranjați voi și de cât de atenți veți fi la detalii. Orice slăbire a concentrării va provoca imediat o greșeală, ba chiar puteți uita ce trebuie să faceți.

Astfel, în prima jumătate a lunii, veți avea chef de călătorii, de extinderea legăturilor comerciale, a cercului social, precum și de noi cunoștințe pentru auto-îmbunătățire spirituală. Potențialul creativ crescut va permite să fiți activi în interacțiunile cu membrii sexului opus, ceea ce poate fi un început inspirațional pentru succesul în carieră. Mulți vor fi ocupați cu probleme globale ale umanității, cu căutarea adevărului, a sensului vieții, prin urmare veți filozofa și purta dialoguri ideologice inutile.

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Cea de-a doua jumătate a lunii va fi mai dinamică și mai activă, veți interacționa cu succes în echipă, făcând chiar un antrenament de rutină a creativității. Veți putea încheia alianțe importante, veți obține o poziție mai fiabilă în viață și vă veți întări autoritatea. Activitățile sociale și politice se vor dezvolta cu succes, ideologia și planurile v-ar putea deveni mai populare, ceea ce va contribui și la creșterea statutului.

Puteți pleca în străinătate într-o călătorie de afaceri, puteți începe să studiați, veți căuta parteneri străini și poate chiar un loc de reședință permanent peste graniță.

Dacă pe parcursul anului nu a existat nicio ocazie de odihnă și plecare în concediu, acum va fi foarte util asta. Nu trebuie să vă zgârciți la bani pentru călătorie, deoarece economisirea veniturilor primite în august  nu va funcționa. Mai bine să-i cheltuiți pentru ceva de care aveți nevoie (de exemplu, o vacanță).

Popularitatea în rândul prietenilor și colegilor va crește, ați putea avea fani și admiratori la locul de muncă, iar asta va completa lista victoriilor în dragoste. În general, în acest moment multe dintre speranțele și aspirațiile voastre vor începe să se împlinească. Vă veți consolida poziția în societate și veți dobândi conexiuni utile. Unii își pot descoperi talentul poetic sau actoricesc și vor merge pe el. Poate fi un început promițător.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Capricorn

Luna august va veni cu complicații financiare într-un parteneriat, cu o lipsă de vitalitate, de rezistență la influențe negative externe. Mai ales în prima jumătate, va trebui să cheltuiți mult timp și energie pentru a menține relații stabile cu asociații sau cu oamenii apropiați. Erorile în executarea documentației, a contractelor și a altor nuanțe necontabilizate pot duce la probleme financiare grave care vor afecta în principal fondurile partajate cu alții. În același timp, puteți pierde subvenții, sprijinul financiar al partenerilor, atât în ​​afaceri, cât și în căsătorie. Nu merită angajarea în noi proiecte, încheierea de contracte, luarea de împrumuturi. Orice fraudă, speculație poate duce la pierderi mari, probleme cu autoritățile fiscale și de reglementare, precum și la neîncredere din partea partenerilor. Nu este de dorit să vă riscați veniturile, să investiți bani, să faceți achiziții mari. De asemenea, este posibil și ca partenerii să aibă nevoie de fonduri pentru a face față problemelor legate de mediul lor apropiat.

Horoscop lunar Capricorn: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

După 15 august, situația se va schimba în mai bine, vor veni compensații materiale pentru eforturile depuse, veți rezolva multe probleme care ar putea apărea la începutul lunii și veți stabili relații financiare bune.

Se activează interesul pentru religie, filozofie, literatura culturilor străine, dar și dorința de extindere a orizontului. Poate veți pleca într-o călătorie lungă, de afaceri în străinătate, deoarece relațiile cu partenerii străini, extinderea sferelor de influență și a piețelor de vânzare va fi foarte relevantă.

Este posibil ca unii să își poată schimba radical interesele, să își găsească noi domenii de activitate care să fie mai conforme cu nevoile lor spirituale.

Cariera se va dezvolta cu succes, datorită nu numai calităților de afaceri, ci și farmecului, a capacității de a comunica cu oamenii și manierelor plăcute. Succesul va depinde în mare măsură de bunăvoința superiorilor, a oficialilor guvernamentali și de influența patronilor lor. Acest lucru va ajuta în special pe femeile din acest semn să își deschidă calea spre succes datorită succesului lor la birou. Poate chiar pentru unii Capricorni, acest moment poate însemna sfârșitul unui ciclu de carieră și începutul unuia nou.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Vărsător

Datorită sprijinului partenerilor, luna asta veți putea avansa în afaceri, obține succes, vă veți crește autoritatea, veți câștiga încrederea conducerii, a persoanelor influente, vă veți realiza planurile ambițioase și veți obține un statut social mai înalt. A doua parte de august va veni cu succes deosebit în acest sens, pentru că la începutul lunii sunt posibile conflicte și ciocniri de interese. Deci, până pe 15, nu ar trebui să începeți clarificări, să încheiați acorduri, să faceți revendicări și să indicați greșeli căci veți enerva persoane cu poziție. Lipsa obiectivității poate complica foarte mult sau chiar împărți o relație de încredere.

