Unde se va juca semifinală Fed Cup dintre România și Franța

romania_hora_victorie_tenis_fed_cup_2019.jpg

Hora bucuriei echipei de Fed Cup a României după calificarea în semifinale
Hora bucuriei echipei de Fed Cup a României după calificarea în semifinale
Foto: Facebook

România s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup, învingând, la capătul unui meci dramatic, chiar deținătoarea titlului, Cehia. S-a aflat și unde va avea loc confruntarea cu Franța, din semifinalele Fed Cup 2019. Aceasta va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie.

Inițial s-a crezut că gazda semifinalei dintre Franța și România (20-21 aprilie) va fi stabilită după o tragere la sorți, deoarece singurul meci dintre cele două formații avusee loc pe teren neutru, în SUA, acum mulți ani. Numai că regulamentul din Grupa Mondială a Fed Cup e puțin diferit, în sensul că tocmai pentru a evita astfel de incertitudini, gazdele posibilelor meciuri din semifinale și finală sunt stabilite imediat după tragerea la sorți a meciurilor din primul tur. Astfel, se fac toate împerecherile posibile după ce se știe tabloul și acolo unde nu a mai existat confruntare precedentă se stabilește prin tragere la sorți. Astfel, s-a sorții de anul trecut au decis ca posibila semifinală Franța – România, care a devenit certitudine duminică, va avea loc în Franța. Orașul gazdă va fi desemnat de francezi în următoarea perioadă.
De asemenea, se știe și unde va juca România o mult dorită finală. Conform informațiilor Doartenis.ro, indiferent de numele adversarei, că este Australia sau că este Belarus, jucătoarele noastre vor juca în deplasare.

Loading...