Simona Halep a fost cerută în căsătorie? Ce inel le-a arătat prietenilor

simona_halep_bucurie.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: EPA

Simona Halep nici nu se gândea că absența de la Roland Garros din cauza accidentării se poate transforma într-o perioadă de povestit nepoților. Căci așa se întâmplă când ești cerută în căsătorie, ții minte momentul toată viața.

Simona Halep (29 de ani) se pare că a fost cerută de nevastă de iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani). Conform gsp.ro, cei doi au trimis prietenilor apropiați o fotografie sugestivă, în care jucătoarea de pe locul 3 mondial le arată fericită inelul cu diamant de pe deget.

simona_halep_inel_logodna.jpg

Simona Halep și inelul de logodnă
Simona Halep și inelul de logodnă
FOTO: gsp.ro

De origine aromână, ca și Simona, Toni Iuruc este un om de afaceri de origine aromână cunoscut în Constanța și în Capitală. El a mai fost căsătorit de două ori, dar din 2019 pare să-și fi găsit cu adevărat jumătatea. Cei doi s-au afișat pentru prima dată la Wimbledon în acel an în care Halep a și cucerit titlul, iar de atunci sunt aproape de nedespărțit la aparițiile publice.

simona-halep-toni-iuruc.jpg

simona halep si toni iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc, la botezul nepotului ei
foto: arhiva personală/Instagram

Ei nu și-au ascuns niciodată planurile de căsătorie, chiar dacă nu au vorbit deschis de ele. Cert este că toată lumea din familie știa că dacă nu venea pandemia, anul trecut în septembrie ar fi avut loc o nuntă ca-n povești. Așa, planurile au fost amânate, nimeni nu știe exact până când. Cert e că cei doi și-au luat anul trecut o casă în cartierul Primăverii, acolo unde se pare că se vor muta după nuntă. De atunci, Toni s-a transformat în șef de șantier, supervizând în permanență lucrările, așa cum ați putut vedea de-a lungul timpului în ziarul ”Click!”.

În ceea ce privește partea sportivă, Simona se pare că a trecut cu bine de ruptura musculară suferită la gamba stângă în timpul turneului de la Roma. Ea i-a anunțat revenirea în circuitul WTA la turneul care va începe peste 10 zile la Hamburg și care se va disputa pe iarbă. Pentru asta, a început deja pregătirile în România cu Darren Cahill, venit de la începutul lunii în țara noastră.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1