Simona Halep recunoaște: ”Da, m-am logodit!”

simona_halep_toni_iuruc.jpg

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019
Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Zilele trecute vestea logodnei Simonei Halep a venit ca un zvon, care a fost confirmat chiar de jucătoarea noastră vineri. Ea a dezvăluit și cum s-a simțit când a fost cerută de soție de Toni Iuruc.

Da, așa este, ne-am logodit! Inelul de logodnă e foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut credeam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Halep, în cadrul unei conferințe de presă organizate în afara Bucureștiului.

Ea a spus că încă nu a fost stabilită data nunții: ”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan referitor la nuntă. Îmi doresc copii. După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai spus Halep referitor la acest subiect.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1