Imagini superbe! Cine a realizat decorul de la cununia civilă a Simonei Halep

nicu-bocancea-simona-halep.jpeg

nicu bocancea si simona halep
Nicu Bocancea, master florist internațional, a creat un decor de vis pentru cununia civilă a Simonei Halep
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nicu Bocancea, master florist internațional, a creat un decor de vis, plin de eleganță, lumină, simplitate și elemente unicat, pentru petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc care a avut loc miercuri, 15 septembrie, pe plaja din Mamaia.

Zeci de mii de beculețe luminoase au creat un tunel de poveste lung de 30 de mp către sala de petrecere, zeci de copaci înalți de 3 metri au însuflețit de verde viu sala, dar și mesele la care invitații au sărbătorit, vase împletite și lucrate manual special pentru această ocazie din nenumărate fire de iarbă, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetație și flori albe, toate și fiecare separat au fost menite să aducă eleganță, romantism și farmec cadrului în care s-a celebrat iubirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona și Toni au mers pe un podium de 10 metri din oglindă

Drumul invitaților către locul în care a avut loc ceremonia civilă s-a făcut pe o alee vegetativă de 200 de metri, construită special pentru a reda atmosfera de vară, de natură și de prospețime, iar altarul a fost amenajat la capătul unui podium de 10 m din oglindă, înconjurat de alei din flori albe din care plecau în sus nenumărate flori aranjate în sute de eprubete transparente. 

”Fiecare colț al locației a fost creat pentru a fi în sine un decor de poveste, dar și pentru a crea în ansamblu o lucrare estetică integrată, complexă, unică ce transmite eleganță, simplitate și frumusețe. Chiar ne-am propus ca la acest eveniment să nu avem un singur photo-corner (loc în care se fotograsfiază invitații, n.r.) clasic, precum au cele mai multe dintre evenimente, de această dată totul, fiecare colț, fiecare detaliu a putut fi un photo-corner în sine, un cadru perfect pentru fotografii și adunat amintiri.”, povestește Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist român pe plan internațional, recunoscut în lume pentru creativitatea sa și pentru construncțiile florale unice, de tip manifest. 

  • Nicu Bocancea și Simona Halep - pregătiri
    foto: Nicu Bocancea
  • Maximize

1/1

Simona Halep și Toni Iuruc au verificat totul cu o zi înainte

Cu o seară înainte de eveniment, Simona Halep și Toni Iuruc au vizitat locul în plină acțiune de amenajare și au remarcat complexitatea lucrării și dedicarea echipei Iris coordonate de Nicu Bocancea: „A fost o bucurie vizita Simonei și a lui Toni la locație, în plin iureș de montaj, a fost ca un imbold. Au părut încântați de cum se conturau detaliile și de furnicarul creat de echipa de creație și de montaj. S-au arătat nerăbdători să vadă ansamblul final în care urma să se desfășoare evenimentul atât de important în viața lor. Și se pare că s-au simțit extraordinar, erau uimiți și zâmbitori la vederea fiecărui detaliu în ziua cea mare, semn că le-a plăcut foarte mult. Asta este cea mai mare satisfacție și onoare pentru noi și le mulțumim pentru încrederea de a ne da pe mână decorul celui mai important eveniment din viața lor.”, a declarat Nicu Bocancea, event designerul și ”creatorul” tabloului de basm în care s-a oficializat și s-a sărbătorit povestea de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc.   

Citește și:

VIDEO Simona Halep s-a măritat! Momentul în care a spus "DA" și imagini cu decorul de vis

Simona Halep, splendidă în ziua cununiei! Cum arată rochia și accesoriile alese pentru ziua cea mare

Cum arată meniul de la cununia Simonei Halep. 21 de feluri de mâncare de cinci stele, dar și machedonești

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5