Simona Halep, mătușă și de băiat. Ce nume va purta nepotul născut duminică

Ultima actualizare:

    Simona Halep este foarte atasata de nepoata ei, TaniaFOTO: Instagram
Simona Halep este foarte atasata de nepoata ei, TaniaFOTO: Instagram

Bucurie mare în familia Simonei Halep: a devenit mătușă a doua oară, după ce soția fratelui său, Nicolae, a născut și un băiețel.

Anunțul nașterii micuțului a fost făcut de Simona Halep într-un mod original: printr-un anunț făcut pe pagina ei de Instagram de nepoțica sa, Tania. Aceasta a anunțat, fericită, că ”am un frățior pe care-l cheamă Stere”. Conform tradiției de la aromâni, fiind primul nepot, el va purta numele bunicului său de pe linie paternă, așa că va fi botezat Stere. La fel s-a procedat și în cazul fiicei lui Nicolae, care a fost botezată Stania, după numele mamei lui și a Simonei, dar toată lumea îi spune Tania. Bucuria Simonei a fost cu atât mai mare cât ea a putut fi alături de familie cu prilejul fericitului moment. A fost pentru prima dată când a putut face acest lucru, pentru că la nașterea Taniei, care a avut loc la 13 octombrie 2016, ea se afla la Singapore, unde pregătea participarea la Turneul Campionilor din acel an.

Micuțul Stere a apărut pe lume duminică, 19 iulie, la doar nouă zile după ziua de naștere a mamei sale, Luminița. Mai mult, ziua lui de naștere coincide cu cea a primului lider ATP din istorie, Ilie Năstase, așa că, având în vedere acest lucru, dar și faptul că mătușa lui este cea mai valoroasă jucătoare din istoria României, are toate atuurile să încerce o carieră în ”sportul alb”.

În ceea ce privește tenisul, Simona Halep ar trebui să revină pe teren la începutul lunii viitoare. Dacă totul decurge conform planului, ea va juca, de la 3 august, la primul turneu WTA organizat după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, la Palermo, acolo unde va fi cap de serie numărul 1 și unde vor mai participa multe nume importante din circuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net