Generația de Aur din fotbal, la cununia Simonei Halep. Hagi, Popescu și Răducioiu, la patru ace, alături de soții

Ultima actualizare:

    Florin Răducioiu și partenera sa, foarte eleganțifoto: Călin Gavrilaș / Adevărul
Florin Răducioiu și partenera sa, foarte eleganțifoto: Călin Gavrilaș / Adevărul

Generația de aur a fotbalului românesc nu putea să rateze întâlnirea cu generația de aur a tenisului, la cununia Simonei Halep. Fotbaliștii generației de aur, Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Florin Răducioiu, au fost prezenți la cel mai important eveniment din viața Simonei Halep, nunta ei cu omul de afaceri Toni Iuruc. Aceștia sunt însoțiți la eveniment de elegantele lor soții.

Gică Hagi a fost invitatul special al sportivei în vârstă de 29 de ani. Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia, la care au invitat aproximativ 300 de persoane. Printre invitații sportivei s-au numărat Gică și Marilena Hagi, dar și Gică Popescu alături de Luminița, cea care îi este soție încă din 1999.


    Gică Hagi, alături de Gică Popescufoto: Călin Gavrilaș / Adevărul
Gică Hagi, alături de Gică Popescufoto: Călin Gavrilaș / Adevărul

Gică și Marilena Hagi au ajuns la ceremonia care a început la ora 16.00, împreună, într-o mașină de lux, iar soția antrenorului de la Farul Constanța a atras toate privirile. Imediat după ce au coborât din bolidul de lux care i-a adus la petrecere, aceștia s-au îndreptat spre restaurantul unde are loc petrecerea și cununia civilă. Gică Hagi a optat pentru un costum simplu, negru, la care a asortat o cămașă albă, iar soția sa, Marilena, a avut o ținută spectaculoasă și a atras toate privirile celor prezenți la marele eveniment. Soția lui Gică Hagi a ales să poarte o rochie bej, lungă și cu un decolteu răvășitor.


    Gică Popescufoto: Călin Gavrilaș / Adevărul
Gică Popescufoto: Călin Gavrilaș / Adevărul

De partea cealaltă, Luminița, soția lui Gică Hagi, s-a îmbrăcat într-o rochie neagră, cu o deschizătură adâncă care i-a lăsat la vedere piciorul drept.

Florin Răducioiu: "Este ce mai mare sportivă a României"

Fotbalistul Florin Răducioiu și iubita să se află și ei pe lista invitațiilor. Florin Răducioiu i-a făcut și o urare Simonei Halep și lui Toni Iuruc. "Suntem foarte onorați că suntem la nunta acestei fete extraordinare! E un moment fantastic pentru ei, le urăm:< Casă de piatră! > și mă bucur mult pentru ei. Suntem prieteni. Cadoul nu se spune, important e că ne aflăm aici. Cu siguranță că voi dansa cu viitoarea mea soție. Vine și Ionuț Lupescu. Este ce mai mare sportivă a României, mă înclin în fața ei!”, a spus Florin Răduciou.

Citește și:

Simona Halep, splendidă în ziua cununiei! Cum arată rochia și accesoriile alese pentru ziua cea mare

Simona Halep se mărită! Au început să sosească invitații. Cine va oficia cununia civilă

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net