Simona Halep confirmă: ”Mă căsătoresc săptămâna viitoare”

Simona-halep.jpeg

Simona halep de mana cu toni iuruc
Simona Halep va îmbrăca în curând rochia de mireasă
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Simona Halep a confirmat la revenirea din SUA, unde a jucat la US Open, că se va căsători pe 15 septembrie.

"Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători sătpămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un grand slam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a spus Simona Halep la revenirea în țară, conform news.ro. Ea este într-o relație de doi ani cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie, în timp ce se reăfcea după accidentarea suferită la gambă. Potrivit lui Ilie Năstase, jucătoarea de tenis se va căsători la 15 septembrie.

Întrebată cum vede anul 2021 în continuare, Halep a răspuns: "Un an bun, cu evenimente plăcute. Faptul că mi-am revenit deşi credeam că nu o să mai pot juca anul acesta e semn bun, e un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc la un nivel foarte ridicat este încă un lucru pozitiv. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Îmi mai doresc să joc câţiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta. Când auzeam alte jucătoare că din cazua accidentărilor nu puteau juca la un nivel înalt... le dau dreptate acum. Este foarte greu când ai o ruptură sau o accidentare mult mai gravă să-ţi revii", a declarat ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5