Simona Halep, primită ca o prințesă la Valea Doftanei

18_front_halep_mic_1.jpg

Simona Halep a fost așteptată de primarul din Valea Doftanei
Simona Halep a fost așteptată de primarul din Valea Doftanei
FOTO: Facebook/ Lucian-Vileford Costea

Cu aproximativ o săptămână înaintea plecării spre Australia, pentru carantina de dinaintea primului turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep și-a luat o zi liberă în care a plecat din Capitală.

A mers împreună cu iubitul ei, Toni Iuruc, în localitatea Valea Doftanei, de pe Valea Prahovei, acolo unde a fost primită ca o regină de primarul Lucian-Vileford Costea. Întâmpinată tradițional, cu pâine și sare de doi tineri îmbrăcați în straie populare, a doua jucătoare a lumii a vizitat apoi sediul primăriei. În sala mare a fost o mică ceremonie, în care tenismena a primit un cadou de la un artist local, o sculptură în lemn în formă de rachetă de tenis.

18_front_halep_mic_3.jpg

Simona Halep a primit și un cadou sculptat
Simona Halep a primit și un cadou sculptat
FOTO: Facebook/ Lucian-Vileford Costea

Simona va mai rămâne în țară încă o săptămână, pentru că ea trebuie să ajungă la Melbourne între 15 și 17 ianuarie, pentru o carantină de două săptămâni obligatorie pentru toate jucătorele și toți jucătorii participanți la Australian Open. Acolo, va putea părăsi hotelul maximum cinci ore pe zi, pe care le va petrece la Melbourne Park, pentru antrenamente şi masă. Australian Open se va disputa în perioada 8-21 februarie și Simona se anunță una dintre favoritele certe la cucerirea trofeului. Ea va fi cap de serie numărul 2 și va conduce grupul celor cinci românce direct calificare la turneul australian: Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan. Înaintea startului primului Grand Slam al anului, Simona va participa la unul dintre cele două turnee WTA 250 care vor fi organizate la Melbourne cu începere de la 1 februarie.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1