Simona Halep, despre familie și gândul de a deveni mamă: "Viața mea bate tenisul"!

simona_halep_toni_iuruc.jpg

simona halep
Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Sursă foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, este cunoscută în întreaga lume pentru performanțele din tenis. Sportiva vorbește cu drag despre reușitele sale pe teren, însă puține sunt ocaziile în care împărtășește planurile personale de viitor. Recent a făcut o excepție și i-a acordat un interviu lui Andi Moisescu. Simona a vorbit despre familie și dorința de a deveni mamă!

Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Toni Iuruc, însă evită să vorbească prea mult despre viața sa personală. Într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, sportiva a dezvăluit că se gândește cu drag la momentul în care va deveni mamă și își va ține copilul în brațe. Din punctul ei de vedere, emoțiile pe care le va trăi atunci vor fi infinit mai mari decât orice sentiment pe care l-a trăit datorită competiților la care a participat.

simona-halep-iubit-main.jpg

simona halep
Simona Halpe și Toni Iuruc formează un cuplu de aproximativ doi ani
Sursă foto: Blitz/ Click!

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a declarat Simona Halep. 

halep1.jpg

simona halep
Simona Halep a remeorat cele mai importante momente ale carierei sale
Sursă foto: Profimedia

Așa cum era de așteptat, Simona Halep a rememorat și cele mai importante momente ale carierei sale. „Cele mai fericite zile din viața mea în tenis au fost atunci când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul in top", a dezvăluit tensimena. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5