Simona Halep după victoria de la Wimbledon: ”În sfârșit domnul Ion Țiriac e mândru de mine”

halep-simona-trofeu-wimbledon-gettyimages-1161779193.jpg

Simona Halep a ținut să-i mulțumească lui Ion Țiriac după finala de la Wimbledon
Simona Halep a ținut să-i mulțumească lui Ion Țiriac după finala de la Wimbledon
Foto: Guliver / GettyImages

După victoria categorică (6-2, 6-2) din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, Simona Halep (27 de ani, locul 4 WTA) a ținut să-i mulțumească președintelui Federației Române de Tenis, Ion Țiriac. Constănțeanca spusese cu câteva zile înainte, când a aflat că pentru fostul finalist al Cupei Davis o victorie pentru iarba londoneză înseamnă intrarea în legendă: ”Așa va fi și dumnealui mândru de mine!”

Simona Halep a ținut să-i mulțumească lui Ion Țiriac pentru sprijinul pe care i l-a acordat în ultimii ani. Și a rememorat și o întâmplare de acum cinci ani: "Domnul Ţiriac m-a sunat după Madrid, în 2014, când am pierdut cu Şarapova... Era cam supărat şi mi-a spus că am viitor bun, dacă muncesc mult. Acum a venit de dimineaţă şi mi-a zis că ori câştig, ori pierd, e ziua mea. Şi apoi la final m-a îmbrăţişat. Lucru care nu se întâmplă des".
Campioana de la Wimbledon a pomenit deseori de Ion Țiriac în decursul acestei ediții a turneului londonez. ”Înainte avem obiceiul să caut diverse soluții... Ion Țiriac mi-a spus să joc așa cum simt. Să nu mai gândesc atât de mult”, a spus Simona Halep după unul dintre meciurile câștigate la All England Club.  

Loading...