Simona Halep recunoaște: ”Da, m-am logodit!”

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019FOTO: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019FOTO: Instagram

Zilele trecute vestea logodnei Simonei Halep a venit ca un zvon, care a fost confirmat chiar de jucătoarea noastră vineri. Ea a dezvăluit și cum s-a simțit când a fost cerută de soție de Toni Iuruc.

Da, așa este, ne-am logodit! Inelul de logodnă e foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut credeam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Halep, în cadrul unei conferințe de presă organizate în afara Bucureștiului.

Ea a spus că încă nu a fost stabilită data nunții: ”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan referitor la nuntă. Îmi doresc copii. După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a mai spus Halep referitor la acest subiect.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net