Ce spune despre tine luna în care te-ai născut. Interpretarea numerologului

cifre.jpg

numerolog luna nastere
Cifrele ne aşită de desluşim misterul lunii în care ne-am născut
foto: Sutterstock

Nimic nu este întâmplător, cu atât mai puţin momentul în care te-ai născut. Numerologul Andreas Stavarache a explicat pentru Click! că luna naşterii dezvăluie multe despre destinul tău, dar şi despre sarcinile care ţi-au fost trasate în această viaţă. Specialistul a analizat fiecare lună dintre cele 12 din calendar.

Nu ştii care este menirea ta pe Pământ? Dacă ai încredere în simbolismul cifrelor, atunci numerologul Andreas Stavarache îşi poate da răspunsul la întrebarea care te frământă. Caracterului unei persoane poate fi astfel determinat după momentul naşterii, luna din calendar fiind o practică standard printre cei pasionați de această știință. 

Luna ianuarie 

Persoanele născute în prima lună din an au venit să ajute la prelucrarea karmei fratelui său a surorii. În general, cei născuţi în luna ianuarie trebuie să înveţe să dăruiască şi să ofere protecție şi înţelegere familiei, fără să se comporte cu superioritate în faţa celorlalţi.

Luna februarie

Persoanele născute în luna februarie vin din altă viaţă cu o încărcătură și o misiune mai deosebită. Acești oameni, în viața anterioară nu au fost foarte buni, cuminți și miloși. Din această cauză, în această viață, sunt condiționați să rezolve în interiorul lor, aceste calităţi. Pentru astfel de oameni, tot ce spun părinții nu înseamană ordin și nici îndrumar. Aceștia ascultă doar de reprezentanții generației mai în vârstă cum sunt, de exemplu, bunicii.

Luna Martie 

Luna martie înseamnă legătură directă cu mama. În altă viaţă aceste persoane au fost dependente de mamă şi soarta lor a depins foarte mult de ființa care le-a dat viață. De aceea, în această viaţă cei născuţi în prima lună de primăvară calendaristică trebuie să înveţe să fie independenţi și să se detașeze de mamă. 

Luna Aprilie 

Persoanele născute în luna aprilie, au legătură karmică foarte puternică cu tatăl lor. Acești oameni poartă pe umerii karma şi păcatele tatălui. În această viaţă trebuie să înveţe să aibă relaţie bună cu acesta şi să nu depindă de el, cum s-a întâmplat în viaţă anterioară. 

Luna Mai

Persoanele născute în luna mai poartă pe umerii lor karma mamei. De cele mai multe ori un astfel de om are relaţii neplăcute şi tensionate cu cea care le-a dat viaţă. Este foarte important să regleze, să armonizeze, să restaureze şi să o ierte pe mamă şi să înceteze a mai fi într-un conflict cu aceasta. Lecţia principală pentru cei născuţi în luna mai este să înveţe să mulţumească mamei pentru tot ce a putut face aceasta şi nu în ultimul rând celor din jur.

Luna Iunie

Persoanele născute în luna iunie au karma destul de dificilă. Acest lucru se traduce prin faptul că vor trebui să înveţe să îşi trateze în mod egal nu doar mama şi tatăl, ci și pe cei din jur. Vor avea tendința de a ține întodeauna partea unuia dintre părinți. În altă viaţă de la aceştia au pornit cele mai mari razboie atât familiale, cât şi în societate. Lecţia de viaţă principală este să înveţe să îi trateze pe toţi, așa cum spuneam și mai sus, în mod egal.

Luna Iulie

În această lună se nasc oamenii care foarte mult timp s-au blocat pe ei înşişi într-un anumit loc. Astfel, omul, în această viaţă, va fi condiţionat să treacă dintr-un oraş în altul, dintr-o regiune în altă, fie singur sau cu toată familia lui. Acest proces va continuă chiar şi atunci când acesta îşi va întemeia propria familie. Este foarte bine dacă activitatea omului va fi legată de desele deplasări pe motiv de serviciu, atât în interiorul ţării cât şi dincolo de graniţele acesteia. 

andreas_stavarache.jpg

andreas stavarache nuemrolog
Andreas Stavarache, numerolog
Foto: arhivă personală

Luna August

Persoanele născute în luna August au venit pe lume cu o putere foarte mare asupra celor din jur. Ei au venit în această viaţă pentru a aduce stabilitate în Univers. Aceste persoane posibil să aibă o experienţă plină de certuri între mamă şi tată, iar menirea lor este să îi unească şi să întărească legăturile familiale. Lecţia principală este de a întări relațiile cu cei din jur, aceştia având o mare forţă de a consolida legăturile dintre oameni.

Luna Septembrie

Persoanele născute în luna aceasta sunt sprite foarte talentate şi deţin într-adevăr un corp astral foarte puternic. Dacă v-ați născut în această lună va trebui să învățați să vă cultivați talentul şi să îl aduceți la nivelul cel mai înalt posibil. "Sarcina principală este să vă proslăviți neamul şi să aduceți un plus de valoare în meseria dumeavoastră", notează Andreas Stavarache. 

decembrie.jpg

calendar numerolog
Lunile din calendar au o poveste pentru fiecare
foto: Sutterstock

Luna Octombrie

Persoanele născute în luna octombrie sunt spirite venite să mărească puterea financiară a neamului. În general majoritatea primesc de la părinţi sau bunici o formă de avere pe care trebuie să înveţe să o dezvolte. Astfel, trebuie să înveţe să prospere şi să nu fure de la cei din jur, iar tot ce strâng trebuie să fie făcut cinstit. Nu în ultimul rând, în această viaţă vor fi testaţi să lupte pentru avere sau bunuri.

Luna Noiembrie

Persoanele născute în luna aceasta au venit pe lume să aducă o doză de frumuseţe şi pasiune asupra mediului înconjurător. Au ajuns aici pe Pământ să aducă acea frumuseţe care se cuvine locului de care aparţine. Aceşti oamenii au karma în general pe partea sexuală, punând foarte mult accent pe sexualitate, senzualitate şi dominarea celor din jur.

Luna Decembrie

Persoanele născute în această lună au o datorie karmică de a aduce ceva nou în Univers şi în viaţa celor din jur. Aceşti oameni sunt aici să înveţe să experimenteze lumea şi să aducă bucurie semenilor. Majoritatea maeştrilor spirituali s-au născut în această lună. Persoanele care sunt născute în luna decembrie trebuie să lase ceva în urma lor și sunt determinați să-și ducă misiunea la bun sfârșit.

Loading...