Și voi puteți fi înclinați să manifestați egoism, intoleranță și veți acționa în conformitate numai cu dorințele voastre,cu voi înșivă, cu scopurile doar de voi știute. Vă va lipsi însă consistența în acțiuni, logica și ordinea, astfel încât succesul în acest moment nu poate fi evident. Vă veți exagera importanța și astfel riscați să nu găsiți sprijin și înțelegere de la alții. A da dovadă de sensibilitate și răbdare va ajuta mult să nu vă treziți implicați în conflicte profesionale și să vă mențineți credibilitatea.

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Contradicțiile cu partenerii pot introduce dezechilibre în sfera financiară, vă puteți confrunta cu înșelăciune și pierderi. Nu este momentul potrivit pentru a încheia acorduri de parteneriat, contracte, a face promisiuni sau a împrumuta bani.

Pot apărea dezacorduri serioase inclusiv cu părinții, cu șefii sau cu persoane de rang înalt și influente. Trebuie să fiți mai reținuți pentru a nu vă știrbi poziția.

După 15 încolo, va sosi o perioadă pozitivă și mai dinamică. Asta vă va ajuta să deveniți mai sociabili, binevoitori, sinceri, veți beneficia de comunicare, cooperare și veți cheltui timpul și banii mai rațional. Veți avea ocazia să fiți mândri de rezultate și să eliminați problemele în relații. Veți putea depăși limitările și neînțelegerile în comunicarea din trecut, puteți primi venituri neașteptate, posibilitatea de a utiliza fonduri publice sau de a primi sprijin financiar de la un partener, ceea ce va ajuta să se rezolve unele dificultăți financiare. Veți putea să organizați cariera sau planurile de afaceri și noi, dar și să finalizați proiecte vechi.

Am și o observație, pentru toată luna valabilă-ar trebui să vă abțineți de la jocurile de noroc ,chiar dacă situația financiară lasă de dorit. Riscul e că, deși puteți câștiga ceva în primă fază, de fapt  primele victorii sunt doar momeala după care urmează  ruina.

Horoscop lunar - luna august 2021, zodia  Pești

În august va trebui să vă ocupați de îndeplinirea obligațiilor, să lucrați din greu, să-i ajutați pe ceilalți, să vă achitați de obligațiile de rutină. Toate acestea vor avea loc pe fondul unei slăbiri a vitalității și prin urmare, este posibilă o stare de sănătate precară, de instabilitate emoțională, slăbiciune, care nu vă va impulsiona la o activitate activă și fructuoasă ori la participarea la evenimente sociale.

Va  trebui să dedicați mai mult timp și energie pentru rezolvarea problemelor din trecut, a muncii deja programate, a îndeplinirii promisiunilor și acordurilor anterioare. În același timp,șefii și partenerii vor avea pretenții, se vor aștepta la acțiuni specifice și la rezultate rapide, astfel încât, orice întârziere din partea voastră poate provoca reclamații și nemulțumiri.

Lipsa de voință și de autodisciplină vor fi o piedică în afaceri. Mulți dintre voi vor fi conduși de sentimente, dorințe care vor fi mai puternice și ca urmare, sunt posibile diferite abuzuri care îi pot scoate din joc. De asemenea, lipsa inițiativei îi poate face să fie supuși mai mult influenței altor persoane și este bine dacă aceștia ar fi măcar prieteni și parteneri de încredere. Nu de alta dar altfel, există riscul de a deveni victima furtului și a unor mari probleme. Pentru că  riscul de a ajunge pe mâinile escrocilor crește, nu ar trebui să vă desprindeți de prietenii loiali, de partenerii cunoscuți care vă vor ajuta să rămâneți pe linia de plutire.

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Abia în a doua jumătate de august veți putea controla dezvoltarea situației , veți acționa mai activ și decisiv, veți putea face față cazurilor dificile, rezolvând probleme importante. Ospitalitatea, sociabilitatea și o perspectivă pozitivă asupra lumii vor crește, așa că vor exista mai multă căldură și sinceritate în relațiile cu prietenii și cei dragi, iar alții vă vor sprijini cu diferite servicii. Va fi atunci un moment oportun pentru a renunța la relațiile tensionate și inhibatoare, la obiceiurilor negative.

În procesul de comunicare și călătorie veți primi informații utile și importante pentru carieră, care vă vor ajuta să ajustați obiectivele și acțiunile viitoare.

Încheierea contractelor și semnarea acordurilor, precum și călătoriile lungi de afaceri în a treia decadă a lunii pot contribui la îmbunătățirea zonei financiare.

Afectiv, biopotențialul crește, astfel încât sfera iubirii poate deveni  mai dinamică, iar noile relații pot schimba atenția către noi obiective.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5