Victor Hănescu nu e singurul. Tenismenii României, campioni la divorţuri

Ultima actualizare:

    Victor și Andreea Hănescu s-au căsătorit pe 23 iulie 2011. Ei au doi băieței, pe Luca (4 ani și 7 luni) și pe David (11 luni)
Victor și Andreea Hănescu s-au căsătorit pe 23 iulie 2011. Ei au doi băieței, pe Luca (4 ani și 7 luni) și pe David (11 luni)

Este grea viaţa de sportiv şi iată că Victor Hănescu confirmă acest lucru prin prisma evenimentului neplăcut prin care a trecut de curând. Fostul tenisman şi soţia sa, Andreea, au divorţat după 7 ani de căsnicie. Nici măcar faptul că au doi copii mici nu i-a convins pe cei doi să continue căsnicia. Motivul despărţirii a fost rutina!

Ziua de 23 iulie 2011 nu o va uita niciodată! Îmbrăcat în costum de ginere, extrem de timid şi aproape cu lacrimi în ochi, Victor Hănescu (37 de ani) avea să guste cea mai importantă glorie din viaţa lui: căsătoria cu fata pe care o iubea enorm. Nimeni alta decât Andreea, de aceeaşi vârstă cu el, care şi-a lăsat jobul de la bancă pentru a-şi urma iubitul. ”Ne-am cunoscut într-un cerc comun de prieteni. Eram accidentat la spate şi am stat destul de mult acasă în acea perioadă. Atunci am cunoscut-o pe Andreea, pentru că, altfel, probabil că nu aş fi avut timp nici să o cunosc, nici să mă căsătoresc. În ultima perioadă a fost aproape peste tot cu mine”, spunea într-un interviu Victor Hănescu, alintat şi ”Uriaşul din Carpaţi”. Andreea i-a dărui doi copii, pe Luca (4 ani şi 7 luni) şi pe David (11 luni), şi păreau familia perfectă. 

Decizia lor i-a şocat nu doar pe prietenii lor, ci şi pe fanii sportului alb. Astfel, luna aceasta, când trebuiau să serbeze 7 ani de căsnicie sau nunta de cupru, a fost una cu ghinion: au divorţ! Victor Hănescu şi frumoasa lui soţie, Andreea, au decis de comun acord să pună capăt mariajului, după ce ultimele luni de convieţuire s-au dovedit a fi mai epuizante şi mai grele decât o finală de Grand Slam. Motivul divorţului a fost rutina, spun cei doi, şi nici măcar faptul că au doi copilaşi nu i-a făcut să renunţe la despărţirea legală.

“Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămâne pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a anunţat, ieri, Hănescu. Ultima dată când cei doi au fost văzuţi împreună, ca un cuplu bine sudat şi care nu a dat de înţeles că le-ar merge rău în căsnicie, a fost chiar de 1 iunie, de Ziua Copilului. Atunci, Andreea a venit cu Luca de mânuţă şi cu David în braţe, şi a asistat la evenimentul organizat de către soţul ei împreună cu echipa lui. Apropiaţii cuplului spun că cei doi au pus capăt căsniciei elegant, la notar, iar partajul bunurilor s-a făcut amiabil. După cum se ştie, Hănescu are o avere de 4,3 milioane de dolari din tenis, deţine o pensiune turistică, o locuinţă în Bucureşti şi  un apartament în valoare de 300.000 de euro în staţiunea Mamaia.

A fost numărul 26 mondial

simeon stalpnicul png

Victor Hănescu a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători români de tenis de după Ilie Năstase. În vârstă de 37 de ani, el a jucat în circuitul profesionist din 2000 până în 2016. Câştigător al unui titlu ATP de simplu şi a două de dublu, el a ocupat cel mai bun loc în 2009, când a fost al 26-lea jucător al lumii. A adunat din premii 4.297.051 $. De doi ani conduce, la Bucureşti, Academia “Victor Hănescu”, unde pregăteşte viitorii campioni ai tenisului.

Andrei Pavel a dat tonul divorţurilor 

simeon stalpnicul png

Divorţul e la modă şi în lumea sportului alb! Primul care a spart gheaţa este chiar fostul tenisman Andrei Pavel (44 de ani). Acesta s-a despărţit de  soţia lui, Simone,  după o căsnicie care a durat două decenii. Pavel, căpitan al echipei de Cupa Davis a României, şi-a înşelat soţia cu nimeni alta decât Tamira Paszek, 23 de ani, cea pe care o antrenează din 2012. În 2014, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la mare, în ipostaze tandre. Tamira nu l-a scăpat din ochi pe Pavel şi a fost mai mereu lipită de el. Fostul tenisman are doi copii din căsnicia cu Simone, un băiat Marius, şi o fată Caroline. 

Gabriel Trifu a rămas cu amanta  

simeon stalpnicul png

Nimeni nu ar fi bănuit că Gabi Trifu ar putea să calce pe bec, deşi acasă avea o soţie superbă şi două fiice, Sara şi Lara, care îl iubeau enorm. Iată că fostul tenisman nu a avut scrupule şi a început o relaţie cu o americancă în anul 2015. Amanta a fost cea care i-a dat vestea lui Catrinel Sandu. ”Bună, eu sunt iubita soţului tău şi te-aş ruga să-l laşi în pace”, i-a spus femeia la telefon. Catrinel a luptat doi ani să-şi salveze căsnicia, însă Trifu a ales-o pe amantă în favoarea soţiei şi a fiicelor. Astfel, după un mariaj de zece ani, cei doi au divorţat, în decembrie anul trecut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net