Ce să bei de Sărbători în funcţie de zodie

shutterstock_39856156_1.jpg

Astrologii britanici au realizat topul preferinţelor în materie de alcool, ţinând cont de semnul zodiacal
Citeste tot despre: 

Tradiţia spune să ciocneşti un pahar de vin în seara de Crăciun cu cei dragi, însă astrologii spun că 90% dintre noi facem acest gest din politeţe.

Nu putem refuza paharul întins şi bem ce nu ne place. Iată care sunt preferinţele în materie de băuturi alcoolice pentru fiecare zodie în parte. Iarna ne ispiteşte pe toţi să ne băgăm nasul într-o cană cu vin fiert, cu măr şi scorţişoară. Iar a doua zi ne doare capul. Jurnaliştii de la Daily Mail i-au întrebat pe astrologi care sunt preferinţele în materie de alcool pentru fiecare zodie în parte. Iată răspunsurile şi să sperăm că măcar în 2020 nu vă va durea capul a doua zi de Crăciun.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Îndrăznețul și curiosul Berbec este un mare amator de băuturi fine. Preferatele lui sunt lichiorul de merișor și șampania. Pentru Berbecii cumpătați, sucul de merișor este ideal pentru a scăpa de vinul care oricum nu le place.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii furtunoși și cu personalitate în tot timpul anului, preferă în seara de Crăciun ceva fin. Un lichior Baileys cu gheață sau un pahar de whisky sunt ideale pentru a le aduce o senzație de bine alături de cei dragi.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt firi petrecărețe prin definiție și le place să experimenteze. Ideal pentru ei, în seara de Crăciun, este un punci de fructe sau un cocteil colorat cu puțin alcool în compoziție. Nu refuză nici vinul, dar preferă finețurile.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii cu personalitatea și încăpățânarea lor sunt cei care au adus vinul fiert în seara de Crăciun. Vinul fiert este preferatul lor și preferă să îl savureze pe îndelete alături de cei dragi. Ei sunt mari amatori de băuturi calde.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt firi rafinate și mari amatori de răsfăț. Ei preferă Limoncello, un cocteil dulce, ușor acrișor, care conține puțin alcool însă mirosul și gustul de lămâie le face seara mai frumoasă. Le place să îl bea cu gheață și să îl savureze.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt firi logice, practice și perfecționiste. De obicei experimentează diferite băuturi, dar semnul lor zodiacal le recomandă să rămână fie pe vodcă, fie pe vin alb demisec. Nu le plac băuturile foarte dulci. Tolerează vermutul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele se pricep foarte bine la băuturi. Ei vor combina un Sauvignon Blanc la carnea de curcan sau porc. Nu vor să încerce ceva nou de Crăciun, chiar dacă le face cu ochiul. Preferă vinul sec pentru că îl cunosc atât de bine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionali și calculați totodată. Băutura recomandată semnului lor zodiacal este Martini sau Expresso Martini. Evident, Scorpionii nu refuză nici un pahar de prosecco sau un aperol spritz.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventuroși, amuzanți și plini de povești. Băutura care îi face să fie în apele lor este un lichior de vișine, o vișinată slabă sau un cocteil roșu cu puțin rom alb în el.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii apreciază întotdeauna o băutură de calitate. Nu fac exces așa că preferă un coniac vechi pe care îl vor plimba prin gură întreaga seară. Sunt gurmanzi, așa că atenția lor se va concentra către farfuriile cu mâncare.

Vărsător (2- ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt într-o continuă căutare a băuturii preferate. Experimentează orice și întotdeauna vor căuta ceva diferit. În acest an ar putea încerca un cocteil experimental, a cărui rețetă să o descopere de pe Internet.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștilor le place tăria pentru că sunt firi sincere și luminoase. În acest an pot încerca un cocteil special pe bază de vodcă, suc de cocos, lime și mentă cu multă gheață în el. Le va merge la suflet.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1