US Open 2020. Lista jucătoarelor care nu vor participa la turneul de mare șelm de la New York. Ce decizie va lua Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a declarat că în condițile actuale, când pandemia de Covid face ravagii în SUA, nu va participa la competiție
Simona Halep a declarat că în condițile actuale, când pandemia de Covid face ravagii în SUA, nu va participa la competiție

La US Open 2020 nu vor concura multe jucătoare de top în frunte cu deținătoarea titlului, canadianca de origine română Bianca Andreescu. Motivul îl reprezintă pandemia de coronavirus care face în continuare ravagii în Statele Unite. Recent, pe lista jucătoarelor de tenis care au anunțat că nu vor participa anul acestala US Open 2020 se numără și jucătoarea elvețiană Belina Bencic, numărul 8 mondial.

US Open 2020. Belinda Bencic și-a anunțat retragerea pe Twitter

"Doresc să vă informez că am luat decizia dificilă de a nu participa la Openul Statelor Unite de la New York", a scris Bencic într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. Belinda Bencic şi-a confirmat, în schimb, participarea la turneul WTA de la Roma, care va va derula începând cu data de 14 septembrie.

Jucătoare elvețiană Belina Bencic a anunțat că nu va participala US Open 2020
Jucătoare elvețiană Belina Bencic a anunțat că nu va participala US Open 2020

Printre jucătoarele care nu vor veni anul aceste în SUA se numără australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, ucraineanca Elina Svitolina, olandeza Kiki Bertens şi rusoaica Svetlanta Kuzneţova, câştigătoarea turneului în 2004.

Simona Halep a declarat într-un interviu pe care l-a dat înainte de turneul de la Praga că nu știe exact dacă va merge sau nu la US Open: "Nu știu încă dacă merg in America. În condițiile din acest moment, nu! Sănătatea e cea mai importantă și nimeni nu poate judeca pe cineva când ia o decizie strict personală!", a spus Halep, potrivit DigiSport. Însă, în cazul în care se răzgândește și va decide să Îparticipe la competiția de la Flushing Meadows, programată în intervalul 31 august - 13 septembrie, Simona Halep va fi principala favorită. Dacă va câșiga competiția, halep se va întoarce acasă cu un cec în valoare de 3 milioane de dolari.

US Open 2020. Premii mai mici în acest an

La US Open 2020, americanii au anunțat premii totale mai mici,  în valoare de 53,4 milioane de dolari, cu aproximativ 5% mai puțin față de anul trecut. Pentru o prezența în primul tur de pe tabloul principal, o jucătoare va încasa 61.000 de dolari, în timp ce câștigătoarea competiției va primi un cec în valoare de 3 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net