Ion Ţiriac a fost bolnav de Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului”

62147004.jpg

Foto Arhiva personala

Ion Țiriac a suferit o formă ușoară de Covid. Pandemia a pus lumea în faţa unei alegeri imposibile: sănătatea sau economia. Omul de afaceri, Ion Ţiriac, crede că avem de ales şi când pare că nu avem de ales. Acesta a suferit de COVID la 82 de ani, iar mai apoi s-a vaccinat. Are o părere tranşantă despre cei care aleg să nu o facă.

Ion Țiriac a mărturisit că a suferit de Covid, însă din fericire pentru el, acesta nu a avut simptome și s-a simțit bine.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat pentru observatornews.ro.

Ion Țiriac s-a vaccinat împotriva virusului

„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a explicat el.

Loading...
 
 

Citește și

  • Laurete Attindehou (37 de ani) are lipici a milionari! Vedeta a reușit să-i intre în grații magnatului Ion Țiriac încă de pe vremea când au fost surprinși făcând plajă împreună, la Mamaia, în vara lui 2016. De atunci, Laurette este răsfățată de Ion Țiriac cu mașini din parcul lui auto, pe care i le dă ori să le conducă, ori să se folosească de ele cu diverse ocazii, cum ar fi filmările pentru videoclipuri sau ședințe foto la care participă mulatra.

  • serena williams

    Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a continuat disputa cu Ion Ţiriac, după ce preşedintele FR Tenis a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. Deranjat de replica lui Ion Țiriac, Alexis Ohanian i-a oferit un răspuns pe măsură!