EXCLUSIV Simona Halep își extinde afacerile la mare. Și-a mai făcut un hotel la Năvodari

Ultima actualizare:

    Halep a deschis  Lotus Studio în  Mamaia Nord,  în aprilie
Halep a deschis Lotus Studio în Mamaia Nord, în aprilie

Simona Halep (29 de ani) îşi extinde afacerile din turism! Marea noastră jucătoare de tenis s-a lansat puternic în zona imobiliară în ultimii ani, unde a investit o mare parte din banii câştigaţi din sport. Ea şi-a inaugurat, luna trecută, un nou hotel de patru stele la Năvodari şi a mers personal să îl „inspecteze” înainte de lansare.

Noul hotel de patru stele de la Năvodari este amplasat în zona centrală, chiar lângă plaja Kazeboo. Hotelul DNH aparţine grupului de firme Halep, condus de fratele vedetei, Nicolae, şi are vedere la mare şi un design modern care atrage imediat privirea. Este construit din sticlă fumurie şi are cinci etaje. Camerele, şi ele cu un design modern, costă în plin sezon între 400 şi 470 de lui pe noapte.


    Noul hotel de la  Năvodari, dat în  folosință în iulie
Noul hotel de la Năvodari, dat în folosință în iulie

Lucrările la noul hotel au fost definitivate în luna iunie, iar în iulie s-au cazat şi primii turişti. Simona Halep a mers personal pe 22 iulie să inaugureze noul hotel de care este foarte mândră şi pe care l-a promovat pe reţelele sociale.

Cu o avere de peste 37 de milioane de euro câştigată doar din tenis, Simona Halep a ales să investească banii în domeniul imobiliar. Marea noastră campioană a pornit acum patru ani, cu achiziţia unei pensiuni de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus.


    O cameră costă  între 400-470  ron pe noapte
O cameră costă între 400-470 ron pe noapte

Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postăvarul, achiziţia a fost una de succes pentru Simona, care, ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, a cumpărat şi hotelul cu acelaşi nume din centrul istoric al Braşovului. Apoi Simona s-a decis să construiască hoteluri şi la ea acasă, la Constanţa. Responsabil cu  proiectele de pe Litoral a fost desemnat fratele ei, Nicolae.


    Recepția hotelului  de patru stele
Recepția hotelului de patru stele

Este vecină cu Mihai Trăistariu!

Lotus Studios, hotelul din Mamaia Nord, şi-a deschis porţile în luna aprilie a acestui an, iar în iulie a fost inaugurat şi noul hotel DNH de la Năvodari.

Coincidenţa face ca Hotelul DNH să se afle doar la o străduţă distanţă de blocul cu apartamentele lui Mihai Trăistariu. Solistul, care ne-a reprezentat la Eurovison, a reuşit să scape de datoriile la bănci cu banii pe care i-a câştigat în această vară de pe urma închirierii celor şase apartamente pe care le deţine în Năvodari. „Sunt foarte mândru să fiu vecin cu Simona Halep. 


    Priveliștea  din balcon
Priveliștea din balcon

Ea şi-a făcut acest hotel lângă noi şi toată lumea vorbeşte în zonă că e blocul Simonei Halep. Am văzut că s-a şi cazat acolo la hotelul ei. Eu am făcut bani frumoşi anul acesta cu cele şase apartamente de la mare. Am câştigat un  miliard de lei!”,  a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Intră în afaceri cu vin?

Celebra Simona Halep și-a cumpărat teren în județul Constanța pentru a scoate un vin cu numele ei. Cea mai cunoscută sportivă a României are planuri mari în zona orașului Ovidiu, unde a dat drumul deja unei plantații viticole aflată pe rod și mai pregătește încă una. Terenurile Simonei sunt pe DJ228 în satul Culmea, care aparține de Ovidiu, de afacere se ocupă doi nepoți și au fost investiți până acum 500.000 de euro. ”Vrea să-și deschidă o cramă. A depus deja actele pentru autorizația de construcție”, a spus George Scupra, primarul din Ovidiu, într-un interviu pentru focuspress.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net